Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 apr 2010 - Anul XV, nr. 99 (4390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gura Humorului

Mâine se inaugurează piscina acoperită din parcul Ariniş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piscina olimpică acoperită din parcul Ariniş din Gura Humorului va fi inaugurată în cursul zilei de mâine, la ora 12:00. Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat că locuitorii acestui oraş, dar şi toţi sucevenii sunt invitaţi să petreacă de 1 Mai în parcul Ariniş, unde vor putea vedea investiţiile realizate prin proiectul Popas. Ursaciuc a spus că la inaugurarea oficială a piscinei, dar şi la prezentarea investiţiilor va fi prezent fostul primar al oraşului Gura Humorului, Petru Ţăranu, care în anii ’70 a amenajat parcul Ariniş.

Marius Ursaciuc a mai precizat că după deschiderea oficială, piscina acoperită va fi funcţională începând cu ora 16:00. Primarul din Gura Humorului a spus că pe tot parcursul lunii mai a.c. vor fi puse în vânzare bilete promoţionale de intrare la piscină, pentru un program de două ore, la preţul de 30 de lei. Marius Ursaciuc a spus că în acest preţ este inclus accesul în piscină, dar şi la saună, baia de aburi şi la jacuzzi. El a mai spus că cei interesaţi pot achiziţiona şi abonamente pentru cinci, zece şi 16 ore.

Nu în ultimul rând, Marius Ursaciuc a declarat că cei care vor fi prezenţi sâmbătă, 1 Mai, în parcul Ariniş vor avea parte şi de mici şi bere, contra cost, dar şi de un spectacol al fanfarelor din Gura Humorului, Vatra Dornei şi Bistriţa – Năsăud.

 

Investiţii de 12,55 milioane de euro în parcul Ariniş

 „Dacă piscina acoperită va fi deschisă pe data de 1 mai a.c., terenurile de sport şi piscinele exterioare vor funcţiona la capacitatea maximă începând cu 15 iunie”, a precizat Ursaciuc.

Piscina acoperită din parcul Ariniş va fi deschisă publicului de marţi şi până duminică. De marţi şi până vineri piscina va fi deschisă de la ora 16:00 şi până la 21:00, având două orare pentru public, de la 16:00 la 18:00 şi de la 19:00 la 21:00. Sâmbătă şi duminică, piscina va fi deschisă de la 10:00 şi până la ora 21:00, cu patru orare pentru public, 10:00 – 12:00, 13:00 – 15:00, 16:00 – 18:00 şi 19:00 – 21:00. De precizat că în timpul săptămânii, de marţi până vineri, vor fi organizate cursuri de înot, de la 10:00 la 13:00, iar după ora 21:00 piscina poate fi închiriată pentru cei care vor să organizeze diverse evenimente.

De precizat că investiţiile din proiectul Popas, cu o valoare de 12,55 de milioane de euro, au presupus construcţia unei pârtii de schi şi amenajarea unui domeniu de agrement în zona Ariniş. Dacă pârtia de schi din Gura Humorului a fost dată în folosinţă la începutul acestui an, recent au fost finalizate şi investiţiile în reamenajarea parcului Ariniş. Astfel, în această zonă s-au construit o piscină acoperită de dimensiuni olimpice cu apă încălzită, şase terenuri de sport cu instalaţie de nocturnă, alte două piscine descoperite, una pentru adulţi şi una pentru copii, un patinoar, care pe timpul verii va fi folosit ca pistă pentru role şi pentru skateboard, precum şi un centru de informare turistică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâine se inaugurează piscina acoperită din parcul Ariniş.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Mâine se inaugurează piscina acoperită din parcul Ariniş4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era si timpul! trimis de
(30 apr 2010, 15:49:07
Aprecieri pentru actualul Primar al orasului de-al invita pe cel care a facut pe vrmuri, dintr-o lunca neingrijita, una din cele mai frumoase baze de agrement din nordul tarii si nu numai. Pacat ca va vedea si in cel hal a ajuns terasa "Piatra Pinului", precum si motelul "Arinis". Va vedea, cum deasemeni vedem cu totii, ca nu s-a preocupat nimeni sa pastreze valoarea stiintifica a parcului dendrologic, unul din cele mai valoroase din tara la timpul acela si in care toate speciile de arbori si arbusti au fost plantate in stransa legatura specialistii de la Universitatea 'Al. I Cuza" si de la Gradina Botanica din Iasi. Pacat ca in loc de prietenii naturii, in parcul dendrologic a aparut o crasma! Sigur ca sunt si cei care-l considera dusman de moarte pe Taranu, unii dintre ei inca trag sfori in politica, dar acesti indivizi au facut ceva remarcabil pentru oras de cand a plecat Taranu si pana ce-a venit Ursaciuc? N-au facut nimic, au fost si sunt doar clevetitori, muncitori cu gura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei