Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2010 - Anul XV, nr. 113 (4404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţie

Peste 50 de firme vor fi prezente la târgul “Bucovina Construct şi Imobiliare”

Luni, 17 Mai 2010 (16:06:38)

Camera de Comerţ şi Industrie în parteneriat cu Shopping City Suceava organizează cea de-a XIII-a ediţie a târgului naţional de construcţii „Bucovina Construct şi Imobiliare” Suceava 2010. La ediţia de anul acesta a târgului, care va avea loc în parcarea Shopping City, şi-au anunţat prezenţa peste 50 de companii de profil din peste 10 judeţe ale României. Târgul se va desfăşura în perioada 20 – 24 mai 2010, la eveniment fiind prezente firme specializate în materiale, maşini, instalaţii şi echipamente pentru construcţii, imobiliare şi servicii bancare, inclusiv oferte pentru „Prima Casă”.
Potrivit organizatorilor, în data de 21 mai 2010, la City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc Forumul Economic „Lemnul - un produs pentru dezvoltarea durabilă a Bucovinei”. În cadrul acestui forum urmează să fie dezbătute o serie de teme privind noile tendinţe în piaţa materialelor de construcţii, termoizolaţiile din fibrǎ de lemn de tip Gutex, prefabricatele din lemn cu sistem de cuplare rapidǎ sau casele pe structura de lemn tip Timber Frame. 
Programul de vizitare a Târgului „Bucovina Construct şi Imobiliare” va între orele 10:00 şi 19:00. La organizarea acestui târg au mai participat şi Consiliul Judeţean Suceava, Prefectura Suceava, Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie – APROCOR.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de firme vor fi prezente la târgul “Bucovina Construct şi Imobiliare”.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 50 de firme vor fi prezente la târgul “Bucovina Construct şi Imobiliare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei