Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iulius Mall Suceava

“Chocolat”, noul salon profesional de bronzare şi modelare corporală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentantele sexului frumos din Suceava, dar şi din localităţile din jur au la dispoziţie un nou centru de înfrumuseţare, în care li se oferă servicii profesionale de bronzare şi modelare corporală, prin exerciţii de fitness.

Reprezentanţii Iulius Mall Suceava, în cadrul căruia a fost deschis salonul profesional de bronzare “Chocolat”, la parter, în zona Domo, au declarat că, prin inaugurarea acestuia, este îmbogăţit portofoliul de servicii oferite vizitatorilor centrului comercial.

“Se ştie că expunerea moderată la razele solare într-un mediu controlat are mai multe beneficii pentru sănătate decât riscuri, iar la “Chocolat” expunerea se face numai la aparate de bronzare performante, de ultim moment pe piaţa de profil”, susţin reprezentanţii Iulius Mall.

Cele două dispozitive ultraperformante Megasun (produse de liderul mondial în materie de bronzare, Megasun Germania) emit doze controlabile de raze ultraviolete (UV), într-un timp mai scurt decât în cazul expunerii la soare. Gradul de bronzare este uniform, ridicat sau diminuat, în funcţie de cerinţele clienţilor.

Dispozitivele Megasun sunt dotate cu Aquacool, Aroma Therapy, Vibra System (pentru relaxare, masaj şi fitness) şi bronzare umeri. Echipat şi cu sisteme audio (mp3, ghid vocal MegaVoice şi MusicVibration), acest aparat transformă bronzarea într-o reală plăcere. În plus, poate combina expunerea la lămpile UV cu relaxarea musculară, numărând printre efecte şi modelarea corporală, fermitatea ţesuturilor, diminuarea grăsimilor şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. În plus, mişcarea fizică în timpul şedinţei de bronzare creşte circulaţia sangvină, permiţând obţinerea unui bronz mai intens şi regulat.

Doar sub ghidajul profesional al angajaţilor “Chocolat”, clienţilor li se recomandă cremele acceleratoare, produse de calitate superioară, care grăbesc bronzarea, uniformizând culoarea aurie sau chiar arămie”, au declarat reprezentanţii salonului “Chocolat”.

 

Abonamente cu reducere de 15% în luna martie

Clienţii salonului recent inaugurat pot opta pentru combinarea bronzării cu fitness, ori doar pentru bronzare sau doar fitness. Abonamente sunt de tipul “Chocolat 100” (100 lei bronz şi 120 lei bronz&fitness), “Choocolat 80” (80 lei bronz şi 100 lei bronz&fitness) sau “Chocolat 60” (60 lei bronz şi 80 lei bronz&fitness).

În oferta salonului profesional de bronzare “Chocolat” din Iulius Mall Suceava a fost inclusă şi varianta “minutelor la liber” (2 lei/minut bronz şi 2,5 lei/minut bronz&fitness).Până la finele lunii martie, oferta “Chocolat” include până la 15% reducere la orice tip de abonament, iar crema specială pentru solar este oferită gratuit tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Chocolat”, noul salon profesional de bronzare şi modelare corporală.
 Vizualizări articol: 1682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
“Chocolat”, noul salon profesional de bronzare şi modelare corporală2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacaleala trimis de
( 5 mar 2010, 18:44:20
Chocolat este vechiul salon "Bronz & Fitness" din Zimbru! Aparatele sunt cele vechi si personalul "cu experienta" de asemenea. Atentie la lampi ca nu sunt schimbate !!! Verificati... nu va lasati pacaliti... In saloanele de frumusete sunt solarii mult mai in regula ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei