Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chin scurtat

Traficul pe bulevardul principal al Sucevei ar putea fi deblocat de vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Blocajele rutiere de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, care leagă cartierul Burdujeni de restul municipiului, ar putea să dispară de vineri, când firmele Pfeiffer şi TMUCB ar trebui să se ocupe de refacerea carosabilului distrus de lucrările de subtraversare a conductelor de apă şi canalizare.

Viceprimarul municipiului Suceava Viorel Seredenciuc a precizat că, din cele patru lucrări de subtraversare care trebuiau făcute pe bulevardul Ana Ipătescu, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Ştefăniţă Vodă şi intersecţia cu Mirăuţi, două sunt aproape finalizate, iar două urmează a fi făcute zilele acestea.

„Cea mai grea dintre lucrări, subtraversarea care vine de la intersecţia cu strada Ştefăniţă Vodă înspre florăria din staţia Centru, va fi făcută în noaptea de miercuri spre joi. O altă subtraversare, din dreptul străzii George Coşbuc, ar putea fi făcută printr-un canal termic descoperit în acea zonă, ceea ce ar scurta mult timpul în care strada trebuia să fie blocată de lucrare”, a precizat Viorel Seredenciuc.

Între timp, la lucrările de subtraversare începute pe bulevardul Ana Ipătescu, echipele de lucru s-au mutat deja pe celalalt sens de circulaţie, ceea ce nu a influenţat cu nimic în bine traficul rutier, „sugrumat” tot pe două benzi de circulaţie, şirurile de maşini care circulă bară la bară până trec de zona de lucru fiind la fel de mari ca şi înainte.

Cu toate acestea, viceprimarul Sucevei consideră că problemele de trafic cauzate de aceste subtraversări ISPA ar putea lua sfârşit vineri, dacă programul de lucru stabilit cu firmele Pfeiffer şi TMUCB este respectat, astfel încât vineri să fie turnat asfaltul, pentru readucerea străzii la starea iniţială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul pe bulevardul principal al Sucevei ar putea fi deblocat de vineri.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Traficul pe bulevardul principal al Sucevei ar putea fi deblocat de vineri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Planificare trimis de
(15 apr 2010, 01:17:28
As indrazni sa intreb pe acel semiprimar care se ocupa si el de cate ceva pe langa aceste lucrari,cum explica faptul ca s-au facut din nou subtraversari la 2 3 metri de cele precedente in zona McDonald's,la semafor Mirauti si prin alte locuri?Cine ar fi trebuit sa faca planificarea acelor lucrari in mod judicios,ca sa poata fi ingropate toate conductele odata prin zona care si asa o blocheaza,sau considera ca e mai interesant daca blocheaza de zeci de ori traficul din cauza dobitociei lor.Chiar nu exista niste oameni capabili sa asigure in realitate planificarile astea,pt ca de cand tine comandamente ala care grohaie si ranjeste inteligent pe sticla,ne-a adus in pragul disperarii,nebuniei,colapsului un oras intreg.Chiar trebuie sa sufere 120 000 de oameni pentru cativa neispraviti care au ajuns pe scaunele confortabile din Areni,si nu ii poate trage nimeni la raspundere pentru pagubele si disconfortul creat tuturor oamenilor care nu au apucat sa emigrze inca?
2.   Sa traiti bine trimis de
(15 apr 2010, 02:29:01
Monser, unde ai vazut om capabil in politica si administratia locala?
Cu politruci facuti pe banda supt economisti si supt ingineri sau marinari nu cred ca avem sanse , cel putin in viata asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei