Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 apr 2010 - Anul XV, nr. 84 (4375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fuse şi se duse...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am aşteptat această ultimă ediţie a lui „El clasico” cu emoţie şi cu o dorinţă de a vedea din nou un Real strălucitor ca în vremea lui Roberto Carlos, Zidane şi Figo. Am trepidat întreaga zi de sâmbătă ca înaintea meciului România – Argentina de la World Cup ’94, mai ales că nici nu prea ştiam unde am să-l văd, eu nefiind deţinător de „Digi”. Am reuşit în cele din urmă să mă poziţionez undeva pe Zamca, printre jucători de biliard. Dintre cei 5-6 telespectatori prezenţi la locul faptei, nu ştiu dacă eu eram singurul fan al Real-ului, cu siguranţă însă nimeni nu mai avea şapcă bleumarin cu emblemă, adusă tocmai de pe Bernabeu, şi nici fular alb-vişiniu pe care să scrie „R. Madrid - Campeon”. Îi mulţumesc pe această cale prietenului meu poliţist (nu miliţian!) care, ca fan al Barcelonei, a avut tăria de a nu mă lua la mişto când Messi ne-a găurit ca pe proşti, nici la celelalte două goluri ca şi înscrise, pe care oricare alt portar în afară de Iker le-ar fi luat fără replică. A fost o nouă dovadă a faptului că Iker Casillas este atât de mare mai ales fiindcă, având o apărare atât de proastă, este silit să apere ca un dement, meci de meci, de ani buni.

Ce am înţeles eu din acest meci? Câteva lucruri vizibile pentru oricine, primul fiind acela că Ronaldo este absolut de aceeaşi valoare cu Messi. Ghinionul lui este că tot ce se foieşte prin preajma lui este de mult mai slabă calitate decât oricare din coechipierii lui Messi. Am văzut aceleaşi execuţii tâmpe la un Higuain cu nimic mai breaz decât, să zicem, un Marius Niculae, dar care la rândul lui pare genial dacâ îl compari cu panarama de Benzema, a cărui evoluţie în ultimul timp pare direcţionată doar către acumularea de slănină. Slavă Domnului că n-am avut parte şi de Kaka, singurul brazilian din lume care n-are nici o treabă cu mingea. Al doilea lucru pozitiv este şi că n-a jucat Ibrahimovici. La ăilalţi. Că dacă mai era şi el, probabil că s-ar fi repetat povestea de anul trecut, aia cu 2-6, cu menţiunea că probabil de data asta noi n-am fi reuşit să le marcăm pe alea două!

La desert, alde Pellegrini. Nu ştiu de unde naiba a izvorât şi neispăvitul ăsta, dar se vede pe faţa lui că n-are treabă cu meseria. Dovada este faptul că i-a ţinut pe tuşă vreo 70 de minute pe Raul şi Guti, singurii doi fotbalişti adevăraţi din lot, alături de Ronaldo, şi care, în plus, mai şi ştiu ce înseamnă să fii „madridista 100%”, cum scrie şi pe fularul meu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuse şi se duse....
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Fuse şi se duse...2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei