Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O piaţă nouă

Cu suceveanul, la masaj erotic şi sex-shop

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă în alte oraşe din ţară saloanele de masaj erotic ori magazinele care vând „jucării” sexuale sunt deja o prezenţă veche, în Suceava afacerile de acest gen abia au început să înflorească. La începutul anului trecut s-a deschis primul salon de masaj, de puţină vreme a apărut şi un sex-shop, iar cei care au demarat afacerile fac mari eforturi pentru a atrage clientelă de pe o piaţă care nu este obişnuită cu astfel de servicii.

 

În februarie 2009, Neculai Zbanţ, un om de afaceri din Suceava, s-a gândit că ar putea să aibă succes cu un salon de masaj erotic. A fost primul care a deschis o afacere de acest gen în judeţ, ştiind că în ţară saloanele au succes şi considerând că mai devreme sau mai târziu aşa se va întâmpla şi în Suceava. Acum, după un an, spune că publicul din Suceava este greu de obişnuit să vină la masaj erotic şi că este loc de mai bine în afacerea sa. Totuşi, nu îşi pune problema să renunţe, chiar în aceste zile mutându-se de la vechiul sediu într-un loc mai vizibil, peste drum de Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, unde spune că a găsit un spaţiu cu chirie mai ieftină şi în care poate diversifica gama de servicii oferite clienţilor.

 

La masaj erotic, cu gândul la sex

„La început oamenii sunau şi vroiau alte servicii, mai exact sex, a durat mai bine de două luni până ce majoritatea a înţeles că nu poate veni aici pentru asta”, explică patronul, care la demararea afacerii a fost „vizitat” de poliţişti, care însă nu au descoperit nimic în neregulă. El subliniază că salonul său nu ascunde o afacere cu sex ilegală, un argument fiind şi că într-un oraş atât de mic s-ar auzi imediat dacă fetele ar face şi altceva decât ce permite legea.

Spune că cel mai bine i-a mers în lunile de vară, când a avut câte 300 de clienţi pe lună şi aşteaptă să aibă şi mai mulţi amatori de masaj în vara acestui an. Totuşi, nici acum afacerea nu este pe linie moartă, salonul având în medie 6-7 clienţi în fiecare zi.

La început, o şedinţă de masaj erotic, cu finalizare, fără contact sexual, a costat 250 de lei, însă acum spune că a scăzut tariful, până la 150 de lei. Pentru clienţii pretenţioşi şi cu bani în buzunar îşi pot oferi serviciile şi două fete, pentru un tarif de până 350 de lei, cu precizarea că fiecare şedinţă ţine ceva mai mult de o oră.

 

Cupluri, străini şi bărbaţi peste 60 de ani, clienţi fideli ai salonului

Când vine vorba de cine îi sunt clienţii, răspunsurile sunt oarecum surprinzătoare.

„Nu de puţine ori avem printre clienţi soţi şi soţii, care vin la noi pentru masaj de cuplu. Doamnele în general sunt destul de deschise, am avut multe situaţii când au făcut ele personal rezervare pentru parteneri, dorind să le facă o surpriză de ziua lor. Avem mulţi clienţi printre tinerii din cluburi, la sfârşit de săptămână, dar şi oameni în vârstă, de peste 60 de ani. Cam 20% din numărul total de clienţi sunt vârstnici, unii trecuţi şi de 70 de ani”, a declarat Zbanţ.

El a explicat că mulţi dintre amatorii de masaj erotic sunt clienţi fideli, unii venind chiar şi de două ori pe săptămână la salon. O altă categorie importantă de amatori de astfel de servicii provine din rândul oamenilor veniţi cu afaceri la Suceava, fie să sunt români ori italieni sau turci. Pentru ei are şi un serviciu special, prin comenzi la telefon fetele deplasându-se la hotelurile la care aceştia sunt cazaţi.

De altfel, toate programările se fac prin telefon, patronul făcându-şi promovare la mica publicitate, în presa locală, prin afişe stradale, pe un site şi la hotelurile cu care are contract. 

 

Fetele, „furate” din salon de clienţii cu bani   

O mare problemă a celui care se ocupă de această afacere este recrutarea fetelor. De când şi-a deschis salonul anunţă încontinuu la rubrica de angajări a ziarelor locale că recrutează fete. Acestea trebuie să arate bine şi să aibă „ştaif” pentru a lucra într-un mediu select.  

„În general, foarte multe nu au încredere, se tem să nu le cerem şi altceva în afară de masaj. Cele care sunt hotărâte să se angajeze sunt învăţate gratuit cum să facă masaj, important este să fie serioase”, spune Zbanţ, care estimează venitul lunar al unei fete angajate la el între 1.000 şi 2000 de euro, incluzând aici şi banii lăsaţi în plus de clienţii cu dare de mână.  Fetele care lucrează la salonul său au între 19 şi 24 de ani, sunt din Suceava, Iaşi sau Botoşani, unele fiind mai slabe, altele puţin mai plinuţe, „pentru a satisface gusturile diferite ale clienţilor”.

„Sunt greu de găsit, dar şi mai greu de ţinut. Nu am avut nici o fată care să stea mai mult de şase luni. Marea majoritate îşi găsesc un iubit dintre clienţi şi nu mai au nevoie să lucreze la noi”, recunoaşte patronul.

 

Clientul salonului, răsfăţat într-un club exclusivist 

Neculai Zbanţ a ajuns la concluzia că pentru a avea succes este nevoie ca cel care intră în salon să aibă parte de mult mai mult decât de un masaj erotic.

„Am ales o nouă locaţie, de lux, având la parter un club exclusivist, rezervat pentru clienţii care vin la masaj şi nu numai. Aici aceştia vor avea parte de dansuri orientale, vor fi serviţi de fetele noastre în lenjerie intimă, dacă doresc vor avea şi compania lor la masă”, îşi prezintă oferta Zbanţ, subliniind că din partea casei fiecare client primeşte o băutură fină şi un energizant.

 

O fostă maseuză deschide un al doilea salon

Foarte curând, pe piaţa din Suceava apare şi concurenţa între saloanele de masaj erotic. O tânără care a fost angajată ca maseuză la salonul lui Zbanţ, ajutată de prietenul ei, a hotărât să-şi deschidă propria afacere, chiar în spaţiul părăsit de curând de primul. Caută fete care să presteze masajul şi a stabilit deja şi tarife: 150 de lei şedinţa cu o maseuză şi 250 de lei cu două fete.

„Credem că în viitor numărul de clienţi din Suceava va creşte şi afacerea poate fi una cu un potenţial ridicat”, ne-a spus tânăra care deschide afacerea, fără a dori să-i fie făcută publică identitatea.

 

Se bazează pe cuplurile care vor să scape de monotonie   

De aproximativ două luni de zile, în Suceava, la un bloc de pe strada Universităţii, funcţionează şi un sex-shop. Încercări timide cu această afacere au mai fost în trecut în Suceava, însă toate au sfârşit repede, din lipsă de clienţi. Două surori şi prietenul uneia dintre ele şi-au deschis magazinul de „jucării”, convinşi că vor avea succes.

„Piaţa din Suceava nu este încă educată pentru un astfel de magazin, însă suntem convinse că treptat lucrurile se vor schimba. Oamenii ajung greu la noi, însă după ce o fac se simt foarte bine şi sunt şanse mari să mai revină. Cel mai adesea ne calcă pragul cuplurile, care caută soluţii pentru a scăpa de monotonie în pat”, spune Lavinia, una dintre tinerele care se ocupă de magazin.

 

Vin la sex-shop ca la psiholog

Ea spune că per ansamblu 70% dintre clienţi sunt de sex masculin, în general femeile fiind mai pudice şi intrând în magazin de obicei însoţite de un bărbat.

„Mulţi vin ca la psiholog, să ceară sfaturi, iar confidenţialitatea le dă curajul să îşi spună problemele. Pe viitor vrem să angajăm psihologi la magazin, pentru a avea şi mai mult succes din acest punct de vedere”, a povestit Lavinia.     

Ea a ţinut să sublinieze că produsele din sex-shop pun accent pe rezolvarea problemelor din cuplu, caută să optimizeze relaţia dintre parteneri şi nicidecum nu se adresează unor obsedaţi sexual, cum este percepţia multora dintre oameni. Pentru cei mai pudici, fetele au deschis şi un site, pe care se pot comanda produsele dorite.

 

Un bătrân la sex-shop, în căutarea unui „ham” pentru nepot

La un moment dat, în timp ce ne aflam în sex-shop pentru a ne documenta pentru acest material, uşa magazinului a fost deschisă de un bătrânel. După ce a cerut un scaun să se aşeze, acesta a început să întrebe, fără prea multă perdea, cât costă un ham. Produsul, îi explica bătrânul vânzătoarei, este pentru un nepot, care l-a trimis pe el să-i cumpere unul. După ce a cerut să vadă toate modelele disponibile, cerând detalii despre ce poate face fiecare în parte, acesta s-a arătat nemulţumit că „ăla la 50 de lei”, produsul pe care l-ar vrea nepotul, nu este, cele de pe raft fiind ceva mai scumpe. I-a spus vânzătoarei că îşi va trimite personal nepotul să caute ce-şi doreşte, stârnind zâmbetul acesteia.   

       

În curând, masaj erotic şi pentru doamne

Neculai Zbanţ, proprietarul primului salon de masaj erotic din Suceava, spune că în curând va oferi servicii şi doamnelor, fiind deja în discuţii pentru aducerea unor tineri care să facă masaj erotic şi numere de striptease.

Şi pentru bărbaţi oferta se va diversifica în curând, prin aducerea a două maseuze de culoare şi două asiatice.

De asemenea, pentru cei care vor să aibă la aniversare ori la petrecerea burlacilor un show de neuitat este disponibilă o trupă de dans feminin, cu un tarif de 100-200 de lei ora, funcţie de perioada de timp pentru care se face comanda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu suceveanul, la masaj erotic şi sex-shop.
 Vizualizări articol: 10491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.32/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 37 voturi
Cu suceveanul, la masaj erotic şi sex-shop2.3537

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu tzaranul si nu cu suceveanul ! trimis de
( 4 mar 2010, 11:45:30
Domnule Paiu nici nu-mi imaginam ca in Sfantul post al Pastilor capul de afis al Monitorului va fi tinut de articole gen "....masaj erotic si sex-shop".
Si oricat de nevinovate si virginatice ar vrea sa para aceste centre de masaj-erotic ele nu reprezinta decat un cap de pod pentru prostitutie. Acolo nu se intampla nimic efectiv, ci doar se face lipeala! Partea lipicioasa se petrece in alta parte desigur!
2.   :) trimis de
( 4 mar 2010, 12:09:26
Domnule CHRONOS , aveti grija sa nu va trazneasca cand iesiti din casa pentru ca ati citit acest articol!
2.1  RE: :) trimis de
( 4 mar 2010, 14:17:58
Nu cred ca ati inteles. Articolul nu v-a fost servit. D-voastra l-ati accesat. Monitorulsv.ro va da ocazia sa alegeti articolele pe care le cititi, nu va deschide automat articolul principal asa cum face situl obiectivdesuceava.ro. Contorul articolului creste doar daca d-voastra dati click explicit pe articol. Sunt sigur ca daca articolul ar fi fost plasat mai in josul paginii ar fi avut in continuare cel mai mare numar de accesari. De fapt asta se intampla deseri pe acest site. Articolele considerate de redactie ca fiind de importanta maxima sunt accesate mai putin decat altele plasate mai in josul paginii.
2.2  RE: :) trimis de
( 4 mar 2010, 14:39:28
Am postat intr-un loc gresit. Asta trebuia sa ajunga mai jos la dl Traian05
3.   !!! trimis de
( 4 mar 2010, 12:37:55
Subscriu lui Chronos,chiar era necesar articolul asta in plin post.Suntem totusi crestini si majoritari ortodocsi.Va credeam mai seriosi
3.1  RE: !!! trimis de
( 4 mar 2010, 12:49:41
Sunt sigur ca articolul asta o sa sara de 10.000 de accesari si o sa fie citit litera cu litera. Nimeni nu o sa renunte pe la jumatate sa-l citeasca. Monitorul nu v-a dat click automat pe articol, voi ati ales sa-l deschideti cu toate ca titlul era explicit. Postul inseamna sa te abtii de la tentatii. Daca ai mancat carne in post nu poti sa dai vina pe macelar ca ti-a vandut carnea. Matale ai accesat linkul, matale a mancat carnea asa ca...
3.2  RE: !!! trimis de
( 4 mar 2010, 13:28:12
Domnul meu eu nu accesez Monitorul sa mi se serveasca din primul articol asa ceva,accesam,daca ma interesa, cu totul altceva.Credeti ca merita ca rahatul acesta sa fie pe prima pagina,nu era loc pe ultima.No coment.
4.   Reclama trimis de
( 4 mar 2010, 12:51:07
Articolul e reclama pe fata la respectivul sex-shop. Domnu' Paiu, cred ca sunteti asteptat pe la casieriehappy
5.   .... trimis de
( 4 mar 2010, 14:44:29
Ce treaba are postul cu prostul??? Ce va legati aiurea de ziarist... el a facut un articol monden de suceava, care e problema voastra? Era mai bine daca tot e post sa il fi pus pe pimen cum mai ia o spaga, sau un popa care da spaga pt a sluji intr-o biserica de prim rang? Daca va deranjeaza nu cititi articolele nu va obliga nimeni.
5.1  RE: .... trimis de
( 4 mar 2010, 14:56:33
Domnule nu avem nimic cu articolul,problema e ca nu era cazul sa fie in frunte.Si inca ceva, ai vazut dumneata sau ai dat cumva spaga Inalt Prea Sfintitului."NU JUDECA CA VEI FI JUDECAT"
5.2  RE: .... trimis de
( 4 mar 2010, 14:58:25
A uitasem de cand Monitorul este ziar de mondene.Sa se numesca Can Can Monitorul
5.3  RE: .... trimis de
( 4 mar 2010, 15:12:18
traian eu cred ca tu judeci,suceveanul are dreptate
6.   Sex shop suceava trimis de
( 4 mar 2010, 15:12:36
jucarii erotice dragutze despre care nu au nimic obsen, chiar sunt folositoare, aia care tin post fac asta tocmai ca nu au acces la ce le-ar trebui in realitate. habar nu au ce inseamna un sex de calitate, nu au incercat in viata lor ceva mai indraznetz de frica sa nu ii bata d-zeu
7.   Jucarii erotice trimis de
( 4 mar 2010, 15:13:54
nu fac sex de frica domnlului , dar se f*** in numele lui
7.1  RE: Jucarii erotice trimis de
( 4 mar 2010, 21:20:27
=)))))))))))) LALELEVERZI ai pus punctul pe i.rolling on the floor Adevarat graiesti aici...N-oi fi ateu acuma sau necredincios...dar eu zic ca trebuie si asa ceva prin satucul nostru. Cat despre 100% credinciosii de pe-aici...fratilor...traiti-va viata! Viata poate fi traita si acompaniata de o femeie buna...dar si slujindu-l pe Dumnezeu, daca asta va e menirea. Toti suntem pacatosi, fie ele pacate mici sau mari. Pana si cei mai credinciosi o mai comit uneori! Pot sa bag mana in foc, ca asa e. Cat despre articol: nimic impotriva...e chiar un articol ce merita citit, litera cu litera, cum spunea Acid sulfuric. Nu aduceti comentarii rautacioase articolului, pentru ca nu-si au rostul. Afacerile mentionate aici vor functiona in continuare, pentru ca sunt legale si chiar profitabile.
8.   !!! trimis de
( 4 mar 2010, 15:21:24
Dumnezeu sa va aiba in paza,e viata voastra in definitiv puteti sa va introduceti ce doriti si unde doriti."Gaudium et pax"
9.   POST trimis de
( 4 mar 2010, 16:23:57
Consider ca postul nu reprezinta doar abtinerea de la mancare ci si o abtinere trupeasca si sufleteasca de la anumite lucruri. Dar, degeaba ne dam mari postitori si tinem cu sfintenie postul daca dupa post mergem toata ziua la c***e. Ideea e foarte simpla. Fiecare alege ce citeste, ce gandeste, ce face... Nu te intereseaza, nu citesti. Dar a spune ca vai de mine articolul asta a aparut in plin post. Oameni buni articolul a aparut in ziar si nu pe usa bisericii. Daca sunteti atat de tari in credinta nu uitati ca maicutele nu au voie televizor, telefon mobil, calculator... etc... asa ca ele nu au acces la informatia aceasta plina de pacat!
Mai ganditi putin asupra credintei si apoi faceti afirmatii.
10.   Pentru traian05 trimis de
( 4 mar 2010, 17:04:53
tati, daca esti ca mama ca dimineata merge la biserica si se da cu capu de podele dupa aia vine acasa si ma da dracu pana oboseste( si sunt convins ca genu asta esti),
atunci e clar ca esti foarte deranjat de chestiile astea.
am fost la magazin si initial mi-au produs scarba, da daca stai si vezi marfa iti garantez ca gasesti o rezolvare la o problema care o ai.
treci peste prejudecati de 50 de ani si incearca si ceva nou in viata ta, ca cu toate ca nu recunosti si nici ea va fii mai bine.
sanatate!!!
11.   Plec ... trimis de
( 4 mar 2010, 21:29:41
Sunteti inapoiati in gandire. fiti mai deschisi la minte. Satan traieste. Uhaa... Sa traiti bine fraierilor.
12.   Ce mi place satul nostru :P trimis de
( 5 mar 2010, 02:58:58
cate comentarii,,,,daca era alt impozit de platit nu cred ca se agitau asa apele
cred ca o sa aiba succes cu timpul, desi nu i prea vad pe suceveni inghesuindu se la inceput am mari sperante si ptr satucu'meuwinking
13.   Masaj erotic trimis de
( 5 mar 2010, 17:58:26
daca nu ar exista clienti atunci nu ar mai exista afaceri d genu, dar exista cererea, si atunci uite ca avem si oferta.... si sunt o multime de oameni care si-ar dori din tot sufletul sa mearga si ei la un masaj erotic, dar pentru ca nu au bani nu se duc, deci este imoral
14.   D-zeu iti da cap ca sa il folosesti trimis de
( 5 mar 2010, 18:11:39
d-zeu iti da cap ca sa il folosesti, si iti mai da si altele tot ca sa le folosesti, altii nu prea au cap, si considera "imorale" jucariile erotice. uitati-va si voi pe siteul sex-shopului, (daca va e frica de d-zeu sa intrati in magazin) sa vedeti si voi nu-s chiar asa pacatoase. si oricat de credincios ai fi sa nu imi spui ca preferi chiloti tertra in loc de o lenjerie de calitate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei