Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controverse

Scandal între proprietarul unui Mercedes şi Carpatica Asigurări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean al cărui autoturism a fost tamponat acum câteva luni duce un adevărat război cu firma de asigurări care ar trebui să-l despăgubească. Proprietar al unui Mercedes Benz E270, Gabriel Mândrescu i-a reclamat pe cei de la Carpatica Asigurări Suceava chiar şi la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor şi solicită inclusiv plata unor despăgubiri morale de 5.000 de euro, în afara achitării costurilor pentru reparaţiile maşinii.

 

Incidentul care a stârnit scandalul între Gabriel Mândrescu şi conducerea Carpatica Asigurări Suceava s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Pe 12 februarie, autoturismul marca Mercedes Benz E270 a fost lovit de o altă maşină. Fiind vorba de o tamponare fără victime, cei doi s-au prezentat la sediul Carpatica Asigurări Suceava pentru a finaliza actele care se întocmesc în asemenea situaţii.

„Mi-au trimis dosarul la Sibiu şi mi-au spus să aştept răspunsul, să vedem dacă se aprobă. Răspunsul a fost că totul e în regulă, numai că directoarea de la Suceava a avut altă opinie. A încercat să mă determine să accept ca reparaţiile să le efectueze la un service de cartier, fapt pe care nu l-am acceptat. Am cerut expres ca maşina să fie reparată la reprezentanţa Mercedes pentru a nu pierde garanţia”, a explicat Gabriel Mândrescu.

Bărbatul spune că între timp a fost nevoit să plece din ţară pentru a nu-şi pierde locul de muncă din Anglia, iar maşina a rămas parcată în curtea rudelor de la Suceava.

Mândrescu mai reclamă că i s-ar fi impus şi un anumit plafon al reparaţiilor, care este cu 1.100 de lei mai mic faţă de estimările de cost care i s-au calculat la reprezentanţa Mercedes.

„E o bătaie de joc cu această firmă şi această directoare de la Carpatica Asigurări Suceava. Nu se poate să-i trateze pe clienţi în acest hal şi, din câte ştiu, nu sunt singurul cu astfel de probleme”, a încheiat Gabriel Mândrescu.

 

Directoare Carpatica Asigurări: „Dumnealui cere imposibilul”

Directoarea Carpatica Asigurări Suceava, Aurica Marieta Rezuş, spune că singurul vinovat este chiar Gabriel Mândrescu. „Pe 26 februarie i-am trimis o adresă şi l-am invitat la sediul nostru pentru a semna procesul verbal de constatare, în baza căruia urma să se prezinte la ce service doreşte dumnealui pentru a-şi repara maşina, pentru ca ulterior noi să decontăm cheltuielile. Domnul respectiv nu a venit şi nici nu a trimis vreun împuternicit pentru a rezolva legal totul. El este plecat în Anglia şi vrea să-şi rezolve problemele prin e-mail, ori aşa ceva nu se poate”, a declarat Aurica Marieta Rezuş.

Referitor la plângerea depusă de proprietarul Mercedes-ului la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, directoarea de la Carpatica Asigurări Suceava a precizat că nu-şi face nici un fel de griji. „În această plângere mi-a cerut personal daune morale de 5.000 de euro. Dar ce, suntem în ţara lui Papură Vodă? Dumnealui cere imposibilul”, a concluzionat directoarea Rezuş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal între proprietarul unui Mercedes şi Carpatica Asigurări.
 Vizualizări articol: 3801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Scandal între proprietarul unui Mercedes şi Carpatica Asigurări5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CARPATICA CEI MAI TARI!!! trimis de
( 4 mar 2010, 14:21:12
Hehehe... dupa cum veti vedea, cei de la aceste asigurari sunt cei mai tari: daca ai de facut masina pe asigurare la Carpatica, vine inspectorul, face constatarea, te trimit in service, si mai stai dupa ce-ti repara aia masina inca vreo 3 luni sa se hotarasca desteptii de la Sibiu sa faca plata. Mai mult, cand s-au hotarat sa plateasca, au platit in rate pentru ca asa au decis cei de la Sibiu, masina stand in service pana au adunat banut langa banut pentru a plati dauna.

De aia sunt cei mai tari: tu stai cu masina in service, ei stau cu banii la saltea, ca deh - ce poti sa le faci?

L.E. Uitam sa-l laud pe inspectorul lor de daune(nu stiu daca mai este) d-l Tabarcea - un om cu asa sictir pe el cand vine vorba de rezolvarea unui dosar ca-ti vine sa.....
2.   Ok trimis de
( 4 mar 2010, 16:46:13
Cand o sa verificati si microbuzele de la T.A.S.A. SUCEAVA , sa vedeti ca nu au frane,le cad usile in timpul mersului,ploua inauntru, e frig si multa mizerie. Va multumesc. P.S. Sunt foarte curios cine le da I.T.P. la acele microbuze ,adevarate bombe pe roti.
3.   ASIGURARI trimis de
( 4 mar 2010, 23:12:46
oare d-na Aurica marioneta cum si-o repara in caz de accident una din masinile pe kre le are?peougeotul ala castigat din asigurari?oare tot asa de mult o sa dureze formalitatile?oare o sa fie si ea trimisa la un service de cartier? de ce Service de cartier?pai dc:pt k carpatica asig te trimite la un service de felul asta,baietsii iti pun piese fabricate sub licenta de la producator care se stie bine ca sunt mai ieftine fata de cele originale,bineinteles ca pe precomanda de la service si pe factura figureaza piese originale si bla bla bla....ji omu isi ia masina mai stricata dekt a duso si mnah banii se impart intre service si...CARPATICA ASIGURARI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei