Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2010 - Anul XV, nr. 182 (4473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 - 11 august 2010

Expoziţie de tapiserie, metaloplastie şi sculptură

Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava prezintă publicului expoziţia de tapiserie, metaloplastie şi sculptură a artiştilor plastici Marcela Larionescu, Viorel Grigoraş şi Ion Maftei.

Expoziţia, organizată sub egida Uniunii Artiştilor Plastici - Filiala Suceava, etalează, într-o conjugare armonioasă, 19 lucrări de tapiserie realizate de Marcela Larionescu („Marine” şi „Refluxuri”, în care artista îmbină, între fibrele ţesute sau croşetate, cochilii de melci şi scoici), 15 plachete de metaloplastie (cu titluri sugestive: „La oglindă”, „Scara nu duce la cer”, „Cvartetul”...), executate de Viorel Grigoraş, şi patru lucrări de sculptură în lemn (care multiplică motivul roţii), realizate de Ion Maftei.

 

„NUD 32”

La Iulius Mall Suceava poate fi vizionată expoziţia de acuarelă „NUD 32”, realizată de artistul plastic sucevean Ovidiu Ambrozie Bortă - BOA.

Expoziţia, cu un generic aluziv (provocat de programul antivirus NOD 32), adaptat, printr-o piruetă ludică, vizuinii estivale a artistului asupra corpului feminin, „scanează softul de ispite” etalând pe şevalete un număr de 20 de lucrări, cu linie cursivă şi cromatică armonioasă, menite să satisfacă estetic şi să ispitească privitorul.

 

Până pe 29 august  2010

Last minute:  reduceri şi premii de vară la Shopping City Suceava”

Pentru luna august, magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de primăvară / vară,  iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu sau de câteva zile de relaxare, puteţi câştiga unul din premiile oferite la tombolă. 

De pe 2 august şi până pe 29 august 2010,  toţi cei care au făcut sau îşi vor  face cumpărături în valoare de minim 50 lei din orice magazin din Shopping City Suceava vor putea câştiga unul din premiile săptămânale: grătare oferite de hypermarketul Carrefour, weekenduri pentru relaxare la Pensiunea „Cai de Vis” şi marele premiu: un sejur de 10 zile în străinătate pentru 2 persoane oferit de Dream Travel.

Profitaţi de reduceri şi premii de vară last minute  la Shopping City Suceava. 

 

Învaţă să dansezi la Galleria Mall Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa! 
Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la "Lecţii de dans gratuite". 
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans Master Dance (Suceava).

 

Joi, 5 august

„Originalitatea mesajului pueril”

La Iulius Mall Suceava se deschide joi, 5 august a.c., la ora 17:00, sub egida Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, expoziţia de acuarelă cu genericul „Originalitatea mesajului pueril” - autor Oana Gabriela Bejinari.

 

Flamenco Classic Quitar - Synergis Cover Night

Joi, 5 August 2010, începând cu ora 21:00, Pub Boem „La Fierărie” Suceava te invită la „Flamenco Classic Quitar”, microrecital cu Marius Alexandu Aruncăriţe şi „Synergis Cover Night”, un concert cu Radu Paranici, Ştefan Horodnic şi Marius Ştefan.

 

Expo Casa Ambient 2010

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează, în parteneriat cu Shopping City Suceava, în intervalul 5 - 8 august a.c., cea de-a III-a ediţie a Târgului naţional de construcţii, amenajări interioare şi exterioare Expo Casa Ambient 2010.

Sunt prezente cca. 30 de companii de profil din toată ţara, expoziţia fiind structurată pe trei saloane tematica: Expo Casa, Expo Imobiliare şi Expo Casa Verde.

Programul zilnic de vizitare al expoziţiei este între orele 10:00 - 19:00.

 

Club Babylon

A.S.U.S. Crazy Summer

Program special dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

 

Programul meciurilor de la Memorialul „Mihai Mironiuc”, sala LPS Suceava

Joi, 05.08.2010

Ora 09:00        Universitatea Suceava – HC Minaur Baia Mare

Ora 10:30        Ştiinţa Bacău – HC Odorhei

Ora 12:00        Univ. II Suceava – Univ. Transilvania Cluj

Ora 16:00        Univ. II Suceava – HC Minaur Baia Mare

Ora 17:30        Univ. Transilvania Cluj – HC Odorhei

Ora 19:00        Univ. Suceava – Ştiinţa Bacău

 

 

Vineri, 6 august

NOM şi Nocturnal Fall

Vineri, 6 August 2010, începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava vă invită la un nou concert cu trupele NOM (Non Orchestra Machine) (metalcore) şi Nocturnal Fall (symphonic metal).

 

Club Babylon

Tequila Fiesta

O super petrecere, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia vom oferi metri de tequila din partea casei şi vom continua super ofera de 3 lei pe shot!

 

Programul meciurilor de la Memorialul „Mihai Mironiuc”, sala LPS Suceava

Vineri, 06.08.2010

Ora 09:00        Univ. II Suceava – HC Odorhei

Ora 10:30        Ştiinţa Bacău – HC Minaur Baia Mare

Ora 12:00        Univ. Suceava – Univ. Transilvania Cluj

Ora 16:00        HC Odorhei – HC Minaur Baia Mare

Ora 17:30        Univ. Transilvania Cluj – Ştiinţa Bacău

Ora 19:00        Univ. Suceava – Univ. II Suceava

 

 

Sâmbătă - Duminică, 7 - 8 august

Summer Fashion Party  7 august 2010, începând cu ora 19:00

Parcarea Shopping City Suceava

Shopping City Suceava vă invită la Summer Fashion Party. Începând cu ora 19:00, Dj Vlado şi Dance Generation vor încălzi atmosfera pentru prezentarea de costume de baie oferită de: Insense, Jolidon, Gatta, Ani’s Lingerie,  House of Art,  Fox si Carrefour şi  un super concert ALB NEGRU.

 

Club Babylon

Summer club hits!

Distracţie fără limite în cadrul programului Summer Club Hits by Dj Cioco! Include hiturile verii!

Show incendiar cu cele mai sexy animatoare!

 

Târgul Colecţionarilor

Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică organizează sâmbătă şi duminică (7 - 8 august a.c.), la Iulius Mall Suceava - parter, Târgul Colecţionarilor.

Anticari şi colecţionari din mai multe judeţe din ţară prezintă o ofertă bogată de piese de colecţie, de la manuscrise şi cărţi rare, la mărci poştale, FDC-uri şi cărţi poştale ilustrate, de la mici obiecte decorative, la piese de mobilier, bancnote, monede, insigne şi obiecte de podoabă.

 

Sâmbăta, copii au liber la distracţie în Galleria Mall Suceava

În fiecare sâmbătă, toţi copii, însoţiţi de părinţii sau bunicii lor, sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava la cea mai mare distracţie din weekend. Alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.
Aşadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Programul meciurilor de la Memorialul „Mihai Mironiuc”, sala LPS Suceava

Sâmbătă, 07.08.2010

Ora 09:00        Univ. Transilvania Cluj – HC Minaur Baia Mare

Ora 10:30        Univ. II Suceava – Ştiinţa Bacău

Ora 12:00        Univ. Suceava – HC Odorhei

 

Luni, 9 august

Atelierul de vacanţă

Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18:00) şi în fiecare joi (de la ora 15:00), Ceainăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava le oferă copiilor un cadru propice de a asculta poveşti şi de a descoperi lumea fabuloasă a personajelor de basm. Copiii sunt invitaţi să creeze lucrări artistice care vor compune, la sfârşitul verii, o expoziţie colectivă.

 

Miercuri 11 august

Campionatul de Ping Pong Galleria Mall Suceava

În perioada, 11 -15 august, în Galleria Mall Suceava va avea loc Campionatul de Ping Pong Galleria, concurs adresat amatorilor, dar şi celor mai avansaţi în acest sport.
Toţi iubitorii tenisului de masă sunt invitaţi să se înscrie în concurs până la data de 8 august, ora 21.00, în zona special amenajată de la etajul complexului comercial.
Competiţia va începe miercuri, 11 august, iar toţi participaţii vor avea posibilitatea să câştige unul dintre premiile consistente puse la bătaie de organizatori. Pentru marea finală premiem cu un televizor LCD, locul 1 şi un aparat de aer condiţionat, locul doi. În finala mică, oferim premiu în bani în valoare de 300 lei, pentru locul 3, precum şi un premiu în bani în valoare de 200 lei pentru locul 4. De asemenea, vom avea şi o serie de menţiuni speciale, în valoare de 100 lei fiecare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei