Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 apr 2010 - Anul XV, nr. 99 (4390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

CJ închiriază 1.000 de metri pătraţi din incinta Aeroportului „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, în şedinţa de ieri, închirierea prin licitaţie publică a unei suprafeţe de 1.000 de metri pătraţi din incinta Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea. Potrivit hotărârii care a fost votată de consilierii judeţeni, pe terenul respectiv ar urma să se construiască un hangar pentru avioane de mici dimensiuni şi o platformă. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a explicat că respectiva construcţie va rămâne în incinta aeroportului până în momentul în care vor fi începute lucrările de modernizare a acestuia. De precizat că în hotărârea CJ Suceava se stabileşte că preţul de pornire al licitaţiei va fi de 3,63 de lei/metru pătrat/lună, terenul urmând să fie închiriat pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii.

În acelaşi timp, directorul aeroportului, Dumitru Sahlean, a precizat că închirierea terenului respectiv nu va afecta activitatea aeroportului, precizând că hangarul ar urma să se construiască pe actualul amplasament al unei cazărmi militare, aflată în stare avansată de degradare.

 

Nechifor: CJ transformă aeroportul în aerodrom

Prezent la şedinţa în care a fost aprobată această hotărâre, deputatul PSD Cătălin Nechifor a declarat că CJ Suceava a făcut primul pas în transformarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” într-un simplu aerodrom. El consideră că hotărârea vine la scurt timp după ce Consiliul Judeţean Botoşani a refuzat asocierea cu CJ Suceava pentru finanţarea modernizării aeroportului din Salcea.

„Împreună, cele două hotărâri demonstrează, din păcate, că administraţia judeţeană condusă de Gheorghe Flutur a pierdut bătălia pentru dezvoltarea aeroportului, în favoarea celui din Iaşi, despre care şi ministrul Berceanu considera că are şanse mai mari pentru obţinerea finanţării, inclusiv din fonduri guvernamentale. Mai grav este însă modul în care CJ pare să influenţeze licitaţia publică, directorul aeroportului pronunţându-se deja asupra viitorului câştigător al licitaţiei, o firmă privată care doreşte să înfiinţeze o activitate de aerotaxi”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ închiriază 1.000 de metri pătraţi din incinta Aeroportului „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ închiriază 1.000 de metri pătraţi din incinta Aeroportului „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei