Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iun 2010 - Anul XV, nr. 132 (4423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Concurs pe teme de mediu la şcoala din Roşcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala cu clasele I-VIII din Roşcani a organizat la sfârşitul săptămânii trecute concursul „Eco – turism la confluenţa Suceava – Siret”.

Concursul a fost organizat de profesorii Ştefan Bahan şi Mihaela Bahan, de la Şcoala Roşcani, în colaborare cu profesorul Dan Beraru, de la Clubul Copiilor şi Elevilor Fălticeni. La concurs au participat echipaje formate din câte şase elevi de la Şcoala cu cl. I-VIII Plopeni, Şcoala de Arte şi Meserii „Mihai Eminescu” – Băneşti, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, Grupul Şcolar „Oltea Doamna” Dolhasca, Şcoala de Arte şi Meserii Vadu Moldovei şi Clubul Copiilor şi Elevilor din Fălticeni şi Şcoala cu clasele I-VIII Roşcani. La aceste echipaje s-a adăugat şi un grup de copii din „Grupa Buburuzelor” de la Grădiniţa cu Program Normal Liteni.

În cadrul concursului, fiecare echipaj a participat la trei activităţi: prezentarea unui referat pe teme de poluare a mediului, cu identificarea de modalităţi de combatere a acesteia, colectarea de deşeuri nebiodegradabile din lunca Sucevei, pentru care fiecare echipaj a primit mănuşi şi saci menajeri, şi parcurgerea unui traseu de orientare cu busola pe categorii de vârstă (12, 14, 16 ani) la fete şi băieţi, în luncile Sucevei şi Siretului.

Cel mai bun referat, ca prezentare şi conţinut, volumul sacilor cu deşeuri nebiodegradabile adunate şi locul obţinut de echipaj la concursul de orientare au constituit criteriile pe care juriul, format din câte un reprezentant al fiecărui echipaj, le-a avut în vedere pentru desemnarea echipei câştigătoare.

Cel mai bun punctaj a fost obţinut de către echipajul de la SAM Vadu Moldovei, coordonat de către profesorul Dan Beraru. Toate echipajele au fost premiate în ordinea punctajului obţinut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs pe teme de mediu la şcoala din Roşcani.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concurs pe teme de mediu la şcoala din Roşcani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei