Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mai 2010 - Anul XV, nr. 112 (4403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Biciclist proiectat în aer şi apoi lovit violent, după un accident în intersecţia de la Bibliotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa cu o bicicletă pe artera principală a Sucevei, a fost lovit violent de o maşină, ca urmare a impactului el fiind proiectat câţiva metri în aer şi căzând apoi pe parbrizul autoturismului. Din fericire, victima a supravieţuit, având leziuni destul de seriose, însă starea sa fiind stabilă. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 19.15, la intersecţia străzii Ana Ipătescu cu strada Mitropoliei, în zona bibliotecii judeţene.

Mulţimea de oameni care a trecut prin zonă a putut vedea îngrozită o baltă de sânge lângă trecerea de pietoni, urmele impactului observându-se şi pe parbrizul distrus al maşinii.

„Numai am întors capul şi l-am văzut pe băiat în aer, la câţiva metri de sol. A căzut pe maşină şi apoi jos, lângă bordură. Avea capul plin de sânge”, povestea unul dintre martorii accidentului.

 

Cum s-a produs accidentul

Din ancheta efectuată de poliţiştii de la circulaţie rezultă că biciclistul, Ionuţ Lazăr, domiciliat în Coţuşca - Botoşani, se face vinovat de producerea accidentului, deoarece nu a dat prioritate. El venea dinspre Centru şi, ajuns în intersecţie, a vrut să vireze la stânga, pentru a intra pe strada Mitropoliei, cea care coboară spre Mănăstirea Sf. Ioan. Semaforul electric din zonă este reglat pe verde atât pentru cei care vin dinspre Policlinică, cât şi pentru cei care fac la stânga, cum a fost cazul biciclistului, astfel că acesta din urmă trebuia să acorde prioritate. Din păcate, tânărul a crezut că poate trece înaintea unei maşini Opel, conduse de Rodica Albota, o suceveancă în vârstă de 42 de ani, care venea dinspre staţia de la Bancă, practic ieşindu-i acesteia în faţă. După impact, tânărul de 21 de ani a fost proiectat în aer, a căzut peste geamul maşinii şi apoi s-a prăvălit la pământ, aproape de bordura de la trecerea de pietoni din zonă.    

Femeia de la volan le-a declarat poliţiştilor că un şofer care a trecut prin intersecţie i-a obturat vizibilitatea şi, brusc, s-a trezit cu biciclistul în faţă.

Poliţiştii au verificat-o cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Preluat de o ambulanţă, Ionuţ Lazăr a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Ieri, acesta era internat în secţia Neurochirurgie, cu un serios traumatism cranio-cerebral, o plagă contuză în zona parietală şi cu entorsă de coloană cervicală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclist proiectat în aer şi apoi lovit violent, după un accident în intersecţia de la Bibliotecă.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Biciclist proiectat în aer şi apoi lovit violent, după un accident în intersecţia de la Bibliotecă3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu au rabdare ca, ,,trebuie sa fie in fata ! trimis de
(15 mai 2010, 15:14:33
Fara suparare, asta inseamana agresivitate si m�rlanie in condusul unui bolid... Dobitocii needucatii, obraznicii, care se considera puternicii soselelor fac mereu accidentele!... Parca ar fi pe soselele lor personale! Stau ca nesimtiti si ,,dorm'' pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Incolo, nu au rabdare ca ,,trebuie sa fie in fata '', te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie'' tot!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei