Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Educaţie timpurie la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un proiect de anvergură finanţat de UNICEF se derulează în cel de-al şaptelea Centru Multifuncţional din ţară la Grădiniţa cu Program Normal „Luminiţa” Siret.

Noutatea la nivel naţional constă în viziunea integrată a serviciilor oferite preşcolarilor prin satisfacerea nevoilor de sănătate, nutriţie, educaţie, protecţie şi sprijinirea parentalităţii într-o unitate de învăţământ.

Pe lângă dotarea şi aranjarea unui spaţiu adecvat de învăţare (explorare şi experimentare) pentru copiii mici, formarea specialiştilor implicaţi în actul educaţional (cadre didactice, medic pediatru, asistent social, ajutorul de educatoare, personalul de îngrijire), implementarea strategiilor moderne, centrate pe formarea integrată a copilului, Centrul Multifunţional are ca obiectiv şi formarea competenţelor parentale.

În acest sens, săptămâna trecută, reprezentanţi ai Centrului pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Bucureşti au efectuat o vizită la GPN „Luminiţa” pentru monitorizarea şi sprijinirea implementării proiectului. În acelaşi timp a avut loc a doua instruire cu părinţii grupei mici „Spiriduşii”, grupă la care se derulează proiectul. Au fost prezentate părinţilor modele adecvate de educaţie şi îngrijire a copiilor de la naştere până la perioada şcolarităţii în propriile familii, calitatea de partener a familiei pentru unităţile de învăţământ, bazate pe datele studiilor naţionale şi europene cu privire la practicile parentale, la rolul educaţiei timpurii, situaţiile de risc în familiile tinere, indiferent de statutul social şi intelectual al acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Educaţie timpurie la Siret.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Educaţie timpurie la Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei