Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mai 2010 - Anul XV, nr. 119 (4410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie

Delicioase produse de panificaţie şi patiserie, prezentate săptămânal în magazinele Mopan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, sucevenii vor putea admira dar şi cumpăra delicioase produse de panificaţie şi patiserie prezentate într-o îmbietoare expoziţie amenajată în magazinul Mopan, de la parterul blocului turn T90, din zona Curcubeu.

Aceasta este prima dintre expoziţiile prin care firma Mopan, lider de piaţă în judeţ, vrea să îşi facă şi mai cunoscute produsele realizate după reţete tradiţionale, menite să-i facă pe oameni să-şi amintească de gusturile copilăriei, de fiecare dată când iau o gură din pâinea lor, din plăcintele rumenite şi pudrate cu zahăr vanilat, din prăjituri ori alte specialităţi prezentate în magazin.

Iniţiativa realizării unei expoziţii de panificaţie şi patiserie va fi extinsă la nivelul întregului judeţ, în cele peste 100 de magazine Mopan, prin care sunt vândute peste 70 de sortimente de pâine şi specialităţi realizate în fabrica de pâine “Cuptorul de aur”.

Conform reprezentanţilor Mopan, pâinea produsă de ei este făcută doar din făina proprie, obţinută printr-o tehnologie germană de ultimă generaţie şi gătită de brutari profesionişti, după reţete tradiţionale, astfel încât pâinea să fie naturală, sănătoasă şi fără E-uri.

Drept dovadă pentru calitatea pâinii stau numeroasele certificate de calitate, valabile la nivel internaţional.

O altă calitate cu care se mândresc cei de la Mopan este preţul pâinii, care a rămas acelaşi în ultimii cinci ani, în ciuda numeroaselor valuri de scumpiri care s-au făcut simţite la toate produsele şi serviciile din România.

 

Pâinea intermediară, cel mai căutat produs în ultima perioadă

Dacă pâinea albă este în continuare cel mai cumpărat produs al firmei Mopan, pâinea intermediară, un produs nou, relansat, după o perioadă în care producţia sa a fost sistată, vine tare din urmă. Vânzările acestui produs relativ nou aproape că le-au depăşit pe cele de pâine neagră, care se află de asemenea în preferinţele sucevenilor.

Alte tipuri de pâine căutate de cumpărători sunt pâinea cu secară şi seminţe, cele de tip Graham, toate variantele existente fiind disponibile atât în forma scoasă din cuptor, cât şi feliate şi ambalate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delicioase produse de panificaţie şi patiserie, prezentate săptămânal în magazinele Mopan.
 Vizualizări articol: 2306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Delicioase produse de panificaţie şi patiserie, prezentate săptămânal în magazinele Mopan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei