Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mai 2010 - Anul XV, nr. 119 (4410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

O prostituată, un vânzător de ţigări de contrabandă şi un şofer băut, exemplele unei ample acţiuni a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele Poliţiei municipiului Suceava au organizat o amplă acţiune în cursul zilei de vineri, 21 mai a.c., în urma căreia, potrivit exemplelor puse la dispoziţie de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a fost prins un vânzător de ţigări de contrabandă, care comercializa 200 de pachete de ţigări, o tânără de 20 de ani care racola bărbaţi pentru întreţinerea de relaţii sexuale contra cost şi un şofer care s-a urcat la volan cu o alcoolemie de  0,62 la mie în aerul expirat.

Acţiunea – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava – s-a desfăşurat pe perioada a opt ore, în intervalul 10:00-18:00, şi, potrivit bilanţului, poliţiştii au împărţit amenzi în stânga şi-n dreapta, fiind aplicate 134 de sancţiuni contravenţionale, aproximativ una la 3 minute şi jumătate.

Cele mai multe amenzi au fost date de poliţiştii de la Rutieră, care au constatat şi două infracţiuni, însă au fost aplicate sancţiuni contravenţionale şi la Legea 61/1991, privind ordinea şi liniştea publică, şi la Legea 12/1990, privind comerţul ilicit.

De asemenea – conform comunicatului poliţiei – s-au rezolvat trei dosare rămase cu autori necunoscuţi (n.r. - nu se specifică ce infracţiuni) şi s-au confiscat bunuri de 14.000 de lei (n.r. - fără alte detalii).

Lista exemplelor de pe nota IPJ Suceava este deschisă de Dănuţ C., de 55 de ani, din Suceava, care a fost prins, în Bazar, în timp ce vindea 200 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Urmează apoi Ionel P. (nu se specifică vârsta şi localitatea de domiciliu), depistat de agenţii de la Şcheia cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Exemplele se termină cu Rodica Z., de 20 de ani, din Fălticeni, prinsă în timp ce-şi oferea serviciile sexuale contra cost şi „arsă” de poliţişti cu 200 de lei, amendă.

„Poliţia Municipiului Suceava a organizat şi executat o acţiune de prevenire în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, iar cadrele Biroului Poliţiei Rutiere au avut în vedere şi Planul cadru de acţiune pe linia poliţiei rutiere pentru a acţiona în sistem integrat, lucrători de ordine publică şi poliţie rutieră executând filtre la ieşirile din municipiul Suceava, acţionând prioritar pe linia prevenirii conducerii autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi a prevenirii actelor de contrabandă cu ţigări şi alcool”, se precizează în buletinul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O prostituată, un vânzător de ţigări de contrabandă şi un şofer băut, exemplele unei ample acţiuni a poliţiei.
 Vizualizări articol: 3478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
O prostituată, un vânzător de ţigări de contrabandă şi un şofer băut, exemplele unei ample acţiuni a poliţiei3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei