Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iun 2010 - Anul XV, nr. 132 (4423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Amenzi de 2.500 de lei celor care lipesc afişe în afara panourilor de afişaj gratuit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lipirea afişelor publicitare pe ziduri, stâlpi de iluminat sau garduri va fi sancţionată de municipalitatea suceveană cu amenzi de 2.500 de lei.

Conducerea Primăriei Suceava este decisă să aplice amenda maximă în astfel de situaţii, mai ales că, începând de ieri, a pus la dispoziţia celor interesaţi să promoveze anumite evenimente 14 locaţii în care au fost montate panouri de afişaj.

“Această practică, de a lipi afişe pe toţi stâlpii şi toate gardurile, trebuie să dispară. Am pus la dispoziţia celor care vor să se promoveze 14 locaţii, în care fie au fost refăcute vechile panouri, dacă erau deteriorate, sau au fost montate altele noi, dintre cele pe care le avem din timpul campaniei electorale. Până acum au fost date patru amenzi de câte 500 de lei şi o mulţime de avertismente celor care s-au promovat lipind afişe prin oraş, în locuri nepermise. Odată cu punerea la dispoziţie a acestor panouri publicitare, gratuit, vom fi mult mai aspri în a-i sancţiona pe cei care se încăpăţânează să umple oraşul de afişe. Există atâtea modalităţi de promovare, de la internet, ziare, televiziune, radio, până la marile panouri publicitare, încât nu au cum se plânge că nu îşi pot promova evenimentele”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi.

Cele 14 locaţii în care cluburile, discotecile sau alte organizaţii îşi pot promova evenimentele sunt: intersecţia Mărăşeşti – colţ Salamander; Intersecţia Areni – trecere pietoni; Zona Nordic – fântâna arteziană; staţii autobuz Obcini – Calea Obcinilor; staţia de autobuze Premier – Obcini; Policlinică – lângă DHL; Colegiul Petru Rareş; Campus universitate – intrare Parc – str. Universităţii; staţie Orizont (spre oraş); staţie Bazar (spre oraş); staţie Inspectoratul Şcolar (spre oraş); staţie Bancă – bloc Aşchiuţă; Parc Teatru – Biserica Sf. Înviere; Parc Trei Bărboşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de 2.500 de lei celor care lipesc afişe în afara panourilor de afişaj gratuit.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Amenzi de 2.500 de lei celor care lipesc afişe în afara panourilor de afişaj gratuit4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
( 9 iun 2010, 10:49:37
Un foarte bun prilej de a aduna bani ptr buget,dar sa fie aplicata aceasta masura la sange pentru ca tare urat mai este orasul cu afise la tot pasul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei