Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mai 2010 - Anul XV, nr. 112 (4403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Greu de oprit

Cursă de urmărire a Poliţiei, de la Dumbrăveni până la Botoşani, după un şofer fugar

Duminică, 16 Mai 2010 (14:53:44)

Un şofer din Botoşani a fugit de poliţie mai bine de 25 de kilometri, până în localitatea de domiciliu, pentru prinderea sa fiind mobilizate două maşini ale oamenilor legii. Urmărirea s-a declanşat sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.40, pe DN 29 A, în comuna Dumbrăveni. La acea oră, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, care se afla în serviciul de control al traficului rutier în zonă, a încercat să oprească o maşină cu numere de înmatriculare de Botoşani, însă şoferul nu a oprit, gonind spre localitatea de domiciliu. Imediat, echipajul a plecat în urmărirea maşinii suspecte, cursa continuând până la intrarea în municipiul Botoşani. Poliţiştii suceveni au apelat prin staţie la colegii lor din Botoşani, astfel că o maşină de poliţie din judeţul vecin l-a aşteptat pe şofer la intrarea în municipiu, trăgându-l pe dreapta.  
Şoferul, identificat ulterior în persoana lui Marian A., domiciliat în municipiul Botoşani, a declarat senin că nu a observat că i s-a făcut semn de oprire, iar ulterior nu a sesizat că este urmărit. Surprizele nu s-au oprit aici, după ce au făcut verificări în baza de date poliţiştii negăsind nimic în neregulă. Acesta avea permis de conducere, maşina avea toate actele necesare, iar el nu era băut. 
În aceste condiţii poliţiştii nu au putut decât să-i dea acestuia o amendă de 300 de lei, pentru „nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, contravenţie prevăzutăe de art. 100 al.3 lit. f din Codul Rutier, ca măsură suplimentară la această abatere reţinându-i permisul de conducere pentru 30 de zile.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursă de urmărire a Poliţiei, de la Dumbrăveni până la Botoşani, după un şofer fugar.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cursă de urmărire a Poliţiei, de la Dumbrăveni până la Botoşani, după un şofer fugar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei