Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2010 - Anul XV, nr. 98 (4389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiune

Nota 3 la purtare pentru „animatoarele” de la Colegiul „Mihai Băcescu” din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevele de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni care au fost filmate în timp ce făceau striptease pe catedră, colega lor care le-a înregistrat, precum şi alte două colege care apar în imaginile video au fost sancţionate cu media 3 la purtare pentru acest semestru şi au primit preaviz de exmatriculare. Decizia a fost luată ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Profesoral la care au participat atât fetele, cât şi părinţii lor şi dirigintele acestora. Totodată, cele cinci eleve sunt obligate prin decizia Consiliului Profesoral să participe la şedinţe de consiliere cu psihopedagogul şcolii.

„În urma Consiliului Profesoral au fost sancţionate cinci eleve cu preaviz de exmatriculare şi scăderea notei la purtare la 3. S-a mai decis includerea elevelor într-un program de consiliere cu psihopedagogul şcolii”, a declarat Doina Monoranu, directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

Fiindcă au primit preaviz de exmatriculare, cele cinci eleve nu mai au voie să aibă nici o abatere disciplinară în acest an. Potrivit regulamentului şcolar, la următoarea abatere disciplinară, elevele sancţionate cu preaviz vor fi exmatriculate. Elevele sancţionate sunt în clasa a XII-a.

 

Colegii elevelor susţin că fetele consumaseră alcool înainte de dansul pe catedră

Luni, pe site-ul unui post naţional de televiziune a fost postat un film de câteva minute, în care două eleve de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” făceau striptease pe catedră. Deşi iniţial conducerea şcolii a negat veridicitatea imaginilor şi a declarat că fetele nu sunt din liceu şi că imaginile nu au fost filmate în incinta şcolii menţionate, marţi, după o anchetă internă, conducerea şcolii a revenit asupra declaraţiilor şi a spus că elevele sunt de la Colegiul „Mihai Băcescu”.

Potrivit şefului IŞJ Suceava, Petru Carcalete, imaginile au fost filmate pe 22 martie, într-o pauză. "În timp ce restul colegilor au plecat din clasă şi erau pe terenul de sport, pregătindu-se pentru ora de educaţie fizică, cele două fete şi alţi câţiva colegi au rămas în clasă şi au făcut ceea ce au făcut”, a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Petru Carcalete.

Colegii celor două eleve animatoare spun că aveau informaţii despre acest film chiar de atunci de când el a fost făcut, numai că nu au vrut să vorbească. Unii colegi de clasă ai celor două eleve au declarat sub protecţia anonimatului faptul că s-au temut să vorbească despre acest film. Potrivit acestora, prietenii celor două fete sunt băieţi de temut prin Fălticeni şi fac parte dintr-o gaşcă de cartier. Tot de la colegii fetelor am mai aflat că elevele, în momentul în care s-au urcat pe catedră şi au dansat aproape goale, erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nota 3 la purtare pentru „animatoarele” de la Colegiul „Mihai Băcescu” din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 3433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nota 3 la purtare pentru „animatoarele” de la Colegiul „Mihai Băcescu” din Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prea mult caz! trimis de
(29 apr 2010, 11:19:09
Parerea mea e ca s-a facut prea mult caz pe seama celor 2.
Ce ar trebui remarcat e modul in care dansau pe catedra, ca niste profesioniste adevarate.
Pedeapsa pe care o propun eu: celor 2 sa li se dea cate 1 teu, o carpa murdara si o galeata cu apa si sa spele o saptamana culoarele scolii. Si tot asa: sa fie filmate. "Hai Ancuto,actiune!". Dar nu se poate. E "democratie". Nu tine de acest caz in mod special,dar s-a pierdut toata demnitatea si integritatea institutiei numite invatamant.E umilitor sa fii profesor, e rusinos sa fii un elev meritoriu...
Ma astept la multe replici la comentariul meu(comunist,conservator,etc). Tot ce va rog: cine comenteaza, sa scrie corect!
2.   Pentru AC_CUD trimis de
(29 apr 2010, 11:31:52
Bun comentariul! Munca in folosul comunitatii pune cu botul pe labe pe foarte multi si este foarte la moda in tari mult mai dezvoltate.Notele la purtare nu le impresioneaza cu nimic, sunt doar niste curve proaste care , poate pe spatele parintilor vor ocupa mai tarziu posturi cheie, ca asa e in Romania. Putina munca nu le strica la zdrente.
3.   Nu e de ajuns trimis de
(29 apr 2010, 12:12:03
Cam putin. Ar trebui pusi si parintii sa dea cu mopul cot la cot. Desi...la cata nesimtire exista in ziua de azi... De ce nu se ocupa de educatia progeniturilor? Asteapta sa ii educe altii? Era o vorba cu cei 7 ani de acasa...veche vorba...de pe timpul "raposatului". Astazi cei 7 ani de acasa nu mai valoreaza nimic, fiind o tara cu "98 % din polpulatie iubitoare de manele" dupa cum bine "afirma" un "fin cunoscator" al prostimii. La ce va asteptati in tara unde nu conteaza cum "reusesti" ci "cat reusesti"? E fraier cel ce nu se descurca...restul...sunt (suntem) "neadaptati cerintelor". Le urez fetelor in cauza spor la "munca"...inceputul e promitator...ce-i drept...e si cea mai veche "meserie" din lume, nu?
4.   Pt BUBU_ trimis de
(29 apr 2010, 13:27:20
Mai gandeste'te odata bubule, nu cred ca parintii au nici macara cea mai mica vina, nu vad logica pt care ar trebui sa spele cot la cot cu mopurile,Nu cred ca parintii le'a trimis la scoala si le'a pus sa faca asaa ceva,dara pana ala urma ce atata va ****i pe voi si faceti dintr'un tantar armasar,(cei din ISJ)...
5.   Sanctiuni trimis de
(29 apr 2010, 14:19:38
de f.multe ori am scris ca, decit sa fie pedepsiti sau arestati pt. 4-5-6 luni, mai bine sa munceasca in folosul comunitatii....la cita mizerie este in oras, f.bine ar prinde ca cei sanctionati sa munceasca..... la ce foloseste sanctiunea? si de ce nu sunt sanctionate si posturile TV. care, incepind cu ora 14-15, incep deja sa difuzeze fel de fel de emisiuni, in care presteaza [persoane feminine in chiloti, in sutien si mai, mai sa nu le aiba nici pe astea......ce vad la TV., tinerii asta presteaza.....vad altceva? nu, numai femei si barbati goi....... in toate ipostazele..... cred ca acele fete au fost sanctionate degeaba.....
5.1  RE: Sanctiuni trimis de
(29 apr 2010, 23:59:19
Ham ham ham!! laughing)))) Auuu... Bad girl Ilona..bad bad girl!
6.   Pt Patrick trimis de
(29 apr 2010, 14:21:06
Presupun ca lucrezi (ai lucrat) pe undeva prin Anglia sau Irlanda. Daca ai fi invatat macar 10 % din ce stiu cei de acolo, nu ai mai intervenit in discutie cu astfel de stupizenii. Deci...parintii realizeaza educatia copiilor, nu scoala. Astfel de "deprinderi" nu cred ca sunt predate la vreo materie in scoala. Mai uita-te pe Animal Planet si o sa observi ca parintii isi educa progeniturile in scopul supravietuirii. Sa inteleg ca parintii in cauza le-au educat pt "tura de noapte"? Ma "c_c" pe mine pt ca nu vreau ca si copilul meu sa "deprinda" astfel de obiceiuri. Iar in ceea ce priveste logica ta...no comment.
P.S.: nu sunt nici cadru didactic, nici de la ISJ...aaa...nu ti-ar strica oaresce ore de gramatica
7.   :))))) trimis de
(29 apr 2010, 14:57:23
nu pot decat sa ma prapadesc de ras la com. tau BUBULElaughing)
7.1  RE: :))))) trimis de
(29 apr 2010, 23:57:36
Si eu la com tale ma Saint Patrick laughing) Nu am nimic cu ce ai scris...nici nu ma intereseaza articolul asta prea tare. In schimb la felul in care ai scris ceva mai sus...mvaii laughing)) Inca putin si o dai pe Gaelic big grin
8.   Care e problema trimis de
(29 apr 2010, 15:06:01
Ce tot atata caz ca s-au dezbracat sau nu, in pauza orelor.Puteau sa isi de-a zece chiloti jos nu numai hainele, care e problema.Ele si-au facut de cap, ele vor plati.Ma amuza cei care dau idei de pedepse, de parca moral ei sunt corecti...Cei care raspund de scoala, dicteaza, nu cei care stau in fata tastaturii si sunt mari educati si cu 7 ani de acasa.Nu cred ca toti sunteti perfecti si nu a-ti gresit intr-un fel sau altul.Asa si ele, vor plati pentru distarctia lor, asa ca taceti si spalati-va podeaua acolo unde stati...Si stati linistiti ca parintii isi iau pedeapsa lipsei de educatie a fetelor lor, fara sa faca munca in folosul nostru, rusinea ii baga in pamant...
8.1  RE: Care e problema trimis de
(29 apr 2010, 15:13:35
de-a v-ati ascunselea// dea 10 chiloti jos
a-ti da cu parerea//ati gresit
PS: daca tot sustii minunatele fapte, ar fi bine sa mergi si tu la scoala. Oricum vad ca ai nevoie de putina scoala si cu putin noroc ai parte si de distractie.
Spor!
8.2  RE: Care e problema trimis de
(29 apr 2010, 16:50:12
Tocmai Gedul...cei care raspund de scoala, in marea lor majoritate...nu toti (ma refer la directori de scoli, inspectori de la ISJ si cei de la ministere) nu sunt cu nimic mai prejos decat fetele respective in ceea ce priveste moralitatea lor. Pt ca aproape toate numirile in functii de conducere in tara asta s-au facut pe cumetrii si nu pe merite. Tot ce e mediocru in tara asta...dar are pe cine "trebuie"...ia decizii care afecteaza toata populatia. Si atunci cand vezi ca nimeni din functii de conducere nu face nimic ca sa ne fie noua prostimea mai bine, cei din spatele tastaturii incearca macar prin vorbe sa faca ceva. Raman la parerea mea...si cu asta termin orice discutie pe tema asta...oricat de rau ar fi in scoala, oricat de tembeli ar fi profesorii, daca acesti copii ar avea o educatie cat de cat (cei "7" ani de acasa de care tot pomenesc)...ar fi mai greu de influentat si nu s-ar ajunge la astfel de cazuri. Cat despre rusinea parintilor...mi-e mie rusine ca vietuiesc aici
9.   Incredibil dar adevarat trimis de
(29 apr 2010, 15:49:38
Eu sincer ramin surprinsa sau mai bine zis speriata de ce fac tinerele noastre in ziua de azi......cind am facut liceul acum citiva ani in urma,nu era asa ceva...Ce pot invata in viitor copii?? Se dezbraca singure!?!? de necrezut!!!!!! si se mai pling dupa aia ca le violeaza sau ca leau rapit....
10.   Sunteti praf! trimis de
(29 apr 2010, 19:17:52
toti sunteti corect in cuvinte in plm dar in fapte sunteti 0!! asa ca mai lasati parerile deoparte !! nu e acceptabil ce au facut dar mare necaz nu este !! sunt alte probleme in tarisoara noastra dar nimeni nu face nimic!
10.1  RE: Sunteti praf! trimis de
(29 apr 2010, 22:28:29
Fiecare poate sa-si exprime parerea,fiecare poate sa comenteze ceea ce vrea(cum ai facut si tu)asa ca nu te alarma degeaba...........ce bine ar fi in lumea asta daca oameni ar fi putin mai politicosi in vorbirea lor!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei