Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 apr 2010 - Anul XV, nr. 84 (4375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teatru

Premii pentru actorii suceveni participanţi la Festivalul „Magic Fest”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupele de teatru din Suceava participante la Festivalul „Magic Fest”, iniţiat de Colegiul Naţional „Petru Rareş”, au terminat competiţia cu numeroase premii şi distincţii.

După o săptămână de festival, timp în care 14 trupe de teatru din Suceava şi din alte oraşe au fost prezente la concurs, au fost anunţaţi câştigătorii celei de-a doua ediţii a manifestării culturale.

Sucevenii au primit cele mai multe distincţii la secţiunea „Junior”. Trupa “The Pixies” din Suceava a primit premiul pentru “The Best Teamwork”, Elisabeta Sidoriuc din trupa “The Pixies” a primit premiul pentru “Best English” şi “Most promising young talent”, iar Iulian Atănăsoae din trupa suceveană de teatru “Shinning Stars” a obţinut titlul de “Best Supporting Actor”. La această categorie a fost nominalizat şi Bogdan Ieremie din trupa “The Pixies” din Suceava. “Best Supporting Actress” a fost declarată Ancuţa Turcu, din trupa “As we are”, Gura Humorului. Florin Posastiuc şi Bianca Ciobanu, ambii din trupa “The Pixies”, au fost distinşi cu premiile pentru “Best Actor”, respectiv “Best Actress”, iar premiul pentru “Best Performance”, cu spectacolul “I wish I were” a fost obţinut tot de trupa suceveană “The Pixies”.

La secţiunea „Senior”, premiul „Best use of stage” a fost câştigat de către Atelierul de Teatru din Botoşani şi trupa „ACT” din Bacău. Premiul „The Best Teamwork” a fost obţinut de către trupa „Heavenly Hell” din Timişoara, iar „Best Original Script”, de către Mădălin Hancu, de la trupa „In the Spot” din Bacău.

Tot la categoria senior, trupele „Brainstorming” din Bucureşti şi „ACT” din Bacău au obţinut premiile pentru „The Most Magical Creation”, iar distincţia pentru „Best English” a mers către Miruna Polezache, din trupa „Brainstorming”.

Premiile „Best Supporting Actor” şi „Best Supporting Actress” au fost obţinute de Alexandru Voicu, Atelierul de Teatru Botoşani, şi Miruna Polezache, din trupa “Brainstorming”. Pentru acest premiu a fost nominalizată şi Clara Popadiuc, din trupa de teatru „The Knokers” a Colegiului Naţional “Petru Rareş” din Suceava.

„Best Actor” a fost desemnat Tudor Pop, din trupa timişoreană „Heavenly Hell”, iar „Best Actress”, Raphaella Lei şi Denisa Pop, care fac parte din trupele „Brainstorming, respectiv „Heavenly Hell”.

Premiul pentru „Best Performance” a mers către trupa de teatru „Heavenly Hell” din Timişoara, la această categorie fiind nominalizată şi trupa „Brainstorming” Bucureşti şi Atelierul de Teatru din Botoşani, pentru spectacolul „Playing Holiday”.

Festivalul „Magic Fest” a fost jurizat de către actorul Adrian Păduraru, iar membrii juriului au fost Monica Ciuta, actriţă şi profesor la UNATC, Ciprian Ciuciu, actor la Teatrul din Oradea, Alexandru Pavel, masterand în teatru.

A doua ediţie a Festivalului de Teatru „Magic Fest” s-a derulat în perioada 5-9 aprilie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru actorii suceveni participanţi la Festivalul „Magic Fest”.
 Vizualizări articol: 819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii pentru actorii suceveni participanţi la Festivalul „Magic Fest”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei