Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărire în noapte

Contrabandist de ţigări, cu maşina în şanţ în timp ce era urmărit de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din Siret au reuşit să prindă marţi seară două persoane care transportau nu mai puţin de 752 de baxuri de ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană. Capturarea celor doi nu a fost lipsită de peripeţii, iar poliţiştii au fost nevoiţi să urmărească maşina mai mulţi kilometri. Începută la Siret, după ce şoferul unui Audi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, cursa nebună a fugarilor s-a încheiat la Bălcăuţi, într-un şanţ.

„Pe raza localităţii Bălcăuţi, conducătorul auto a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului. Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită cantitatea de 7.520 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 37.600 lei, pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Ţigările de contrabandă se aflau pe bancheta din spate a maşinii şi în portbagaj, iar cele două persoane aflate în Audi au declarat că le-ar fi cumpărat din Siret, de la un cetăţean ucrainean pe care nu-l cunoşteau. Justificările lui Ioan Anheliuc, de 22 de ani, din Siret, şi ale Svetlanei Răileanu, de 32 de ani, traducător-translator autorizat cu dublă cetăţenie, nu au ţinut, iar poliţiştii au confiscat ţigările şi i-au sesizat pe colegii lor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava. Aceştia au deschis un dosar penal, iar Anheliuc şi Răileanu sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de complicitate la contrabandă. O altă măsură luată în cadrul anchetei a fost indisponibilizarea autoturismului folosit pentru transportul ţigărilor de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist de ţigări, cu maşina în şanţ în timp ce era urmărit de poliţie.
 Vizualizări articol: 2975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Contrabandist de ţigări, cu maşina în şanţ în timp ce era urmărit de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   752 de baxuri? trimis de
(15 iul 2010, 11:34:17
unde incapeau atatea baxuri in audi?
2.   752 baxuri = 376000 pachete trimis de
(15 iul 2010, 13:52:30
Audi fabrica si camioane?!
3.   Tigari trimis de
(15 iul 2010, 13:57:37
Probabil semnatarul articolului nu este fumator, nu face deosebirea intre bax si cartus ....
4.   Corect trimis de
(15 iul 2010, 14:14:53
cred ca e vorba de cartuse
5.   Alta e problema trimis de
(15 iul 2010, 19:52:11
sunt sanse foarte mari ca acele tigari sa fi fost aduse direct cu masina audi din ucraina. am fost acum 2 saptamani pana la cernauti si am stat cate 4 ore in vama de la siret ca sa pot trece, nu incapeam de masinile care fac contrabanda. daca cobori jos din masina ai sa vezi pilcuri de 5 oameni in vama , in coada de masini , care vbesc despre ce oameni sunt de servici in vama: 'e prostul ala' e ala nasol azi. ....pt ei este o meserie sa faca trafic prin vama siret cu aprobarea oamenilor care lucreaza in vama.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei