Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


EBA şi gagicul ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Privit printr-o lentilă strict patriotică, nepotismul este avantajos pentru neamul românesc, deoarece chestiunile arzătoare ale ţării pot fi dezbătute de cei în cauză nu doar în sobrietatea unui cadru oficial, ci şi acasă, în pace familială, la un borş magistral de sfeclă şi nişte cotlete de purcel înecate în vinul strămoşesc.

E de remarcat că, în spiritul unei dezvoltări perpetue, nepotismul a fost ridicat pe o cracă nouă, superioară ca înălţime. Priviţi oleacă acolo sus: nu doar penibila fătucă a preşedintelui se bucură de avantajele odihnei pe o cracă europeană, ci şi gagicul dumneaei, care doar nu era să putrezească în ţară, alături de fraierimea naţională, cu o leafă de trei parale. Îţi vine să te întrebi: oare curând, după gagelul ei, vor urma şi prietenele cu care mititica Băse joacă pe mesele din cluburi ? Să scuipăm în sân şi să sperăm că nu.

Aşadar, pentru meritul că formează un cuplu cu europarlamentăriţa Băsescu, numitul Bogdan Ionescu - alintat „Sida”, Doamne Dumnezeule, SIDA?! - a fost aburcat pe o cracă pariziană, ca „ataşat economic al ambasadei”. Al ambasadei României, ca să nu se creadă că al ambasadei Nigeriei sau al Botswanei. Se vede totuşi, de aici, cât de conştient este tati că fiică-sa trebuie să aibă asigurată o viaţă sexuală regulată. Grijuliu cum îi stă bine unui părinte, iaca, preşedintele îi trage viaţa sexuală regulată mult mai la îndemână, dacă ţineam seama că între Paris şi Bruxelles este o distanţă pe care TGV-ul o pulverizează în mai puţin de o oră.

S-o fi sfătuit şeful statului cu Bebe Mihăescu sau cu un alt sexolog de marcă, Mioara Mantale sau Roberta Anastase, de exemplu? Nu ştiu, zău că nu ştiu. Ştiu doar, cum am mai spus-o, că asta înseamnă să fii un părinte iubitor; deşi, când posezi un viitor ginere dezmierdat „Sida”, lucrurile pot căpăta un deznodământ neplăcut pentru toate părţile. Nu ziceau latinii, crezând în predestinarea numelor, că „nomen este omen”, adică „numele este omul”? Prin deducţie, şi porecla poate fi omul, de ce nu. Când îţi tragi în familie un ginere pe nume Sida, aşteaptă-te să te pricopseşti cu nişte HIV.

Dar astea deja sunt numai grijile lui. Tot ce noi putem spera, în simpla calitate de cetăţeni ai unei patrii jumulite rău, căreia îi fluieră ca taifunul vântul prin buzunări, este ca fata preşedintelui să nu-şi schimbe prea des partenerii de sex. Fiindcă atunci se va lăsa cu găuri bugetare iremediabile.

 

P.S. În ultimul moment, incomodat de vâlva ce s-a creat în media, Sida s-a retras, cu tot cu prezervative, de la ambasadă. Acest gest lăudabil nu schimbă cu nimic ideile cuprinse în acest text.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EBA şi gagicul ei.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 12 voturi
EBA şi gagicul ei4.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei