Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2010 - Anul XV, nr. 82 (4373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Încremeniţi în trafic

Traficul rutier pe Calea Unirii şi bdul Ana Ipătescu, paralizat de lucrările ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zi de coşmar pentru traficul rutier din municipiul Suceava, dat peste cap atât de închiderea unui sens de mers pe principala arteră de circulaţie în zona Centru, cât şi de aglomeraţia specifică unei zile de sărbătoare.

Mii de suceveni care se îndreptau ieri dimineaţă spre serviciu, şcoală ori cu treburi, dinspre Burdujeni înspre diverse zone ale oraşului, au avut o surpriză de proporţii când au văzut că din zona intersecţiei Calea Unirii cu Traian Vuia nu au mai putut înainta decât cu viteza melcului.

“Iar au blocat strada? Iar ne chinuie să pierdem ore întregi în trafic? E o nebunie...”; “Vai ş-amar de noi, iar ne ies peri albi blocaţi în trafic” sau “Când scăpăm odată de blestemul ăsta?”, erau câteva dintre reacţiile călătorilor din autobuze, maxi-taxi şi ale şoferilor ale căror maşini stăteau blocate bară la bară pe panta de urcare spre Centru.

 

Kilometri de maşini bară la bară

Cozile kilometrice de autoturisme încremenite în trafic se întindeau pe ambele sensuri de mers ale principalei artere de circulaţie a Sucevei, doar că din direcţii opuse, pentru că trecerea acestora a fost sugrumată în zona Centru, între Biserica Domniţelor şi intrarea pe strada Mirăuţi, de începerea unor lucrări ISPA.

Unii şoferi, disperaţi să mai stea blocaţi în trafic, au ieşit din coloană, au virat pe celălalt sens de mers, liber din cauza aglomeraţiei existente pe partea opusă, întorcându-se de unde au venit ori căutând o variantă alternativă de a ajunge la destinaţie.

Chinul sucevenilor care trebuie să circule pe Calea Unirii şi pe bulevardul Ana Ipătescu pentru a ajunge la locul de muncă, la ore, sau să îşi rezolve o serie de probleme va dura aproape două săptămâni, timp în care firmele Pfeiffer şi TMUCB vor face două subtraversări pentru conducte de apă şi de canalizare.

Pentru a face faţă problemelor din trafic, Poliţia Rutieră Suceava a scos vineri pe teren toate forţele disponibile, pentru a dirija circulaţia.

 

Blocarea unui sens de circulaţie pe strada Cernăuţi, amânată temporar

Pusă în faţa unui blocaj rutier pe principalele artere de circulaţie a Sucevei, inclusiv pe strada Traian Vuia, conducerea Primăriei Suceava a decis să stopeze temporar o lucrare ISPA, care ar fi încurcat şi mai tare circulaţia din municipiu – închiderea unui sens de mers pe strada Cernăuţi, pe porţiunea cuprinsă între fabrica Mopan şi pasarela CFR dinspre Selgros.

Lucrarea respectivă ar fi impus restricţii de circulaţie celor care veneau dinspre Siret şi din Iţcani, care ar fi fost dirijaţi pe rute alternative, pentru că pe Cernăuţi nu s-ar fi permis să se circule decât pe o singură direcţie.

Restricţiile respective ar putea fi puse în aplicare de astăzi, dacă traficul rutier va reveni cât de cât la normal pe strada Traian Vuia şi pe alte artere de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe Calea Unirii şi bdul Ana Ipătescu, paralizat de lucrările ISPA.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Traficul rutier pe Calea Unirii şi bdul Ana Ipătescu, paralizat de lucrările ISPA5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand scapam de blestematul asta?! trimis de
(10 apr 2010, 14:25:29
Corecta expresia si cred ca foarte multe ,,rugaciuni'' s-au spus la adresa preainaltului comandant al planificarilor,al programelor si proiectelor acestuia.Principala problema care apare in toate aceste balamucuri create in trafic consta in lipsa totala a alternativelor pe care idiotii ce ne conduc ,,au uitat sa le asigure''.In schimbau carpit cateva stradute in Bj,lucru foarte bun dealtfel,dar au lasat in stadiu de aratura cumplita str Pacii cu iesire spre Penny,si cum nu va trece Base pe acolo slabe sanse au votantii de acolo sa vada practicabila acea strada si surioara ei,Prieteniei.Poate se indura mister Harsovschi,care locuieste in zona sa treaca nitel pe acolo??!!Buun,dar groapa aia nenorocita de la semaforul Denis face parte din distractia oferita de primarie cu ocazia zilelor portocalelor,pt ca nici de-al dracului nu vor sa o astupe si chiar pune in pericol zi de zi traficul rutier.Pana ce nu-i rupe cineva fata aluia de raspunde de drumuri nu se va intampla nimic in satul nost
2.   Drepturi si obligatii trimis de
(10 apr 2010, 14:51:14
V-ati intrebat vreodata,dragi suceveni,cum se face ca noi avem doar obligatii,cand vine vorba de platiti taxe,impozite,accize,TVA,si altele,si in schimb nu avem dreptul de a ne fi oferite la schimb echitabil,contravaloarea lor in servicii onorabile in orice domeniu vreti:medical,siguranta,invata rutiera la care participam prin toti porii,prin rovignete,accize in combustibil,impozite pe vehicule,etc,etc.Cred ca este singurul domeniu unde nu se cere si ,,nu se ofera'' garantie pe lucrari uriase de asfaltare,modernizare a drumurilor,autostrazi utopice si realizabile km si anul.Pana cand vom indura ca niste prosti bataia de joc a autoritatilor care nu au bani,dar cei care au castigat licitatiile sunt miliardari in euro,arunca cu Ferrari,Lamborghini si alte marci prin copaci cu ajutorul dezinteresat al odraslelor,isi permit sa dea spagi de sute de mii de euro pt a unge sistemul,iar noua ni se arunca explicatii tampite cum ca ar fi criza?!Pt cine e criza?
3.   Sa traiti bine trimis de
(11 apr 2010, 01:15:18
Pentru conducatorii orasului care au gandit blocajul comunei un calduros 100 frigidere cu carne, sa aveti cu totii, sa nu va bateti de la ,,ciolan,,.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei