Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mai 2010 - Anul XV, nr. 117 (4408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Rîmbu a scos paturile din vestiarele asistentelor şi infirmierelor din Spitalul de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul personalului mediu medical şi de îngrijire din Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va suferi modificări substanţiale din data de 1 iunie. Managerul general al spitalului, Vasile Rîmbu, ne-a declarat că de la începutul lunii viitoare dispar turele de 12/ 24 de ore, atât asistentele, cât şi infirmierele urmând a lucra în trei schimburi a câte opt ore. Asistentele vor avea program 7.00-15.00, 15.00-22.00 şi 22.00-7.00, iar infirmierele încep cu o oră mai devreme, de la ora 6.00.

„Personalul trebuie să fie odihnit, atât fizic, cât şi psihic, pentru a putea gestiona mai bine actul medical, ordinea şi curăţenia. Cu turele astea de 12/24 de ore am văzut că sunt extenuaţi, iar la oboseală omul ţipă, este nervos şi îşi face treaba doar cu stimulente. Prin schimbarea programului vor lucra mai puţine ore continuu şi vor fi mai multe pe tură, pentru că vrem să le asigurăm timpul şi energia necesară ca să acorde asistenţă medicală şi să asigure curăţenia pe toată durata cât stau la serviciu”, a spus Rîmbu.

În aceeaşi notă, ca personalul să fie non-stop la dispoziţia pacientului, managerul a dispus eliminarea paturilor din vestiarele asistentelor şi infirmierelor.

 

Personalului din spital i s-a interzis să se adreseze pacienţilor altfel decât cu „doamna” sau „domnul”

„Practic, îi ferim de ispite. Fiecare categorie de angajaţi avea camere cu paturi. N-am înţeles de ce le trebuie, că urgenţa n-o faci în pat, şi le-am eliminat. În fişa postului nu au atribuţii de stat în pat, aşa că am dispus ca acele spaţii să fie utilizate altfel”, a precizat Rîmbu.

În ceea ce-i priveşte pe medicii şefi de secţie, managerul spitalului îi vrea mai implicaţi în buna desfăşurare a activităţii şi prezenţi la programul stabilit deoarece „au salarii între 1000 şi 2000 de euro lunar, care nu sunt fantastice, dar nici chiar mici şi trebuie depusă o anumită muncă pentru banii ăştia”.

Ultima regulă impusă de Vasile Rîmbu este în ceea ce priveşte modul de adresare. Astfel, nici un angajat al spitalului nu are voie să se mai adreseze bolnavilor cu „mătuşă”, „moşule”, „mamaie”, tataie”, „bunica” sau în orice alt mod decât „domnule”, „doamnă” sau „domnişoară” şi nici să-i tutuiască, indiferent de starea socială a pacientului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rîmbu a scos paturile din vestiarele asistentelor şi infirmierelor din Spitalul de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 4803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 17 voturi
Rîmbu a scos paturile din vestiarele asistentelor şi infirmierelor din Spitalul de Urgenţă4.5517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(21 mai 2010, 11:44:41
Bravo domnule Rimbu....dar nu va opriti aici, continuati cu masurile dure in spital !! CURAJ SI SUCCESURI
2.   Asa o fi? trimis de
(21 mai 2010, 11:58:35
multa bafta d-le Rimbu,insa ma indoiesc ca asistentele noastre isi vor schimba comportamentul fata de pacienti!
3.   Succes trimis de
(21 mai 2010, 12:04:00
Doamne-Ajuta sa aiba finalitate deciziile domnului Rambu !
4.   De necrezut! trimis de
(21 mai 2010, 12:50:38
Daca face SI REUSESTE domnul Rambu asa ceva, intra in istoria asistentei si serviciilor medicale ale judetului Suceava! Este absolut de necrezut, fata de cum este acum comportamentul celei mai mari majoritati a personalului din spital, de la femeia de servici pana la medici, inclusiv -ca medic - al directorului adjunct medical al spitalului(!), sa poata dl Rambu schimba acest comportament, de aceea atat pot sa spun: AR FI FANTASTIC!!! Am putut sa cunosc si comportamentul dinainte de '89 si dupa, al personalului acestui spital fata de pacienti si cu putine exceptii poate fi considerat execrabil, mizerabil, rusinos si descalificant pentru personalul spitalului, umilitor si injositor fata de pacienti. Daca as avea vreo ruda angajata in aceasta unitate, mi-ar fi rusine sa spun acest lucru, atat de urata faima are acest spital judetean. Dac-ar fi sa dau exemple, nu mi-ar ajunge un ziar ca Monitorul de Suceava!
4.1  RE: De necrezut! trimis de
(21 mai 2010, 20:08:18
Stimate domn sau doamna ,cand ati mers ultima oara la Iasi sau Cluj? Se spune acelasi lucru,nu e Suceava altfel...Peste tot sunt aceleasi discutii...Se dau atentii ,dar se si fabuleaza...Uiativa din cand in cand in oglinda,daca reusiti si in oglinda sufletului. Recunoasteti ca sunt mici exceptii,vreau sa va intreb daca ati avea o ruda care lucreaza in spital si isi face cu adevarat datoria tot v-ar fi rusine? Faptul ca si-ar face datoria ar trebui sa fie fiarta in aceeasi Oala?
5.   Foarte bune masuri... trimis de
(21 mai 2010, 13:05:24
Domnule Rambu vad ca scoti paturile din vestiarele asistentelor. De nevoie asistentele o sa trebuiasca sa doarma in patul doctorilor ,ca de la ei vad ca nu scoateti paturile.
Totodata vad ca doctorii au salarii intre 1000 si 2000 euro pe luna. Cat salariu are o asistenta ,desi ea si infirmiera fac 90% din munca ? Doctorul vine doar in vizita,prescrie medicamente ,ia dreptul si pleaca. Tare va mai place sa bagati cat mai multe obligatii asupra personalului da cand e vorba sa dati un ban in plus la salariu nu-s fonduri!
Pentru primele voastre si sporurile nenumarate pe care le aveti sunt tot timpul fonduri!
6.   De necrezut trimis de
(21 mai 2010, 13:10:24
D-ul Rambu inaintea de a data acest interviu la ziar s-a intrebat daca sa spuna tot sau nu ???, din cate stim nu a spus decat o frantura din ce vrea sa faca mai mare director care se crede acum la spitalul Judetean suceava pe Mosia lu tatsu auitat ca e interimar, de ce nu spune cum face rost de bani pentru curatenia din spital si din curtea lui, punandui pe angajiti sa dea cate 30 de ron cu amenintari si asa e salariu de mizerie a infirmierelor si asistentelor, daca nu vrei a dai acei bani d-ul rambu striga la tine ca pe mosia lu tatsu ca te da afara din servici. Acum cica schimba programul, de ce nu spune nimic cum va decurge programul de opt ore , in codul munci spune ca trebuie sa fie 40 de ore de munca pe saptamana, cum la spital se l;ucreaza flux continu sambata si duminica unde este respectarea codului muncii, dar na e pe mosia lu tasu si face ce vrea ca nimeni din spital nu deschide gura sa nu fie dat afara, a inventat o nou intrare in spital cu masina, daca ai urgenta nu poti
7.   Chiar trimis de
(21 mai 2010, 13:11:19
sa facut in toate spitalele din tara aceasta modificare si cel de la sv.a ramas ultimul,cu modificarea programului.Si nu credeti ca acesta modificare se face dupa codul munci cu acordul ambelor parti ca orcum de semnaturile angajatilor ca nu sunt deacord nu le-ai luatin considerare.sau faceti totulde la sine puterefara a fi deacort cineva.Si in fisa postului nu scrie nimic de mobilieru din vestiare sau ma insel.Aceste masuri nu trebuie luate la nivel de spitale din tara .
8.   Rambu pe mosia lu tatsu trimis de
(21 mai 2010, 13:20:44
Daca ai o urgenta si vii cu masina proprie nu poti ajunge la Urgenta pe intrare aprincipala ca pe acolo nu pot intra decat D-ul Rambu si salvarea, de ca nu pune si semnu de interzis acces cu exceptia, stie ca ce lea spus sa faca portari este ilegat , poate sa moara bolnavul in masina si portarul spune ca nu poti intra caasa a spus D-ul Rambu si trebuie s aintri pe alta parte s amai ocolosti jumatae de oras, de decizile cu bani pentru curatenie cerita d ela salariati stie oare ministrul sanatatii cum se face rost de bani la Suceava cu terorizare angajatilor si cu amenintari, daca te duci cumva in auditenat la el incepe sa injure ca cel mai mare borfas, s evede dupa fata lui ca in afara d ea fura din bani publicii nu stii, fost mare director la finante de ce nu astat acolo daca a fost corect, de unde corect ne punem intrebari cu justifica el cheltuilile din pani primiti de la guvern spund ca cumpara echipament pe neonatologie si acele echipamente sunt donate de banca mondiala si crucea r
9.   In sfarsit trimis de
(21 mai 2010, 13:35:18
In sfarsit un pas inainte spre normalitate! Bravo!
10.   Falsssssssssssssssssssssssssssss trimis de
(21 mai 2010, 13:45:07
SPUN FALSSSSSSSS PENTRU CA CU CEVA ANI IN URMA DL DIRECTOR MI-A OPERAT MAMA,I-AM DAT 300 DE LEI PE VREMEA AIA RESPECTIV ACU 8 ANI,A DESCHIS OPERATIA SI PENTRU CA CONSTATASE CANCER IN STADIU AVANSAT A INCHISO LA LOC-RASPUNSUL NU MAI AM CEI FACE DESI INAINTE DE OPERATIE PUTEA SA FACA INVESTIGATII IAR DACA OPERATIA NU AVEA LOC MAMA MEA SE PUTEA TRATA NATURIST CA ALTE PERSONAE PE CARE LE CUNOSC SI NU AR FI DECEDAT DAR NIMIC DE CEI 300 DE LEI PE CARE MI S-AU CERUT SA FACA OPERATIA
RUSINE DOMNULE DIRECTOR VORBITI DE COMPORTAMENTUL ASISTENTELOR E ADEVARAT CE SPUNETI DAR VEDETIVA SI COMPORTAMENTUL DUMNEAVOASTRA-CE CRED EU PERSONAL -E CAMPANIE PDL 100%
10.1  RE: Falsssssssssssssssssssssssssssss trimis de
(21 mai 2010, 20:03:48
E o prostie ,domnul Rambu,nu e medic si nici nu a operat. Bateti campiii!
11.   Portocaliu.... trimis de
(21 mai 2010, 13:53:01
Portocaliu cu creier spalat ce sa-i faci unui asa Director? Inca putin si se sparge buba si nu mai auzim de vatafii astia care cred ca-s pe mosia lui ma-sa in institutiile statului.
Afara cu incompetentii si lingaii PD-L !
12.   Patul lui Procust! trimis de
(21 mai 2010, 17:16:04
Cam asta se intampla cand spitalul este condus de economisti si tara de marinari!
13.   Bun simt trimis de
(21 mai 2010, 19:26:02
1. Nu provin din sectorul bugetar ci din cel privat;
2.Nu vreau sa comentez pozitia Monitorului de Suceava.
Stimate domnule Rambu,ma numar printre acei ce am postat cate un comentariu in favoarea domniei voastre atunci cand ati fost atacat chiar si prin intermediul Monitorului,pentru ca nu era corect ceea ce vi se intampla...
Pe scurt.
Un manager invata inca de la prima lectie ca un lucru esential este ECHIPA. Lectia pe care nu cred ca v-ati insusito,altfel cum puteti dumneavoastra sa creati o echipa incercand sa dezbinati? Asta se invata in prima lectie de manipulare,vezi Bogdan Ficeac,oare Spitalul este format doar din asistente? In acest spital nu exista si infirmiere, doctori,persoanl TESA si altii care pot sa doarma, sa beneficieze de "paturi"....Oare toata problema spitalului se rezuma la asistente...Sunt corpul asistentelor un Rau?! Eliminatil atunci! Concluzia este ca se incearca dezbinare...Lucru reusit,nu vad nicaieri nici un semn din partea sindicatului...
14.   Bun simt 2 trimis de
(21 mai 2010, 19:34:52
Exista sindicat?Pe cine reprezinta? Salariatii angajati si membri cotizanti chiar nu reusesc sa si aleaga reprezentantii in sindicat?!
Am convingerea ca sistemul spagilor si atentiilor se manifesta si in spital ca dealtfel peste tot,primarie,parchet,finante ETC ,dar sa blamezi un corp fie el si al asistentelor nu e cinstit si corect!
Faptul ca exista finantisti corupti exclude faptul ca exista si oameni cinstiti? Ii blamam pe toti si ii punem la zid? Atunci mai are rost sa fii cinstit si sa-ti faci bine meseria,ca oricum intri in aceeasi ""oala"" Gresesc domnule Rambu?
Mi s-ar fi parut corect si barbateste sa nominalizati o parte din angajatii spitalui indiferent de statutul lor....Nu cred ca varful coruptiei si lenii il reprezinta asistentele...
Domnule Rambu altele sunt modurile si parghiile cu care se face Management...
As vrea sa stiu si eu unde in Bazele Managementului se invata stilul mistocar si ironic de a pune problema...
14.1  RE: Bun simt 2 trimis de
(21 mai 2010, 20:01:20
Domnule Rambu am convingerea ca ati gresit...Va recomand ""Introducere in management"" carte a domnului Burciu-sucevean de-al nostru.
Deciziile nu se iau in presa si dand interviuri,se iau in spital,la locul de munca.Asta e campanie,e o manipulare in ai porni pe unii inpotriva altora si ai intimida...Am convingerea ca dorinta dvstr. e de-a lovi in casta doctorilor ,dar nu ati avut barbatia necesara! Se taie capul intai si nu coada.
In rest cred ca e o problema de management si comunicare si nu pun la indoiala buna dvstr.credinta. Ati facut lucruri extrordinare ptr care va felicit sincer.
M-as bucura sa vad o completare sau o dezmintire la articol si mi-as ridica si palaria. In aceste momente avem nevoie de Solidaritate si nu manipulare si dezbinare.
As vrea sa nu uitam un lucru:am exportat,soferi,constructori,a sa exportam si medici calificati in UE,doar pentru ca nu reusim sa fim Barbati,ne bazam pe Tanti Omida?
Nu aruncati piatra,daca va simtit patati !
15.   De unde bun simt trimis de
(21 mai 2010, 20:42:02
de catva timp Rimbu incearca sa si faca o imagine de fapt imagine aneamului prost. A ajuns intr - o institutie unde a fost eclipsat de cadrele medicale si cel ce nu poate face cu minte aface cu creuerul. Nu este laudat suficient si a inceput sa -si denigreze subalternii. Asta denota incapacitate de conducator, pardon manager asa cum ii place sa i se spuna. se ocupa de curti livezi trotuare f. bine dar actul medical este altceva..sa scoti paturile de la asistente si infirmiere extraordinar!
16.   Comentarii trimis de
(21 mai 2010, 20:46:31
Va astept cu comnetarii si pe mess id: opiniasuceava
17.   Pentru Suceavaopinie trimis de
(22 mai 2010, 04:24:10
Prin ceeace am scris in comentariul meu "De necrezut!", n-am urmarit sa discreditez intreg corpul medical al acestui spital, de aceea am si scris despre acele mici exceptii: medici ce-si fac meseria cu onestitate si competenta, cu deferenta si aplecare spre pacient, dar - repet - sunt mici exceptii sau, ma rog, erau mici exceptii in 2007 cand am fost ultima oara acolo. De ce nu m-am mai dus la acest spital, desi a mai fost nevoie sa fiu internat? Tocmai din cauza ca la Cluj am gasit cu totul alt mod de comportament, diametral opus, fata de pacient, decat la spitalul din Suceava. Se pare ca sunteti medic, de aceea va voi spune ca sunt - ca pacient - adeptul exprimarii multumirilor mele in forma materiala pentru cei ce intr-un spital vad in mine si un om nu numai un bolnav ajuns la mana lor si dezavuez pe oricine ara vrea sa ia acest drept al meu de-a multumi celor ce, intr-un moment greu, m-au tratat cu profesionalism si cu omenie, dar la Suceava acest mod de comportament este...
18.   Continuare- pentru Suceavaopinie trimis de
(22 mai 2010, 04:50:20
Spuneam ca la Spitalul "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava, acest mod de comportament al cadrului medical fata de pacient - profesionalismul insotit de omenie - constituie EXCEPTIA, regula fiind aroganta, indiferenta si desconsiderarea celor internati si, din pacate, cu cat scade gradul de instructie a celui ce vine in contact cu bolnavul, cu atat creste lipsa de bunacuviinta. In spitalul din Suceava asistentele sefe sunt ca niste vatafi pentru ca medicii - preocupati si de cabinetele lor private - le dau mana libera sa faca ce vor, dar aceasta atitudine de vataf nu se manifesta fata de personalul din subordine - fapt condamnabil si asta - ci fata de pacient! Sa va mai spun de femei de serviciu care la 6 dimineata trantesc galetile si se striga una pe alta dintr-un capat in celalalt al holurilor? Dar despre asistenta in tura de noapte indiferenta fata de-un bolnav cu dureri, acesta apeland si CUMPARAND, analgezicul de la o infirmiera care facea troc cu medicamente?
18.1  RE: Continuare- pentru Suceavaopinie trimis de
(22 mai 2010, 08:11:37
Stimate domn Oarecine, ma bucur pentru dialogul purtat cu dumneavoastra,ceea ce ma face sa mi doresc sa mai raman in Romania, pentru ca mai exista oamenii cu grad de instructie ridicat si cu care se poate purta un dialog civilizat,chiar daca unele pct de vedere sunt diferite...De aceea am luat atitudine vis a vis de un mod ciudat de a comunica din partea managerului spitalului.Lucrurile trebuiesc rezolvate in spital si nu in neant.
Sincer chiar mi-ar place sa va strang mana si sa mi ridic palaria in fata dumneavoastra.
Concluzia este ca se poate inca comunica.
In rest sa asteptam sa ne maturizam si sa respectam pe cei din jurul nostru.

19.   Pt. Suceavaopinie-continuare trimis de
(22 mai 2010, 05:19:54
Despre ce doriti sa va mai spun stimate domn, caci am atatea exemple incat - repet ce-am spus in primul meu comentariu - exemplele de acest fel ar umple spatiile unei intregi editii a ziarului Monitorul de Suceava, sa va mai spun despre comportamentul unui medic, foarte bine pregatit profesional, dar care-i considera pe pacientii sai - pacienti cu boli grave cu evolutie ireversibila - niste suboameni, numai pentru ca ea-i medic si ei - pacienti? Si ca acest medic are acum functie de conducere? M-ati intrebat daca, in situatia in care as avea o ruda care-si face onest meseria, tot asa mi-ar fi rusine sa spun ca-i angajata in acest spital si afirm: DA, AS ASCUNDE SI MI-AR FI RUSINE, INTRUCAT BLAMUL ESTE ASUPRA INTREGULUI COLECTIV!!! Acolo, stimate domn, faceti-va curatenie, nu ne cereti noua sa ne uitam in oglinda sufletului! NOI, PACIENTII, suntem cei ce-am suportat umilintele unui personal medical cu atitudine neschimbata de 40 de ani la spitalul judetean Suceava!
19.1  RE: Pt. Suceavaopinie-continuare trimis de
(22 mai 2010, 07:36:16
Vreau sa va precizez ca sunt inginer si nici nu mi-am dorit si visat sa lucrez vreodata in sectorul bugetar.
Ma bucur sincer pentru dialogul purtat cu dumneavoastra, fapt ce infirma ceea ce se spune ca ""nu am fi in stare sa purtam o polemica intr-un mod civilizat"" . Concluzia este ca sunt ""canale"" prin care chiar se poate face comunicare.
Am postat comentariile respective spre a apara un principiu, un principiu care spune ca ""pentru a primi respect trebuie sa impui respect"". Am contestat etica afirmatiilor domnului Rambu, am scris mai sus ceea ce nu mi-se pare corect...
Nu neg cele spuse de dumneavoastra si pe mine ma incearca aceleasi sentimente uneori. Medici se purtau ca pe "" mosia "" proprie,poate la fel si restul personalului, de aceea mi-se pare nedemn ca greseala unora sa fie continuata de managerul spitalului, functie care ar trebui sa impuna respect si profesionalism,gresesc? Schimbam mosierii cu mosierul?

Exemplul cu femeia de serviciu
20.   Re trimis de
(22 mai 2010, 08:04:29
e concludent. Sunt convins ca e scos din realitate,dar mi se pare la fel de grav ca vendeta sa se poarte ascunzandu-ne dupa o pagina ,fie si ea de ziar. Urasc manipularea si mistoul. Am convingerea ca paturile inca exista, ca nu se va schimba mare lucru...Cu riscul de-a ma repeta am sentimentul ca se incearca crearea unei falii intre diferite medici,asistente,infirmiere etc pornindui pe unii impotriva altora... Sa nu ne mire daca o sa asistam la certuri intre toti acestia. Hotararile trebuie luate unitar fie ei medici,asistente,portari si nu preferential,regulile ar trebui sa fie aceleasi pentru toti de la manager pana la portar.
Cerem atitudine profesionala angajatilor,dar managerii impun stilul ironic si mistocar.
Nu vad nicaieri un raspuns al sindicatului, ce interese reprezinta?! Acolo,in mediul privat unde lucrez,sindicatul,daca exista si nu exista, e format si ales de proprietari,orice alta opinie sau pozitie duce la desfacerea contractului de munca fara preaviz.
21.   Pt Suceavaopinie trimis de
(22 mai 2010, 08:09:57
Poate, chiar, ar fi interesant daca am avea ocazia sa mai schimbam pareri pe aceasta tema, a serviciilor medicale si atitudinea personalul medical fata de pacientul asigurat - pentru ca este vorba de cu totul altceva in mediul privat, acolo exceptiile sunt ceea ce in sistemul public este regula. Sigur ca eventualele abuzuri ale managerului, pe care se pare ca le sesizati Dumneavoastra, sunt la fel de blamabile - nu cunosc amanunte - dar ceva trebuie facut pentru a schimba mentalitatea unor oameni, indiferent de pregatirea lor, care imbracand o anumita tinuta de serviciu - IN SERVICIUL PUBLIC ! - se cred niste mici dumnezei de care depind toti si toate. Aceasta atitudine se gaseste in general in serviciile publice de la noi, dar acum era vorba de sanatate. O sa va spun si o exceptie din acest spital (exceptie rara, nu mica dupa cum gresit m-am exprimat in postarile anterioare): Sectia Cardiologie, unde este cu totul altceva decat in... dar am spus ca nu dau exemple - deocamdata.
21.1  RE: Pt Suceavaopinie trimis de
(22 mai 2010, 08:22:49
Am convingerea ca atat eu cat si dvs. suntem din partea cealalta a baricadei, acelor care contribuie la formarea bugetului.
Am o senzatie de amar,luam atitudine noi,cei din afara sistemului in schimb cei direct implicati,cei care pot venii cu argumente se ascund... Dorinat mea a fost ,prin aceste posturi, sa aduc prin aceste comentarii partile, la un exercitiu de comunicare,lucru care nu s-a realizat decat in mica parte decat cu dvs. Euam dat si un id de mes si nu am primit nimic.
Aici e ceea mai mare eroare nu vrem sa incercam sa gasim solutii pe baza dialogului, pe baza comunicarii,ne ascundem pe la colturi.... De ce ne e frica?
Asta e cea mai grava problema, de aceea nu luam atitudine...Cu mici exceptii,un exemplu ati fost dvs. Acesta e si motivul pentru care spun ca mai avem o sansa.

O zi buna!
22.   MASURI trimis de
(22 mai 2010, 08:21:57
SA VA SPUN EU, DIN EXPERIENTA MEA, COMPARATIV CU SPITALUL PARHON DIN IASI...PAI MEDICII SI ASISTENTELE DIN SUCEAVA NICI SA LE SPELE WC-URILE ALORA DIN IASI NU MERITA, ATITA SINT DE PROST PREGATITI SI DE TICALOSI !!! CIND AM AJUNS ACOLO, NU-MI VENEA SA CRED, PARCA ERAM PE ALTA PLANETA, TATAL MEU A FOST TRATAT CU RESPECT SI INALT PROFESIONALISM, FARA SA DAU SPAGA DELOC LA MEDICI SI ASISTENTE SAU INFIRMIERE!! O SA-MI ZICETI CA E CENTRU UNIVERSITAR...EI SI ???? PE CEI DE LA SUCEAVA CINE-I OPRESTE SA SE COMPORTE CA SI CEI DIN IASI !!! OAMENI BUNI, DACA AVETI PROBELEM DE SANATATE, MERGETI LA IASI, NU STATI LA MACELARII DIN SUCEAVA!!
22.1  RE: MASURI trimis de
(22 mai 2010, 08:31:48
Vedeti , solutia e sa aducem managerii de la Iasi in Suceava sa faca management, eu nu imi aduc aminte ca cei de la Iasi sa si rezolve problemele prin presa legate de personalul din subordine,au tacut si facut...
Domnule Bellu se asumteau unii pe altii la Iasi sau erau o Echipa?
Aici se ajunge mergand pe calea generalizarii blamarii se pun toti in aceasi oala,chiar si cei despre care domnul Oarecine spunea ca sunt OK-cardiologia. Cei 10% profesionisti sau intrat si ei in randul macelarilor, e OK?
Sa nu ne miram de ce pleaca profesionistii.
Ma gandesc ce-ar insemna sa ma amendeze pentru depasirea vitezei cu auto ,chiar daca merg regulamentar,pentru ca un nebun circula cu viteza excesiva pe acelasi drum...Desi eu circul regulamentar am nenorocul sa merg pe acelasi drum cu nebunul si suntem vinovati amandoi?
Gresesc?
23.   MASURI trimis de
(22 mai 2010, 08:26:14
IAR DVS, OARECINE....NU-MI SPUNETI MIE DE SECTIA CARDIOLOGIE....E CEA MAI SLABA DIN SPITAL, MEDICI IDIOTI, CARE AU MULTE VICTIME PE CONSTIINTA....LA PARHON IN IASI, PE MEDICII DE LA CARDIO SUCEAVA NU II ANGAJEAZA NICI CA INFIRMIERE !! AM FOST CU TATAL MEU LA IASI, SI CEI DE ACOLO ERAU SIDERATI DE DIAGNOSTICUL GRESIT SI DE TRATAMENTUL TOTAL AIUREA DAT DE MADAM LUCA !!!! LA APROZAR CU MADAM LUCA....SA VINDA CARTOFI, DECIT SA OMOARE OAMENI...SI ASTA PE BANI PUBLICI!!
24.   Spitalele din Romania trimis de
(22 mai 2010, 09:15:42
Asa sunt spitalele din Romania, conduse de niste incompetenti! De aceia bolnavilor le este groaza de ele. Cine isi permite se trateaza la cele private sau pleaca in strainatate.Dar cine nu are bani, moare cu zile intr-un spital, unde exista asemenea incompetent! Manager de spital, sincer rusine, asta nici nu stie ce este cu el! Romania este tara in care incompetentii sunt pusi in functii importante, de conducere, de asta ne merge asa de bine!
25.   Pt. BELLU trimis de
(22 mai 2010, 09:48:29
Am spus in postarile anterioare ca ultima data cand am fost la Spitalul Judetean Suceava a fost prin anii 2006-2007 - de atunci nu mi-am mai propus sa revin la acest spital; atunci asa mi s-a parut Sectia Cardiologie, ca este OK. Ar fi groaznic sa fi involuat si serviciile in aceasta sectie!
26.   Sesizare trimis de
(22 mai 2010, 17:01:12
D-lul manager Rambu are intr-adevar intentii f mari...insa problema cea mai mare nu este programul de 8 ore si paturile din vestiarul asistentelor...ar tb sa se preocupe de cu totul alte probleme esentiale...stie domnia sa ca sunt sectii unde gasesti pe tura o asistenta si o infirmiera care tb sa se ocupe de 50-60 pacienti??? si tb sa o faca bine???..stie ca pacientii isi cumpara medicamente si materiale sanitare pt ca spitalul nu-i ofera nimik in afara de un pat jegos cu o lenjerie rufoasa??? stie ca personalul..pe langa banii pe care d-lui ia smuls cu forta pt gazon, curatenie si locuri de parcare...isi cumpara manusi, masti ,halate pt a se proteja si materiale sanitare pt a avea cu ce lucra???stiecum se face curatenia si dezinfectia in spital
27.   Sesizare trimis de
(22 mai 2010, 17:24:37
Ar fi destule probleme de care D-lul manager ar tb sa se ocupe pt ca lucrurile in spital sa mearga bine...si nu programul de 8 ore si nici patul din vestiarul asistentelor ar fi primordiale...asa cum spunea cineva mai sus...ar tb sa se bazeze mai mult pe crearea unei echipe solidare si nu pe dezbinare si invrajbire...se stie ca traim vremuri tulburi si suntem asaltati din toate partile de tot felul de greutati...nu ar tb sa ne mai ingreunam si noi traiul. Se spunea ca s-au eradicat comunistii...ei pe naiba...dansul este cel mai bun exemplu de comunist si securist imbacsit care taie si spanzura si daca nu spui "sa traiti tov. Rambu"...zbori.Ma intreb...se crede batut in cuie in acel scaun???oare daca se schimba conducerea...nu zboara si el???Si atunci nu ar fi mai bine sa spuna cineva de el: "pacat ca a plecat ca a fost om bun..."decat :"n-ar mai ajunge si nu i-ar muri multi inainte"??? Oricum...pentru el nu conteaza...se stie ca, comunistii nu au Dumnezeu...si totusi...
28.   Rusine domnule rambu trimis de
(22 mai 2010, 22:24:18
Domnul rambu nu stie ce inseamna muunca el castiga zeci de milioane si tot de bietele asistente si infirmierecu un salariu de nimic se ia. El are o armata de angajati ai biroului, pe cand urgenta are 3 maxim patru infirmiere si asistente la sute de angajati. Ameninta angajatii, ii pune sa plateasca pamantul din parcul din fata spitalul daca nu sa semneze ca ies la munca. Exact ca pe vremea lui ceausecu, la munca silita. Program de 8 ore, e mai bne . El stie ce inseamna sa faci naveta sa dai 100 de mii in fiecare zi pe naveta si la sfarsit de luna sa iei 8 milioane din care jumate sa-i dai pe naveta. Inloc sa dai copilului cateva sute de mii pt scoala plateste-i lui rambu pamantul. RUSINE DOMNULE RAMBU nu stiti ce inseamna curatenie, ce inseamna spital plecati de unde ati venit k nimeni nu8 are nevoie de dvs.
29.   Rusine domnule rambu trimis de
(22 mai 2010, 22:25:47
Domnul rambu nu stie ce inseamna muunca el castiga zeci de milioane si tot de bietele asistente si infirmierecu un salariu de nimic se ia. El are o armata de angajati ai biroului, pe cand urgenta are 3 maxim patru infirmiere si asistente la sute de pacienti. Ameninta angajatii, ii pune sa plateasca pamantul din parcul din fata spitalul daca nu sa semneze ca ies la munca. Exact ca pe vremea lui ceausecu, la munca silita. Program de 8 ore, e mai bne . El stie ce inseamna sa faci naveta sa dai 100 de mii in fiecare zi pe naveta si la sfarsit de luna sa iei 8 milioane din care jumate sa-i dai pe naveta. Inloc sa dai copilului cateva sute de mii pt scoala plateste-i lui rambu pamantul. RUSINE DOMNULE RAMBU nu stiti ce inseamna curatenie, ce inseamna spital plecati de unde ati venit k nimeni nu8 are nevoie de dvs.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei