Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plata, la poliţie

Făcea curse ilegale în regim de taxi, cu o maşină fără drept de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistarea în trafic a unui taximetrist pirat, care făcea curse cu un autoturism fără drept de circulaţie în România, s-a transformat într-o urmărire cu maşina poliţiei pe aproximativ patru kilometri.

Poliţiştii rădăuţeni primiseră o sesizare legată de un anume Dumitru P., din comuna Dorneşti, care făcea taximetrie ilegală pe relaţia Rădăuţi-Dorneşti, cu un autoturism marca Ford Galaxy, cu numere de Anglia.

Săptămâna trecută, oamenii legii au vrut să vadă dacă cele sesizate se confirmă, astfel că în maşina respectivului s-a urcat un poliţist în civil, care i-a cerut bărbatului de la volan să-l ducă de la Rădăuţi până la Dorneşti, oferindu-i o bancnotă de 5 lei.

Ce nu ştia taximetristul pirat era că bancnota cu pricina era marcată cu substanţă folosită de criminaliştii poliţiei şi că era urmărit de o maşină a oamenilor legii.

Dumitru P. avea mai multe persoane în maşină în momentul în care un echipaj al oamenilor legii i-a făcut semn să oprească. Şoferul a ignorat indicaţiile poliţistului rutier şi a încercat să fugă de maşina poliţiei, însă, după o urmărire de aproximativ patru kilometri, a fost blocat în trafic, pe drumul comunal Rădăuţi-Măneuţi.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul pe care îl conducea nu avea drept de circulaţie în România. Totodată, faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru refuzul de a prezenta documentele, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi pentru efectuarea activităţii de taximetrie ilegală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Făcea curse ilegale în regim de taxi, cu o maşină fără drept de circulaţie.
 Vizualizări articol: 2156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Făcea curse ilegale în regim de taxi, cu o maşină fără drept de circulaţie4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei