Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iun 2010 - Anul XV, nr. 132 (4423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Gheorghe Flutur, un exemplu pentru activiştii PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri, pentru câteva secunde, am avut impresia că la „Monitorul de Suceava” lucrează şi persoane care sunt venite de pe altă planetă cu rachetele construite de Mircea Geoană între două ture de împărţit câte 25.000 de euro familiilor de români care au abandonat Italia pentru a lucra pământul la ele în ţară. Spun asta pentru că, pe prima pagină, deasupra unei fotografii a preşedintelui PD-L al Consiliului Judeţean Suceava scria: „Flutur îşi trimite parlamentarii în <groapa cu lei>”.

Dar, s-avem pardon, pentru că parlamentarii de la toate partidele, nu doar cei de la PD-L, sunt de mult în groapa în care se află leii pentru salarii, casă, masă, transport şi diferite cheltuieli! Din groapa cu lei se alimentează şi conturile tuturor şefilor de instituţii, naţionale, judeţene, municipale, orăşeneşti şi comunale, majoritatea membri PD-L.

Însă, citind articolul cu titlul înainte amintit, mi-am dat seama că este vorba despre o groapă cu altfel de lei. Cu nişte „lei” jigăriţi care vor rămâne cu şi mai puţini lei după ce Guvernul Băsescu-Boc le va tăia pensiile şi salariile. Domnul Flutur a spus în faţa membrilor de partid prezenţi la şedinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L: „Le cer colegilor mei parlamentari să meargă mai mult printre oameni, chiar dacă este incomod, chiar dacă uneori este zgomotos sau riscant, să meargă să explice măsurile de reformă ale Guvernului, pentru că facem parte dintr-un partid care ne-a adus la guvernare”.

Dacă ar fi după lingvistul Flutur, Dicţionarul Explicativ al Limbii Române ar trebui modificat, în sensul că unica traducere a cuvântului reformă ar fi tăiere. În ceea ce priveşte îndemnul adresat de Gheorghe Flutur parlamentarilor PD-L de a ieşi printre oamenii simpli, în aceste condiţii deloc prielnice pentru un dialog civilizat între un ales al Puterii şi un simplu alegător, sunt de părere că primul pas ar trebui făcut chiar de domnia sa. Domnul Flutur a fost un exemplu personal de succes de fiecare dată când i-a atacat cu virulenţă pe criptocomunişti şi pe moguli, şi a ştiut cum să însufleţească activul de bază al partidului şi masele largi de alegători de fiecare dată când a ieşit în stradă sau a apărut la televizor pentru a înfiera cu mânie democratică sistemul ticăloşit, pentru a-l aplauda pe mult stimatul şi iubitul preşedinte Traian Băsescu şi pentru a oferi lecţii de democraţie şi de economie de piaţă poporului.

Gheorghe Flutur, unul dintre politicienii de mare succes din România, ar trebui să fie din nou un exemplu pentru oamenii din partidul său şi de aceea e absolut necesar să iasă primul în stradă pentru a le explica muritorilor de rând cum stă treaba cu reforma.

Ştiu că vineri, 4 iunie, prezenţa domnului preşedinte Flutur pe şantierele judeţului era neapărat necesară pentru bunul mers al treburilor şi din această cauză domnia sa nu a putut fi prezent la biroul din Palatul Administrativ sub geamurile căruia 1.000 de simpli cetăţeni au strigat împotriva domnilor Băsescu, Boc şi Flutur.

Însă, la cum stau lucrurile, e posibil să aibă loc şi alte manifestări de acest gen, iar asta nu va putea decât să-l bucure pe domnul Flutur, pentru că va avea ocazia să le arate pe viu parlamentarilor din partidul său ce-i acela un bărbat politic adevărat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, un exemplu pentru activiştii PD-L.
 Vizualizări articol: 2027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 13 voturi
Gheorghe Flutur, un exemplu pentru activiştii PD-L3.5513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce, acum, nu? trimis de
( 8 iun 2010, 19:06:07
Foarte adevarat ca in intrunirile electorale dl Flutur era prezent peste tot, de ce acum, nu? Este absolut nefiresc ca alegatorilor sai sa le transmita - de la Bucuresti - ca este intrutotul de acord cu masurile luate de Guvern, care, fie vorba-ntre noi, numai masuri anticriza nu-s, iar aici, in judetul unde-a fost ales, sa nu vina sa se uite in ochii celor ce l-au votat si sa spuna ceea ce a transmis de la Bucuresti! Aici are un discurs sfidator, arogant, in fata activului sau de partid si-i trimite pe ei la bataie. Faceam o comparatie intre dl. Gheorghe Flutur si dl Sorin Frunzaverde: amandoi sunt vicepresedinti ai PDL, cu deosebire ca dl Frunzaverde a militat mult mai mult pentru acest partid - are contributia esentiala in inscrierea fostului PD in PPE -, amandoi sunt presedinti de Consilii Judetene, dar in timp ce dl Frunzaverde a luat atitudine publica la Resita impotriva acestor masuri, dl Flutur a transmis de la Bucuresti, iar aici dl Prefect ameninta cu jandarmii!!!
2.   Chiar asa trimis de
( 9 iun 2010, 02:15:37
Pe cand o baie de multime?...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei