Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2010 - Anul XV, nr. 55 (4346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Program de poezii, dans şi muzică, la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat, sâmbătă, 6 martie, la Muzeul de Istorie, o acţiune culturală care să marcheze trei ani de activitate „Euroactiv”, la care au participat patru grupuri vocale de copii de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava, de la şcolile din Plopeni, Hânţeşti, Văratic şi de la Şcoala nr. 11 „Miron Costin” Suceava.

După ce a fost prezentat raportul de activitate al celor trei ani de activitate „Euroactiv”, programul cultural a cuprins o scenetă de teatru, susţinută de elevi de la Şcoala din Plopeni, coordonaţi de prof. Mihai Greciuc, două  dansuri moderne prezentate de elevele Şcolii din Plopeni, coregrafie prof. Nicoleta Zettel, directoarea şcolii, şi s-au interpretat cântece dedicate mamei, oferite de soliştii vocali Emilian Chirimbuţă şi Marius Duduman, de la Şcoala Hânţeşti şi Andrei Popovici, de la Şcoala din Văratic, coordonaţi de prof. Mihai Greciuc.

 

Melodii dedicate mamei

Copiii de la Centrul de Plasament „Speranţa”, împreună cu elevii de la Şcoala din Plopeni, au încântat publicul cu melodiile „Hai, veniţi în lumea primăverii”, „Zi de zi, mămica mea”, „Mulţumesc, iubită mamă”, şi alte melodii dedicate mamei, interpretate de elevele Ana Raţă, Delia Pătrăuceanu, Monica Barbu, de la Şcoala cu cl. I – VIII din Plopeni, şi de elevele Ancuţa Scheuleac şi Andreia Turcu, de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava. Iulian Pintilie, de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava, a recitat poezia „Ziua Mamei”. Programul a continuat cu interpretarea a patru melodii de către elevele Roxana Nechifor şi Olga Iosub, de la Palatul Copiilor din Suceava, coordonate de prof. Mihai Lungoci, care a asigurat şi sonorizarea evenimentului.

 

Dulciuri şi diplome

Acţiunea s-a finalizat cu degustarea unui tort mare, de şapte kilograme, oferit copiilor gratuit de Cofetăria Scala din Suceava. Grupul de firme Orizont a asigurat dulciuri şi sucuri pentru toţi copiii care au participat la eveniment, drept pentru care asociaţia Euroactiv îi va oferi o diplomă de merit lui Ioan Iftode – preşedintele Grupului de firme Orizont. Activitatea de la muzeu a fost moderată şi coordonată de prof. Narcisa Ştefănesc, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, vicepreşedinta Asociaţiei „Euroactiv” şi de prof. Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei.

Evoluţia copiilor a fost apreciată şi aplaudată de invitaţi speciali, subprefectul judeţului Suceava Angela Zarojanu, care a primit şi o diplomă de merit pentru sprijinul acordat asociaţiei „Euroactiv”, Angela Cîmpan - Centrul de Analiză, Consiliere şi Evaluare Antidrog, Gabriel Boroeanu şi Lucian Grigoraş - Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, Viorica Luminiţa Andronic – cenzor al Asociaţiei Euroactiv şi preşedinta Corpului Experţilor Contabili, care a asigurat prăjituri pentru toţi participanţii prezenţi la eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program de poezii, dans şi muzică, la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Program de poezii, dans şi muzică, la Muzeul de Istorie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei