Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 apr 2010 - Anul XV, nr. 82 (4373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Accidente cu urmăriri în trafic, chei smulse şi victimă abandonată la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două banale evenimente rutiere, unul soldat doar cu pagube materiale, iar celălalt cu rănirea uşoară a unei persoane, ambele petrecute joi în municipiul Suceava, s-au dovedit cazuri complicate pentru poliţişti, într-o situaţie ajungându-se la urmăriri în trafic, chei smulse din contact şi ameninţări, iar în cealaltă victima accidentului fiind abandonată la spital, iar şoferul dat în urmărire.

În primul caz, joi, aproape de ora 12.00, poliţia a fost sesizată de medicii de la Spitalul Judeţean Suceava despre faptul că Valeria A., în vârstă de 59 de ani, din comuna Udeşti, a ajuns la „Urgenţe” după ce fusese lovită de o maşină. Femeia a povestit că, în timp ce se afla pe bulevardul George Enescu, s-a trezit prinsă între două maşini, parcate una în spatele celeilalte. Ulterior, din cercetări a rezultat că Maricel M., în vârstă de 45 de ani, din comuna Zamostea, şoferul uneia dintre maşini, a scăpat volanul de sub control la pornire şi s-a izbit în maşina din faţă, prinzând-o şi pe femeia care trecea pe acolo. După impact, a urcat-o în maşină, a dus-o la spital şi a dispărut imediat, fără a anunţa poliţia. Pe baza datelor oferite de victimă, poliţiştii au identificat maşina şi au dat-o în urmărire, la scurt timp, în jurul orei 13.40, şoferul fiind prins în trafic, pe DN 29A, în comuna Zvorâştea. La ora la care a fost depistat, şoferul, care a recunoscut implicarea în accident, avea alcoolemie 0. Victima accidentului a fost diagnosticată cu o „contuzie şold bilateral”, ce necesită până în zece zile de îngrijiri medicale.

 

I-au luat cheia şoferului fugar, dar acesta a plecat cu cea de rezervă 

Al doilea caz, petrecut în jurul orei 22.45, a ajuns să se complice foarte mult după o banală tamponare. O tânără din Suceava, Oana T., în vârstă de 20 de ani, a sunat la 112 anunţând că un şofer cu o maşină înmatriculată în Marea Britanie s-a izbit în autoturismului tatălui său, aflat în faţa blocului, şi a părăsit locul accidentului. Tânăra nu a mai aşteptat o rezolvare a poliţiei şi, împreună cu trei prieteni, s-a urcat într-o maşină şi a plecat în urmărirea şoferului fugar. L-au ajuns în zona străzii Gheorghe Doja, unde tânăra, ajutată de cei trei, i-a smuls cheile din contact şoferului, încercând să-l ţină pe loc. Acesta însă a scos o altă cheie de rezervă şi a demarat în trombă pe lângă cei patru, Oana T. susţinând că la plecare şoferul ar fi atins-o uşor în piciorul drept.

Poliţia continuă cercetările, pentru a-l identifica pe şoferul care a plecat, totodată îndrumând-o pe tânăra de 20 de ani spre un medic legist, care să stabilească dacă prezintă leziuni corporale specifice unui accident rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu urmăriri în trafic, chei smulse şi victimă abandonată la spital.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Accidente cu urmăriri în trafic, chei smulse şi victimă abandonată la spital3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei