Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Fetiţă de 8 ani, omorâtă de o maşină, la Dănila

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 8 ani a sfârşit tragic, omorâtă de o maşină, în timp ce se deplasa pe drumul european 85, în zona localităţii Dănila. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, micuţa decedând imediat după ce o autoutilitară a lovit-o din spate.

Şoferul implicat în accident, Gheorghe S., în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul autoutilitarei marca Fiat, circula pe direcţia Suceava - Rădăuţi, în timp ce micuţa, Petronela Alina M., localnică din Dănila, se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, pe marginea drumului. 

Aseară, la închiderea ediţiei, poliţiştii care efectuează ancheta în acest caz încă audiau martorii şi şoferul implicat în accident, împrejurările în care s-a produs impactul nefiind stabilite cert.

Totuşi, cea mai probabilă variantă era că minora se angajase în traversarea străzii, însă, când abia făcuse un pas, a fost lovită cu o violenţă extremă de autoutilitara care venea din spatele său. Micuţa fusese să se joace acasă la o altă copilă, iar în momentul accidentului se întorcea spre locuinţa sa, situată peste drum.

Şoferul a declarat că nu a avut cum să o evite, micuţa schimbându-şi brusc direcţia de deplasare, fără a se asigura.

Accidentele în care sunt implicaţi copii aflaţi în traversarea străzii se petrec extrem de des pe străzile judeţului, săptămânal fiind înregistrate cel puţin câte două-trei evenimente rutiere de acest gen. Şoferii sunt avertizaţi să manifeste prudenţă deosebită în trafic faţă de copii, aceşti participanţi la trafic fiind extrem de imprevizibili.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 8 ani, omorâtă de o maşină, la Dănila.
 Vizualizări articol: 3178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Fetiţă de 8 ani, omorâtă de o maşină, la Dănila3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parere trimis de
(15 iul 2010, 12:36:38
Am trecut pe acolo, venind din sens invers poate la 1 min dupa producerea accidentului (spun 1 min pentru ca erau doar 2 sau 3 masini oprite pe sensul in care s-a produs accidentul, numarul lor crescand pa masura ce eu inaintam inaintam incet spre Suceava). Dupa modul in care era pozitionata masina care a produs accidentul, cat si dupa pozitia fetitei, mi se pare intr-adevar ca soferul nu ar fi putut sa evite. Mi s-a parut ca fetita inca traia (dupa cum am vazut din mersul incet prin dreptul accidentului), si erau cateva persoane in jurul ei. Cu salvarea m-am intalnit pe la Patrauti. Dumnezeu s-o ierte pe fetita, dar trebuie foarte bine cercetat cazul, ca oricui i se poate intampla.
1.1  RE: Parere trimis de
(15 iul 2010, 13:02:06
Stimabila, codul rutier spune ca atunci cand treci pe langa un accident TREBUIE sa opresti, nu sa-ti continui drumul si apoi sa scrii comentarii pe la ziar. Si iti si mai dai cu parerea: pozitia masina, numarul mic de masini oprite, "mi s-a parut" ca fetita traia, etc. Natie de ratati !
1.2  RE: Parere trimis de
(15 iul 2010, 15:06:08
De ce sa opreasca daca erau deja 2-3 masini oprite? sa incurce circualtia si mai tare?
2.   Precizare trimis de
(15 iul 2010, 18:08:17
Erau 2-3 masini oprite pe sensul pe care s-a produs accidentul. Am precizat acest lucru. Si TREBUIAU sa opreasca, pentru ca nu se putea trece, masina care a produs accidentul bloca calea de rulare si nu era niciun politist care sa dirijeze traficul. Eu care veneam din sens invers, as fi oprit daca nu era nimeni langa fetita, dar erau deja cativa cetateni langa ea. Asa, de gura casca, pentru a bloca traficul bineinteles ca nu am oprit. Asa ca...cei care comentati aiurea invatati sa fiti participanti la trafic!
3.   Oare pana cand? trimis de
(16 iul 2010, 08:58:16
Masina nu circula in localitate? Cu ce viteza?Conducea preventiv? Mai ales ca fetita a putut fi observat de la distanta si soferul putea sa prevada ca se poate intampla orice .Darn Nu! soferii nostri nu stiu de cat un lucru ca ei sunt tartorii soselelor, nu se respecta nici pe ei ,Chiar daca conduci corect vine un alt tembel si da peste tine, sau da peste tine chiar pe trouar. Ma rog ca reparatia strzilor in oras sa nu se termine niciodata, poate asa mai reduc viteza. Apropo ! Pentru ce e necesar ca soferi sa-si acizitioneze aparate antiradar? Ma apara pe mine sau pe el de accidente? Nu! Evita aplicarea de sanctiuni, in rest poate sa-si permita orice, Mai si dau vina pe politist cand sunt amendati,Politistul e de vina ca el nu respecta legea, si in oras e de vina primarul ca soferii nu pot circula pe unde vor ei. Cand mergi prin localitati cu 100/ ora la ce vrei sa te astepti?
4.   Dumnezeu s-o ierte trimis de
(16 iul 2010, 09:12:50
am trecut si eu la vreo 20 de minute, dupa producerea accidentului.....ma intreb cu ce viteza circula soferul respectiv de fetita nu a putut fii vazuta si evitata......Dumnezeu s-o ierte si sa-o odihneasca in pace!Dar pacat pentru ca daca nu se iau masuri maine poimaine pot fi copiii nostri victime!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei