Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură de protecţie

Minorul abuzat sexual de fratele mai mare, internat în Centrul de Urgenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Minorul  în vârstă de 9 ani din satul Giuleşti, comuna Boroaia, abuzat sexual de mai multe ori de fratele mai mare, în vârstă de 17 ani, şi de un verişor de aceeaşi vârstă,  a fost internat în Centrul de Urgenţă Suceava.

Părinţii minorului au fost de acord ca Protecţia Copilului Suceava, care s-a autosesizat cu privire la acest caz, după ce a fost publicat materialul „Copil de 9 ani, abuzat sexual de fratele mai mare şi un văr” în Monitorul de Suceava, să-l ajute pe copil să treacă mai uşor peste traumă. Copilul va rămâne în grija statului, unde va beneficia şi de consiliere psihologică, până la finalizarea anchetei desfăşurate de poliţie. „Părinţii minorului au fost de acord ca fiul lor de doar 9 ani să fie internat, pe perioada cât poliţia îşi va desfăşura ancheta cu privire la abuz, în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Suceava, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare, unde minorul va beneficia de consiliere psihologică şi servicii de specialitate”, ne-a declarat Liviana Enea, purtătorul de cuvânt al Direcţie Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

 

Agresat sexual, sub ameninţare 

Grozăvia a fost reclamată de un tânăr care este şi el văr cu cei doi fraţi, conform declaraţiei victimei abuzurile petrecându-se de mai multă vreme, sub ameninţarea cu violenţa fizică. Reclamaţia de viol a fost depusă luni seară, de membrii familiei copilului, din satul Giuleşti. Martorul le-a povestit oamenilor legii cum i-a găsit pe cei trei dezbrăcaţi. În urma audierilor, copilul a povestit că a fost agresat sexual în mai multe rânduri de cei doi, de fiecare dată fiind ameninţat cu repercusiuni dacă va spune ceva. Părinţii au declarat că habar nu aveau de aşa ceva, iar cei doi fraţi se comportau cât se poate de normal. Cazul va ajunge pe masa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, competent să soluţioneze dosarele penale privind astfel de abuzuri sexuale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul abuzat sexual de fratele mai mare, internat în Centrul de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Minorul abuzat sexual de fratele mai mare, internat în Centrul de Urgenţă3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei