Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2010 - Anul XV, nr. 182 (4473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Acu’, cât mai putem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Obrăznicia a atins cote impresionante în România de azi, iar dintre toate tipurile, cea a arbitrilor pare a nu avea limite. Ultimele mostre sunt legate de semnalizarea aia absolut penală a infractorului Onicaş, dar mai ales consecinţele acesteia: în loc să iasă pe toate televiziunile şi în toate ziarele cerându-şi iertare din toate poziţiile faţă de victimele tâmpeniei şi neruşinării sale, individul mai avea puţin şi ne lua la bătaie pe toţi cei care n-am fost de acord cu neisprăvitul, în sensul că poziţia regulamentară e musai ofsaid dacă aşa vrea muşchiul lui Onicaş înţepenit pe steag.

Ca de obicei în asemenea situaţii, banda s-a regrupat întocmai şi la timp: Naşu’ a dat declaraţii ca pe vremea când nu-l lovise boala (sănătate şi viaţă lungă, Naşule, poate mai prinzi vreo 3-4 mandate de Preş. la FRF, cum speri tu, sau măcar unul din ălălalt, cum sper eu, iar acolo e nevoie de sănătate de fier, ca să ispăşeşti până la capăt) şi ne-a anunţat că gata!, arbitrii care greşesc vor fi pedepsiţi exemplar. Vă reamintesc cu acest prilej că ultimii (şi singurii!) arbitri care au făcut pârnaie în România au fost ăia câţiva de pe la începutul anilor ’80, „lotul Ghiţă”. De atunci încoace n-au mai fost furturi, jafuri şi tâlhării, ci doar „greşeli omeneşti”. Asta ar fi doar partea vizibilă a fenomenului, soldată, pentru ochii fraierilor, cu o suspendare care nici ea nu se ştie cât durează, că-i secretul dracului, comparabil cu dosarele Revoluţiei! Ca o minimă compensaţie (morală!?) pentru întreaga bandă cu fluiere şi steaguri, aflăm cu uluire că s-a interzis comentarea prestaţiilor lor în emisiunile TV care obişnuiau să o facă, sub fel de fel de ameninţări la adresa specialiştilor sau păgubiţilor care ar mai îndrăzni. Iar ca totul să fie ca în Legile lui Murphy, ca un corolar, iată că banda încearcă să-şi facă propriul canal TV, unde, desigur, să ne explice ei prin mugetele şi grohăielile obişnuite că ziua e noapte, că vara e ca iarna, că furtul e greşeală omenească, că presa minte, că ofsaidul e poziţie corectă, că penaltyul nu-i penalty, si simulare şi, în general, că ei sunt frumoşi, deştepţi şi oneşti, iar noi nişte jigodii. Nu ne-or interzice şi la ziar? Tocmai de aia propun să-i înjurăm cu toţii, din toţi rărunchii, acu’, cât mai putem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acu’, cât mai putem.
 Vizualizări articol: 3958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Acu’, cât mai putem3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei