Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2010 - Anul XV, nr. 182 (4473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Cel mai mare pod de peste râul Suceava va fi construit la Pătrăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare pod de peste râul Suceava va fi construit în comuna Pătrăuţi. Podul, care va avea o deschidere de 500 de metri, este parte componentă a şoselei de centură a municipiului Suceava, investiţie realizată de firma SC CF Grup Colas Iaşi. Aflat ieri în inspecţie la lucrările de construcţie a centurii, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a spus că în momentul de faţă se lucrează pe două tronsoane ale centurii, în zona Moara şi Pătrăuţi.

„Se lucrează deja la podul de peste râul Suceava. Va fi cea mai mare deschidere a unui pod peste râul Suceava. Este o lucrare mare, ambiţioasă şi deja au început lucrările la stâlpii podului”, a spus Flutur.

El a adăugat că este de dorit ca lucrările la şoseaua de centură să fie finalizate până la sfârşitul anului viitor.

„Sperăm ca anul viitor, spre sfârşit, să finalizăm şoseaua de centură şi să scoatem traficul greu din municipiul Suceava. Pentru că sucevenii aşteaptă un oraş aerisit. Un oraş turistic, în care primarul Ion Lungu a pregătit modernizarea drumurilor, iluminat public modern, indicatoare turistice şi o parcare subterană în centrul oraşului”, a precizat şeful administraţiei judeţene.

Pe de altă parte, directorul din cadrul SC CF Grup Colas Iaşi, Dumitru Hanganu, a precizat că lucrările de construcţie la şoseaua de centură a Sucevei vor fi finalizate în perioada mai-iunie 2012. Hanganu a precizat că deşi finalizarea investiţiei era programată pentru anul 2011, diverse probleme legate de schimbările traseului sau exproprieri face imposibilă respectarea acestui termen.

„Sperăm ca anul acesta se rezolvăm şi problema exproprierilor, astfel încât de la anul să începem lucrările şi pe ultimul tronson”, a spus Hanganu. El a arătat că o altă problemă care a apărut este şi cea a alunecărilor de teren din zona Moara, unde o porţiune de circa 500 de metri din terasamentele deja construite a fost afectată. Dumitru Hanganu a spus că pentru ca lucrările să poată fi continuate este necesară consolidarea versantului, ceea ce ar presupune montarea unor chesoane.

Şoseaua de centură a Sucevei va avea o lungime totală de 13,2 kilometri, valoarea investiţiei fiind de 67 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare pod de peste râul Suceava va fi construit la Pătrăuţi.
 Vizualizări articol: 2858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cel mai mare pod de peste râul Suceava va fi construit la Pătrăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu l-as concedia... trimis de
( 5 aug 2010, 11:32:52
Daca as fi sefa directa a domnului care scrie articolul ,l-as da afara in secunda 2....Pai e a 10000-a oara cand scrie prostii : STEFAN HANGANU si nu DUMITRU HANGANU.
.....INFORMATIA COSTA!!!!!!!!!
2.   :) trimis de
( 5 aug 2010, 16:23:25
faceti pod, e bun asa.
da' suceava, la cum arata, cum sa te apuci de un alt lucru, cand municipiul arata ca dupa razboi ?
3.   Blabla trimis de
( 5 aug 2010, 17:24:14
Iar SC CF Grup Colas Iaşi!? Marfa.
3.1  RE: Blabla trimis de
( 5 aug 2010, 18:33:46
pai daca aici are nenea fluturu 99% actiuni. cine altcineva vroiai?
4.   ... trimis de
( 5 aug 2010, 20:31:44
Praf in ochi pentru votanti. Cine nu crede, sa se duca sa vada cum se lucreaza. Cu alte cuvinte, se vede foarte clar in ce stadiu sunt aceste lucrari. Singurii care nu vad sunt votantii PDL-ului (pensionarii + asistatii sociali) care nu prea au ocazia sa iasa din oras. Acestia (votantii) inca mai cred povestile edililor. Pe ei nu i-a afectat criza (sau cel putin asa cred ei) deoarece au pensii sau ajutoare sub 1.000 RON care nu s-au micsorat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei