Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2010 - Anul XV, nr. 113 (4404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic greoi

Intersecţia Mărăşeşti, închisă de mâine pe un sens de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai intens circulate zone din municipiul Suceava, intersecţia Mărăşeşti, va fi închisă de mâine circulaţiei pe un sens de mers, ca urmare a începerii lucrărilor ISPA la reţeaua de canalizare.

Iniţial, firma Pfeiffer intenţiona să închidă parţial intersecţia Mărăşeşti chiar de azi dimineaţă, dar conducerea Primăriei Suceava nu le-a aprobat acest lucru, cerându-le ca astăzi să facă toate pregătirile necesare începerii în forţă a acţiunii.

“Lucrările de pe strada Mărăşeşti au avansat mult, au ajuns chiar în capătul străzii. De marţi vor închide intersecţia pe un sens de mers şi vor înainta cu montarea conductei de canalizare până la mijlocul străzii, iar de acolo vor merge oblic, înspre Catedrală, pentru a uni conducta de pe strada Mărăşeşti cu cea de pe Grigore Ureche. Acolo, lucrările, blocate temporar de necesitatea devierii unei conducte de apă potabilă, au fost reluate”, a explicat viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc, care se ocupă de lucrările ISPA din partea municipalităţii sucevene.

La solicitarea conducerii Primăriei Suceava, firma Pfeiffer va lucra şi noaptea la realizarea subtraversării intersecţiei Mărăşeşti cu o nouă conductă de canalizare, astfel încât lucrarea să fie finalizată în zece zile, nu în trei-patru săptămâni, timp în care ar fi dat peste cap şi mai rău traficul rutier din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intersecţia Mărăşeşti, închisă de mâine pe un sens de circulaţie.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intersecţia Mărăşeşti, închisă de mâine pe un sens de circulaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmmmmm trimis de
(17 mai 2010, 13:53:23
Pai io zic sa le inchida pe toate , ca e mai simplu ....si om vedea noi cum ne-om descurca ....care pe jos ...care cu bicicleta .....ce daca e totul vraiste?!Ca doar unde sunt 5-10 strazi inchise ....mai incape una .....Halal organizare ....FRATILOOOOOR.....TERMINATI CE ATI INCEPUT ...MAI FACETI LOC SI PENTRU CIRCULATIA MASINILOR CA SUNTEM BOLNAVI DE NERVI....
2.   Circulatie? trimis de
(17 mai 2010, 18:14:53
Oare isi pune vreun individ din Casttelul Areni intrebarea cum va fi aceasta localitate dupa terminarea acestor sapaturi arheologice si se va spune ca strazile au fost redate circulatiei?Absolut toate refacerile de carosabil in urma lucrarilor s-au facut in bataie de joc,strazile prabusindu-se ca intr-un domino,una dupa alta,oamenii intrand cu masinile in asfalt,distrugandu-le,si apoi trebuind sa umble zile sau saptamani intregi cu jalbe,petitii care nu se vor solutiona in vecii vecilor,procese pe care trebuie sa le platesti nestiind daca ai vreo sansa sa-ti recuperezi banii.In orice tara normala daca s-ar intampla asa ceva,exista servicii responsabile care raspund de pt orice dauna provocata cetatenilor,iar cel care este vinovat e tras la raspundere!La noi dati-mi si mie un exemplu de functionar care raspunde pt incompetenta sau reaua credinta in exercitarea functiei pe care o are.Singura pedeapsa este ,,avansarea intr-un post superior'' Aferim!
3.   Sa traiti bine trimis de
(17 mai 2010, 22:18:29
Mai bine din intersectie fac un pasaj subteran, ar fi mai ieftin.
In rest despre ce circulatie vorbim?
Ati votat portocaliu, veti vedea portocaliul iesindu-va pe nas.

A propos si cu bicicleta se poate circula!
4.   Certitudine : trimis de
(17 mai 2010, 23:25:22
daca nu-l impusca nimeni pe primar, o sa se impuste singur. eu-s curios, oare asta poate dormi noaptea linistit ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei