Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bălan, PD-L:

„Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”

Duminică, 7 Martie 2010 (13:49:33)

Democrat-liberalii suceveni au analizat politic, săptămâna trecută, situaţia traficului rutier din municipiul Suceava. Secretarul general al PD-L, deputatul Ioan Bălan, a precizat că a fost o analiză din punct de vedere politic, nu administrativ, la care au participat reprezentanţii Primăriei Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, parlamentarii PD-L din colegiul Suceava, precum şi şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, în calitate de invitat. „Concluzia a fost că se vor lua măsuri în următoarea perioadă, atât de către Poliţia Rutieră, cât şi de către Primărie. Este o realitate, fiecare dintre noi vedem zilnic că Suceava este într-un haos al străzilor desfundate, al parcărilor oriunde şi oricum şi cu trafic haotic. Ne dăm seama că lucrurile acestea nu mai pot continua”, a declarat, duminică, în conferinţă de presă, deputatul Ioan Bălan. 
Totodată, acesta a afirmat că nu i se pare corect ca „o realitate pe care ne-o asumăm toţi” să fie criticată foarte tare de opoziţie, în mod special de PSD, deşi recunoaşte că „în comparaţie cu perioada în care PSD a fost la guvernare, astăzi Suceava arată într-adevăr mai rău, este o realitate”. „Arată mai rău la nivel de străzi, arată mai rău ca trafic. Este o realitate pe care ne-o asumăm. Aceasta vine din investiţiile care se fac în aceste zile şi nicidecum nu îşi are izvorul în liniştea de când conducea PSD Suceava şi preocupările sale erau acelea de a privatiza, oarecum ei între ei, industria suceveană. Eu cred că mai mult contează pentru cetăţeni unde s-au dus valorile la care toţi ne-am adus contribuţia în decursul anilor. Astăzi, Suceava arată rău, ne preocupă lucrul acesta, dar avem primar din rândurile noastre, îl sprijinim şi suntem alături de el cu soluţii”, a declarat Bălan. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”.
 Vizualizări articol: 1962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
„Suceava este într-un haos al străzilor desfundate”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
( 8 mar 2010, 00:08:57
Mai draga boule , strazile le-a desfundat primarul vostru ca sa faca banipentru sine si camarile de partid, de cand problemele importante ale urbei se discuta la partid?
Comunistilor, vad ca trageti tare pentru partidul unic. Macar la=-ati sanctionat pe primarul cel destupat.?
Apropos fluture nu ti-e rusine atunci cand primesti oaspetii in taverna de la consiliu cu jegul si noroiul de pe ulitele din jur, si vorbesti de dezvoltarea Bucovinei cu tupeu?
Se vede ca te plimibi numai cu masina sau avionul, poate pe jos nu indraznesti sa-ti plimbi opincile, pe care inca nu le-ai lasat la bariera.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei