Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mai 2010 - Anul XV, nr. 119 (4410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie

Tot mai mulţi indivizi, în trafic, fără permis ori băuţi la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În fiecare săptămână, pe drumurile din judeţ sunt depistaţi zeci de şoferi care ignoră legislaţia rutieră şi se urcă la volan, fiind pentru ceilalţi participanţi la trafic un adevărat pericol public.

La fel s-a întâmplat şi la sfârşitul săptămânii trecute, când oamenii legii au tras pe dreapta mai mulţi astfel de indivizi.

Vineri după-amiază, de exemplu, la Ciocăneşti, pe DN 18, a fost oprit un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Hăuleşti, judeţul Iaşi.

Când i-au cerut actele şi l-au verificat în baza de date, agenţii de poliţie şi-au dat seama că tânărul ieşean nu aveam permis de conducere.

În aceeaşi zi, de data aceasta în jurul orei 15:35, la Vatra Dornei, un echipaj de poliţie a oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr din localitate, Flavius B., de 22 de ani, care are permisul de conducere anulat.

Câteva ore mai târziu, la Horodnic de Sus, un echipaj al poliţiei rutiere de la Rădăuţi, aflat în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 2, observă pe marginea drumului, într-un şanţ, un autoturism răsturnat.

Şoferul a fost identificat în persoana lui Mihai B., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi, şi deoarece acesta mirosea a alcool, poliţiştii l-a pus să sufle în alcooltest.

Rezultatul: 0,84 la mie în aerul expirat.

Lista exemplelor este completată de alţi trei şoferi prinşi, pe raza localităţilor Şaru Dornei, Dorna Arini şi Dorna Candrenilor, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, cu alcoolemia peste limita legală.

 

Cu maşinile în stâlpi

Băut la volan s-a urcat şi un tânăr din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 2:20, pe raza localităţii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Din fericire, tânărul, George A., în vârstă de 24 de ani, a scăpat cu leziuni uşoare, însă va trebui să dea cu subsemnatul la poliţie după ce alcooltestul a indicat în cazul său o alcoolemie de 0,58 la mie în aerul expirat.

Într-un stâlp de pe marginea drumului s-a izbit cu maşina şi un şofer din municipiul Fălticeni, accidentul petrecându-se sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, pe raza localităţii Baia.

Bărbatul a ajuns la spital cu leziuni pentru care necesită între 5 şi 7 zile de îngrijiri medicale.

Când se va vindeca, însă, va trebui să răspundă în faţa legii pentru alcoolemia de 1,09 la mie în aerul expirat cu care a fost depistat de alcooltestul poliţiştilor de la Circulaţie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot mai mulţi indivizi, în trafic, fără permis ori băuţi la volan.
 Vizualizări articol: 1772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tot mai mulţi indivizi, în trafic, fără permis ori băuţi la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei