Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2010 - Anul XV, nr. 98 (4389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi biciclişti şi un copil, răniţi în accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi biciclişti şi o fetiţă în vârstă de 7 ani au căzut victime în accidente petrecute în urmă cu două zile, în interval de câteva ore. Din păcate, în ultima perioadă bicicliştii şi copiii de câţiva ani au fost implicaţi în foarte multe evenimente rutiere, cazurile de marţi doar confirmând această tendinţă.

Un prim accident s-a produs în jurul orei 14.30, în oraşul Vicovu de Sus. Poliţia informează că Ştefan B., un localnic în vârstă de 57 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a fost lovit de un tractor, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate. Urmare a impactului, bărbatul de 57 de ani a fost rănit grav, având nevoie de 20-30 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Şoferul tractorului, Constantin S., în vârstă de 70 de ani, din Straja, nu are permis de conducere, alegându-se cu dosar penal.

Peste ceva mai mult de o oră, în jur de 15.40, şi o femeie care se deplasa pe o bicicletă avea să ajungă la spital cu răni grave. În acest caz însă, condiţiile de producere a accidentului sunt total diferite. Pe drumul comunal 82, în afara comunei Şaru Dornei, Stela M., în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în Timiş, s-a dezechilibrat şi a căzut în drum, pe fondul neatenţiei în conducere. Din primele estimări ale medicilor rezultă că victima are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

La 17.20, pe strada Iacob Zadik din municipiul Rădăuţi avea să se înregistreze un accident rutier în care a fost implicat un copil, din păcate, în ultima perioadă, astfel de evenimente petrecându-se aproape zilnic.

În acest caz, informează poliţia, Vasile B., un şofer în vârstă de 38 de ani, din Mihăileni-Botoşani, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat o minoră de 7 ani, care s-a angajat în traversare prin spatele unui autoturism, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din fericire, micuţa a fost doar acroşată uşor, medicii stabilind că nu necesită internarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi biciclişti şi un copil, răniţi în accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doi biciclişti şi un copil, răniţi în accidente rutiere5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei