Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mai 2010 - Anul XV, nr. 117 (4408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Criză

Arhiepiscopia renunţă la un centru cultural-social în Fălticeni, din lipsă de bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor renunţă să mai construiască un centru cultural-social la Fălticeni, din cauza lipsei de fonduri.

Anul trecut, în septembrie, la solicitarea Arhiepiscopiei, Consiliul Judeţean Suceava a aprobat darea în folosinţă gratuită către aceasta a unui imobil proprietate publică a judeţului Suceava, situat în municipiul Fălticeni, str. Sucevei, nr. 47, cu scopul realizării acestui centru.

La sfârşitul lunii aprilie a acestui an, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a informat Consiliul Judeţean, printr-o adresă, că nu dispune de fondurile necesare pentru construirea unui centru cultural –social, astfel încât proiectul propus nu mai poate fi realizat. Prin urmare, deliberativul judeţean va dezbate, în şedinţa de astăzi, propunerea vicepreşedintelui CJ Daniel Cadariu, ca hotărârea de atribuire în folosinţă gratuită să fie revocată. În cazul în care proiectul de revocare va fi aprobat de consilieri, Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Suceava va face demersurile legale pentru întoarcerea imobilului în folosinţa proprietarului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhiepiscopia renunţă la un centru cultural-social în Fălticeni, din lipsă de bani.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arhiepiscopia renunţă la un centru cultural-social în Fălticeni, din lipsă de bani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VRAJEALA trimis de
(21 mai 2010, 11:50:35
CEA MAI MARE VRAJEALA !!!!!!!!!!!!! BISERICA NU ARE BANI !!!!!! SI PORCU ZBOARA , NU-I ASA, STIMATE PIMEN ????!!!! VA AJUNS SI PE VOI CRIZA???????? IMI VINE SA VARS....IA MAI OPRITI-VA DIN CONSTRUIT BISERICI PE BANDA RULANTA, PREOTII SA-SI FACA VILELE MAI MICI, SA-SI IA MASINI MAI IEFTINE SI PUNETI MINA SI SCOATETI AVERILE BISERICII ORTODOXE ROMANE LA IVEALA SI AJUTATI-VA ENORIASII ACUM LA NEVOIE, CIND LUMEA VA MURI DE FOAME !!!!! IA SA VA VAD ACUM, CUM AJUTATI VOI POPORUL ????? MAI LASATI VRAJELILE CU N-AVETI BANI, CA VA BATE DUMNEZEU !!! VREM SA VEDEM SLUJITORI AI BISERICII MERGIND PRIN CASELE CU BATRINI SINGURI SI BOLNAVI, PRIN CASELE CU COPII SI SA IMPARTA AJUTOARE, MINCARE SI BANI SA SUPRAVIETUIASCA!!!!! ASTA TREBUIE SA FACETI VOI ACUM , NU SA VA JELITI CA NU AVETI BANI !!!
2.   CORECT trimis de
(21 mai 2010, 15:31:12
.........fffff corect tot ce zici.............dar la noi cum toate merg cu voia domnului,si criza asta tot voia lui e asa ca mergem si mai platim ceva pomelnice si poate trece criza si se mai lungesc ajutoarele sociale.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei