Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dragomir, mă uit la tine şi mă mir!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a încins tărâţa în liga mitică. Şi asta nu pentru că Steaua, o echipă neverosimil de bine clasată, se încăpăţânează să nu cedeze. Ci pentru că starostele ligii şi-a făcut rost de un scandal pe bune cu ăl de-o păstoreşte pe Steaua. Pornit de la fuşereala cu transferul lui Varga şi Bălan, întrebarea care vine singură pe buze este de ce a sărit Becali de fund în sus pentru cele trei puncte care şi-au schimbat destinatarul, trecând de la Rapid la Timişoara? Echipa lui Iancu e atât de ternă încât nici cu punctele alea nu trece în faţa Stelei. Comisiile de la ligă au dat punctele Timişoarei, iar acestea ar trebui să se reflecte în clasamente, cel puţin până la o altă decizie a unui for superior. Cu toate acestea, nimeni nu se grăbeşte să dea clasamentul schimbat, nici publicaţiile de specialitate, nici FRF. Iar pe site-ul LPF clasamentul ligii n-a mai fost actualizat de o săptămână!

Mai degrabă ar trebui să aplecăm mai atent urechea la ce dă Dragomir din scorbură, fiindcă o jivină încolţită cu toţi dinţii muşcă. El sugerează că s-ar fi pus la cale un blat la meciul dintre Rapid şi Steaua. Artificiul acela cu înfiinţarea unei echipe în liga a patra s-ar fi făcut cu ajutor din Ghencea, iar ajutorul are şi el un preţ. Mergând pe firul acestui scenariu, interesul lui Becali ar fi ca transferul celor doi să fie viabil, altfel Copos n-ar mai avea ce serviciu să întoarcă. Măcar de-ar fi aşa, pentru prima oară Dragomir ar împiedica un blat! Iar când ajungem în punctul ăsta magic, trecem cu mirările în partea cealaltă... De ce ar face Dragomir aşa ceva?! De ce nu-i acoperă, ca de obicei, pe alde Copos şi Becali şi nu-l lasă pe Iancu să zbiere în pustiu? Să-l fi prins tocmai acum, la bătrâneţe, dragul de litera regulamentului?! Haida-de, să fim serioşi, aici glumim! Becali pomeneşte de un interes material, ceea ce mi se pare neverosimil, în primul rând pentru că Iancu ar vinde pielea ursului din pădure. Câţi dintre noi ar paria în acest moment pe şansele Timişoarei la titlu, fie şi cu cele trei puncte în plus? Desigur, Poli are meciuri directe cu CFR şi Steaua, şi poate, teoretic, să destabilizeze actuala configuraţie de la vârf. Dar ăsta nu-i un plan care să-l seducă pe unul precum Corleone. Deci, ce căuta neamţul în Bulgaria?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir, mă uit la tine şi mă mir!.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir, mă uit la tine şi mă mir!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei