Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2010 - Anul XV, nr. 98 (4389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 29 aprilie – 5 mai

Joi, 29 aprilie

Circul Safari, la Iulius Mall

Circul Safarişi-a întins deja cortul lângă Iulius Mall, pentru ca astăzi să-şi prezinte în manej animale exotice de la 5 grame, până la 5 tone: reptile, hipopotami, lame, bizoni americani şi bivoli africani. Arena Safari va găzdui acrobaţi, fachiri şi senzaţionale dresuri de elefanţi şi cămile, iar „Piraţii din Caraibe” - stăpâniţi de Jack Sparrow - au pregătit un show cu crocodili, anaconde de până la 5 metri, pitoni-tigru şi albinoşi, iguane, scorpioni şi tarantule. Nu doar poneii îi vor delecta pe copii, dar şi clovnii, responsabili cu hohotele de râs stârnite de poznele şi de costumele lor spectaculoase.

În fiecare seară, până pe 10 mai, circari din Olanda, Austria, Serbia, Ungaria şi România, reuniţi sub cupola Safari, vor oferi reprezentaţii lângă Iulius Mall, la ora 18:00, iar sâmbăta şi duminică, de la orele 15:00 şi 18:00.   

 

“Ai grijă de inima ta”, Iulius Mall

Doar până mâine, clienţii Iulius Mall Suceava îşi pot face gratuit o electrocardiogramă la Centrofarm. “Ai grijă de inima ta” este campania care informează bucovinenii asupra măsurilor de prevenire, dar şi asupra incidenţei tot mai crescute a bolilor cardiovasculare.

 

KidsLand Club te premiază!”, Iulius Mall

Tot până vineri, “KidsLand Club te premiază!”. Fiecare client care cumpără de minimum 40 lei jucării sau articole pentru copii din magazinele cu specific din Iulius Mall primesc gratuit pentru prichindei una din cele 1.500 ore de joacă şi distracţie oferite de KidsLand.

 

“Accente moderne”, Iulius Mall

Mâine este şi ultima zi când puteţi admira, la etajul Iulius Mall, lucrările pictorului Nicolae Zepciuc. “Accente moderne” reuneşte 20 de lucrări în ulei ale distinsului membru al “Societăţii Artiştilor şi Amicii Artelor Plastice” din Bucovina.

 

Peste 3.400 de premii oferite de Iulius Mall

Până pe 9 mai, “Muntele te aşteaptă!”. Primii 200 de clienţi care cumpără de cel puţin 100 lei din magazinele Iulius Mall primesc taloane răzuibile, toate câştigătoare. Premiile instant constau în 100 de produse cosmetice Avon şi 100 sticle de Nestea, iar premiul cel mai râvnit al fiecărei zile este un weekend all inclusive în doi la Popasul Domnesc, pensiune situată în vecinătatea monumentului UNESCO: mănăstirea Voroneţ. Aşadar, grăbeşte-te să prinzi măcar unul din cele peste 3.400 de premii oferite de Iulius Mall!

 

Campionatul Judeţean de Table, Iulius Mall

Până pe 15 iulie, continuă Campionatul Judeţean de Table. Clubul Sportiv “Nord Arena”, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a judeţului Suceava şi Iulius Mall, pun în joc premii de sute de lei. Amatorii care vor să îşi încerce norocul şi să îşi testeze strategiile de joc sunt aşteptaţi în fiecare marţi şi joi. Înscrierile se fac în aceleaşi zile de la ora 16, iar zarurile vor fi aruncate o oră mai târziu.

 

Expoziţie la City Gallery

Expoziţia de la City Gallery cuprinde lucrări de pictură, grafică, monumentală, tapiserie, arhitectura şi design.

Elevii claselor a VIII-a, interesaţi de oferta educaţională a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, sunt invitaţi să participe la Workshopul organizat în perioada 27 aprilie – 27 mai, în zilele de marţi şi joi, între orele 14:00 – 18:00, la City Gallery, unde vor avea loc demonstraţii practice şi se va acorda consultanţă de specialitate. Elevii pot fi însoţiţi de părinţi sau de profesorii de desen din şcoală.

 

Campionatul de Şah Alexandria, ediţia a III-a, la Shopping City

Ca urmare a succesului obţinut de „Campionatul de şah Alexandria”

(iunie 2009) şi a Turneului de Şah “Back to School” (septembrie 2009), Alexandria Librării va organiza, în perioada 28 aprilie – 2 mai 2010, la Shopping City, Campionatul de Şah Alexandria 2010.

 

Circul Internaţional din Budapesta, în parcarea Shopping City Suceava

Până duminică, 2 mai, puteţi merge la spectacolele prezentate de Circul Internaţional din Budapesta, în parcarea Shopping City Suceava. Program spectacole: joi şi vineri, de la ora 18:00, sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00 şi 18:00.

Circul Internaţional din Budapesta vă invită la spectacol: dresură de cămile, lame, ponei si cai arabi, Aladin Show cu dansatoare exotice, fachir, şi un număr senzaţional de motociclism şi acrobaţie la înălţime.

 

Celebrarea artistului bucovinean Radu Bercea

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului are loc astăzi, 29 aprilie a.c., la ora 16:00, o manifestare care, sub genericul Anul “Mircea Streinul”, celebrează personalitatea artistului bucovinean Radu Bercea, Martir al Spiritualităţii Româneşti din Bucovina.

Manifestarea, organizată sub egida Consiliului Judeţean Suceava de Centrul Cultural Bucovina, Complexul Muzeal Bucovina, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului şi cotidianul „Monitorul de Suceava”, cuprinde vernisarea unei expoziţii de artă plastică intitulată “Bucovina, în pictură bucovineană” şi lansarea cărţilor “Mărturii din Infern”, de Radu Bercea, “Efigii în filigran”, de Tiberiu Cosovan, şi “Evadând din viitor”, de Vasile Pînzariu.

Totodată, va avea loc prezentarea şi distribuirea catalogului “Salonul anual 2008 al artiştilor plastici amatori din judeţul Suceava” şi a numărului dublu (9 - 10, ianuarie - iunie 2010) al “Revistei Bucovinei”.

Moderatori: Elvira Romaniuc şi Mihai Pînzaru PIM.

 

Artişti lugojeni în Bucovina

O trupă a Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” din Lugoj - importantă instituţie de cultură bănăţeană -  întreprinde, în intervalul 29 aprilie - 1 mai a.c., un scurt turneu în judeţul Suceava.

Artiştii lugojeni, continuatorii unei tradiţii teatrale de peste 160 de ani, susţin reprezentaţii cu comedia „Haide, ucide-mă, dragoste”, a dramaturgului turc contemporan Aziz Nesin şi cu o dramatizare după povestea „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă.

Spectacolele au loc la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni (joi, 29 aprilie, ora 16:00), Colegiul Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc (vineri, 30 aprilie, ora 12:30) şi la Sala „Dom Polski” a Centrului Cultural „Bucovina” Suceava (vineri, 30 aprilie, ora 18:00).

Scurtul turneu al artiştilor lugojeni se circumscrie iniţiativelor Centrului Cultural „Bucovina” Suceava, de promovare şi revigorare a mişcării teatrale şi cultivarea gustului publicului pentru teatru.

Accesul publicului la reprezentaţia de la Sala „Dom Polski” este liber.

 

A.S.U.S FIESTA Party, la Babylon

Petrecere incendiară la Club Babylon, organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

 

 

Vineri, 30 aprilie

Concert live - BITZĂ

Aşa cum v-a obişnuit, Club Babylon Suceava este probabil unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. Sâmbătă aceasta, invitat special Bitză! După o serie de super hituri care au ţinut primul loc al topurilor de profil, Bitză vine la Suceava să-şi promoveze noul album "Goana după fericire".

 

Concerte în Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupele Krow (extreme death metal) (Brazilia), Eufobia (old school death metal) (Bulgaria) şi Shadowsong (symphonic black/death metal) (Suceava).

 

Concert cu Andrada şi Connect-R

Începând cu ora 19:30, Galleria Suceava te invită la un concert cu Andrada şi Connect-R.

 

 

Sâmbătă, 1 Mai

„Hell Party”, la Club Babylon

Începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită la „Hell Party”.

 

Concert Snap, la Shopping City Suceava

Concert SNAP şi demonstraţii electro-dance DJ Vlado & Dance Generation, Shopping City Suceava.

Shopping City Suceava vă invită pe 1 Mai, începând cu ora 19:00, la un super concert SNAP. În deschidere, demonstraţii de electro – dance susţinute de Dance Generation şi Dj Vlado.

 

Festival al Cântecului şi Dansului Popular, Iulius Mall

Sute de copii vor participa la un Festival al Cântecului şi Dansului Popular. Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Suceava vor reuni într-un festival-concurs micuţii talentaţi, iar etapa judeţeană începe la etajul Iulius Mall, la ora 10:00. În aceeaşi zi, dar de la 12:00, tot Palatul Copiilor îi aşteaptă cu idei şi artă la Atelierul de Creaţie pe micuţii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie. Copiii pot petrece toată ziua de sâmbătă la Iulius Mall pentru că, de la ora 17:00, Librăria Cărtureşti îi găzduieşte pentru a le servi celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă. Prezenţa micilor povestitori este… obligatorie!

 

Târgul Colecţionarilor, Iulius Mall

Două zile, sâmbătă şi duminică, colecţionarii vor expune la parterul Iulius Mall piese vechi, cărţi, fotografii din secolul XIX, ilustrate, stampe, monede, viniluri şi plăci de gramofon şi patefon, mic mobilier, candelabre, podoabe şi obiecte de decor atinse de patina timpului. Târgul Colecţionarilor este organizat de Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava. 

 

HELL Party, la Babylon

O super petrecere pe mixuri de club, special pregătite pentru toţi îndrăgostiţii de distracţie de Dj Cioco şi Mc Dany, ambii rezidenţi în Club Babylon din Suceava.
Program special de animaţie şi un show incendiar cu cele mai sexy animatoare, alături de o super promoţie şi o serie de concursuri alături de partenerul nostru, cel ce se ocupă de promovarea energizantelor HELL!

 

SPORT

Rugby, Divizia Naţională, stadionul Unirea, orele 11.00

CSM Bucovina Suceava – CSM Baia Mare

 

 

Duminică, 2 mai

Ziua Tineretului

Începând cu ora 22:00, Club Babylon Suceava te invită să sărbătoreşti “Ziua Tineretului”.

 

Teatrul “Puppet”, Iulius Mall

Duminică, Teatrul “Puppet” aşteaptă aplauzele celor mici. La ora 12:00, printr-o magie, păpuşile se vor transforma în personajele lor favorite din basme şi poveşti.

 

Ziua Tineretului, la Clubul Babylon

Sărbătorim alături de Organizaţia Judeţeană de Tineret a PDL Suceava, Ziua Internaţională a Tineretului. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Dj Vlado şi Dance Generation, campioni naţionali la electro-dance.

 

SPORT

Handbal, Liga Naţională, sala LPS Suceava, orele 11.00

CS Universitatea Suceava – Ştiinţa Bacău

 

 

Luni, 3 mai

CRBL, la Hotelului Continental din Suceava

La cererea tinerilor din întreaga ţară, CRBL pleacă în cel mai mare turneu de street-dance din România - “Dansează cu mine”: 40 de oraşe, 40 de săptămâni, 160 de zile de dans, zeci de mii de participanţi. La ora 13:00, CRBL va fi la Hotelul Continental din Suceava, unde va sta de vorbă cu sucevenii. Vino să afli ultimele noutăţi din viaţa lui CRBL, direct de la el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei