Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2010 - Anul XV, nr. 82 (4373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Abonamentele TPL cu preţ redus pentru elevi şi studenţi, eliberate de luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de elevi şi studenţi din municipiul Suceava vor putea să obţină de luni, 12 aprilie, abonamentele TPL cu preţ redus, de 15 lei, valabile pe toate traseele.

Această măsură a fost luată de conducerea societăţii de transport public local, pentru a fi evitată îmbulzeala la ghişeele de eliberare a abonamentelor TPL în zilele de 15 şi 16 aprilie, atunci când expiră aproape 2000 de abonamente.

Acestea au fost eliberate în primele două zile din care au început să fie distribuite noile tipuri de abonamente speciale pentru elevi şi studenţi, pe 15 şi 16 martie, când ghişeele TPL au fost asaltate la propriu de mii de studenţi şi elevi.

“Noile abonamente, valabile începând cu 15 aprilie, vor fi disponibile de luni, astfel încât cei cărora le expiră abonamentele în zilele de 15 şi 16 nu trebuie să se mai prezinte neapărat în acele zile, ci pot veni şi cu câteva zile înainte să le reînnoiască. E suficient să aibă la ei vechiul abonament special, dar ar fi indicat să prezinte şi o copie a actului de identitate, al lor sau al părinţilor, în cazul celor care nu au încă vârsta necesară obţinerii cărţii de identitate”, a declarat directorul TPL, Darie Romaniuc.

Decizia Consiliului Local Suceava, ca TPL să elibereze abonamente speciale pentru elevi şi studenţi, în valoare de 30 de lei, din care 15 lei sunt subvenţionaţi din bugetul local, a dus la vânzarea a aproape 3200 de abonamente de acest gen în luna martie.

Dintr-o analiză efectuată de directorul TPL, numărul călătorilor care circulă cu abonamente a crescut cu 1300 de persoane, ca urmare a introducerii abonamentelor cu preţ redus pentru elevi şi studenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamentele TPL cu preţ redus pentru elevi şi studenţi, eliberate de luni.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Abonamentele TPL cu preţ redus pentru elevi şi studenţi, eliberate de luni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un lucru e neclar trimis de
(10 apr 2010, 15:21:31
Pentru ce si abonament si buletin? Am mai vazut pusti care aratau abonamentul si intorceau sa ii arate si buletinul la taxatoare... cum asa ceva?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei