Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 15 – 21 iulie

Joi, 15 iulie

“Sprijin pentru sinistraţii din Bucovina”, Shopping City Suceava

Pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de inundaţii, Shopping City Suceava, în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia „Sf. Ioan” şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează o campanie de colectare de bunuri, ce se desfăşoară în perioada 5 – 18 iulie 2010. În cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava a fost înfiinţat un centru de colectare, unde voluntarii Fundaţiei ANA sunt prezenţi zilnic, între orele 10:00 şi 18:00. 

Organizatorii mulţumesc tuturor celor care susţin această acţiune. Campania continuă până pe 18 iulie, la cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

 

Expoziţia  de pictură, grafică şi tapiserie „Salonul de Vară” – City Gallery

Expoziţia  de pictură, grafică şi tapiserie „Salonul de Vară” – City Gallery. Expozanţi: Iulia Andrieş, Iulian Asimionesei, Gabriel Baban, Cătălin Chifan, Loredana Ceică, Geta Ghiorghiu, Eugenia Goraş, Oana Hrişcă, Marcela Larionescu, Niculai Moroşan, Viorica Moruz, Angela Pitaru Bolnavu, Puşa Pîslaru Ionescu, Lucia Puşcaşu, Camelia Rusu Sadovei, Dumitru Rusu, Vasile Siminiuc, Raluca Schipor.

 

A.S.U.S. Hot Sensations, Club Babylon

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava.

 

Din suflet pentru suflet, la Iulius Mall

Din suflet pentru suflet- Campanie umanitară desfăşurată de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi Iulius Mall Suceava pentru victimele inundaţiilor din nordul ţării. La Centrul Info a început colectarea de haine, încălţăminte, jucării, pături, alimente etc. Donează şi tu pentru sinistraţi!

 

Playground Cărtureşti

În fiecare joi, de la ora 17.30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă pentru… oameni mari. În timp ce te relaxezi la un ceai sau la un suc de mere, ori răsfoieşti ultimele titluri beletristice, îţi poţi aminti de amuzantele jocuri ale copilăriei. Poţi veni chiar cu prietenii la Cărtureşti să joci Nu te supăra frate, Şah, Scabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno, Ţări-Oraşe-Munţi-Ape-Plante-Animale-Nume. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să aduci şi jocurile tale. Hai! Doar cei care se joacă primesc la Cărtureşti 30% reducere la produsele ceainăriei!

 

 

Vineri, 16 iulie

Tequila Bum Bum, Club Babylon

Petrecere cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia se vor oferi metri de tequila din partea casei. Continuă super oferta de 3 lei pe shot!

 

Romică Ţociu şi Cornel Palade, la Galleria Mall Suceava

Celebrii comici români Romică Ţociu şi Cornel Palade invită sucevenii, vineri 16 iulie, la ora 20.00, la o întâlnire plină de amuzament şi bună dispoziţie în Galleria Mall Suceava. Beneficiind de o notorietate crescută în ultimul timp, mai ales în urma apariţiilor în cadrul unul emisiuni-concurs de televiziune de audienţă generală (ex. Super Bingo Metropolis), actorii Ţociu şi Palade au fascinat publicul românesc de comedie prin scenetele umoristice care au adus zâmbetul pe buzele a milioane de români.

În deschiderea evenimentului, Galleria Mall Suceava v-a pregătit şi un super concert cu Lucia Dumitrescu. Lucia este absolventă a Colegiului Naţional „Iulia Haşdeu” din Bucureşti şi a câştigat nenumărate premii la concursurile muzicale la care a participat. Ea a făcut parte din echipa care s-a deplasat la Moscova pentru a reprezenta România în 2009 la concursul Eurovision, fiind selectată pentru a face backing vocals la piesa The Balkan girls interpretată de Elena Gheorghe. În anul 2010 s-a calificat în finala Selecţiei Naţionale cu piesa "See You in Heaven, Michael".

 

 

Duminică, 18 iulie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand pentru stagiunea de vară, să descopere lumea eroilor din basme şi din poveşti populare, duminică, 18 iulie, de la ora 12:00.

 

 

Luni, 19 iulie

Atelierul de vacanţă

Până pe 15 septembrie, în fiecare luni, de la ora 18:00, şi în fiecare joi, de la ora 15:00, ceainăria găzduieşte puştii şi elevii fascinaţi de spaţiul Cărtureştiului, să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copii vor crea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii. Vino în lumea artei, jocurilor şi poveştilor la Cărtureşti, unde micii artişti îşi pot confecţiona chiar propriile costume pentru a deveni personaje în scenetele şi piesele de teatru din stagiunea librăriei.

 

 

Marţi, 20 iulie

Campionatul Judeţean de Table

Campionatul Judeţean de Tableîşi dispută marea finală marţi, 20 iulie 2010. Doritorii se mai pot înscrie şi pot concura şi joi, 15 iulie, la ora 16:00. Zarurile se aruncă o oră mai târziu, de la 17:00. Clubul Sportiv “Nord Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava au pregătit premii pentru cei mai buni strategi la table din judeţ.

 

Şampanie pentru cei care poartă numele Ilie

Sfântul Ilie- Iulius Mall Suceava are grijă de clienţii care îşi sărbătoresc onomastica. Marţi, 20 iulie 2010, aniversaţii sunt aşteptaţi la Centrul Info cu cartea de identitate şi un bon fiscal (indiferent de valoare). Primii 200 de sărbătoriţi primesc câte o şampanie pentru a petrece alături de cei dragi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei