Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 4 – 10 martie

Joi, 4 martie

 

„Te bucuri că eşti femeie!”

Până de 8 Martie, la Iulius Mall Suceava „Te bucuri că eşti femeie!”. 25 de pachete de frumuseţe şi răsfăţ, precum şi cel mai râvnit cadou, un ceas preţios de damă, sunt oferite zilnic, prin tragere la sorţi. La cumpărături de minimum 70 lei din magazinele Iulius Mall, clientele fidele vor fi copleşite cu premii rafinate, între care abonamente fitness la Sport Center, cine romantice la restaurantul Aquarium, vouchere hairstyling şi manichiură la Bobo Studio, şedinţe make-up la Sephora, carduri la solarul Chocolat, cocteiluri Parisienne Cafe.La tombolă pot participa şi domnii, care pot câştiga aceste cadouri pentru femeile speciale din viaţa lor.

 

Expoziţie, la City Gallery

Până pe 15 martie, la City Gallery (Shopping City Suceava) poate fi vizitată Expoziţia de pictură, grafică, tapiserie şi sculptură “Formă şi Graţie”, ce cuprindelucrări dedicate “Femeii”(expun artişti din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti din România, Filiala Suceava)

 

 

Vineri, 5 martie

La Fierărie

Începând cu ora 21:00, Pub Boem La Fierărie Suceava te invită la un concert cu Daniel IANCU.

 

Discotheque Vox

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la lansarea celui mai nou album KUMM, Far from telescopes.

 

Berti BARBERA şi Nicu PATOI

Începând cu ora 21:00, Restaurant Padrino te invită la un concert cu Berti Barbera şi Nicu Patoi.

 

Trupa Veche

Începând cu ora 21:00, Giovani Caffe Suceava te invită la un concert cu trupa Trupa Veche.

 

 

Sâmbătă, 6 martie

Trance-ul se dezlănţuie în Club Vox

Trance-ul se dezlănţuie în Club Vox din Suceava, începând cu ora 22:00. Echipa Night Music din cadrul Asociaţiei “Youth can do it” îi invită pe toţi trancerii suceveni să participe la eveniment. Lineup-ul va fi asigurat de Jovf Gorgee, Savy şi Tesla System. Intrarea la primul eveniment trance organizat în Suceava costă 5 lei.

 

Petrecere, la Continental Hotels Suceava

Continental Hotels Suceava organizează, începând cu ora 19:00, o petrecere cu un meniu special (meniu de dulce şi meniu de post) creat pentru această ocazie.

Un DJ se va ocupa de atmosferă, iar surprizele incendiare nu vor întârzia să apară. Mai mult decât atât, la final, doamnele şi domnişoarele vor primi câte o floare. Preţul distracţiei este de 49 de lei / persoană.

 

Târgul Colecţionarilor

Sâmbătă şi duminică, colecţionarii şi anticarii îşi dau întâlnire cu pasionaţii genului din Bucovina. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, Secţia Suceava, a invitat buchinişti din ţară, dar şi din străinătate, să aducă piese de mobilier, obiecte de decor, bijuterii, tablouri, efecte poştale şi militare, periodice etc. “Târgul Colecţionarilor” aduce la parterul Iulius Mall Suceava nu doar preţioasele lucruri, dar şi poveştile lor.

 

Campionat de Şah, Campionat de Fotbal

Quartz Sport din centrul comercial Iulius Mall va găzdui un Campionat de Şah şi un Campionat de Fotbal între liceele din Suceava.

 

Atelierul de creaţie

Începând cu ora 12:00, prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand ca să alunge plictiseala, să se distreze şi să îşi facă noi amici de joacă. Palatul Copiilor le dă o nouă întâlnire la Atelierul de Creaţie.

 

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti

Dacă însă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. După tradiţie, de la ora 17:00, în ceainăria Cărtureşti se serveşte un meniu complet de copilărie savuroasă.

 

„Azi cânt pentru tine, mamă”

Începând cu ora 14:00, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Suceava vă invită să participaţi la spectacolul “Azi cânt pentru tine, mamă”, din Shopping City.

 

Woman Special Days!

Pentru toate domnişoarele şi doamnele din Suceava şi nu numai, Club Babylon a pregătit o petrecere ca-n poveşti. Trei zile (sâmbătă, duminică, luni) de distracţie. Spectacol şi show erotic pentru femei alături de unii dintre cei mai în vogă stripperi din ţară şi un program muzical special, unde Dj Cioco şi Mc Dany, ambii rezidenţi în Club Babylon Suceava, şi animatoarele clubului vor întreţine distracţia pe ritmuri de muzică de club. Toate femeile vor beneficia de cadouri surpriză oferite de organizatori. Duminică seara clubul are ofertă specială la whisky.

 

 

Duminică, 7 martie

„Femeia, eternul miracol”,

„Femeia, eternul miracol”, spectacol dedicat doamnelor şi domnişoarelor.

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, începând cu ora 19:00, spectacolul „Femeia, eternul miracol”, dedicat doamnelor şi domnişoarelor de ziua lor. Spectacolul va fi prezentat de Mirela Boureanu şi Sorin Filip. Conducerea muzicală va fi asigurată de Viorel Leancă, coregrafia Mariana Cazacu şi George Palaniuc, coordonator artistic Sorin Filip.

Un bilet la spectacolul de duminică costă 20 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

 

Interactive Hairstyling Show

De la ora 18:00, un eveniment special vizează doamnele şi domnişoarele. “Interactive Hairstyling Show” are drept amfitrioană echipa Carmen Style care prezintă tendinţele în materie de hairstyling, dar şi machiaje excepţionale, toate realizate cu produse profesionale. Pe podium, la show-ul frumuseţii vor fi prezentate şi ţinute vestimentare deosebit de rafinate şi moderne. “Vedete” se anunţă a fi rochiile de mireasă şi cele pentru ocazii speciale.

 

Ziua Mamei, la Shopping City Suceava

Începând cu ora 14:00, Shopping City Suceava vă invită să sărbătoriţi împreună Ziua Femeii. Grupul “Voces” al Clubului Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Grupul “Unik Melody” Botoşani vor susţine concertul “Din Suflet pentru Mama”, ce cuprinde cântece speciale dedicate “Mamei”. Tot atunci, vor fi desemnaţi şi câştigătorii concursului “Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”, ce se desfăşoară în perioada 1 – 7 martie. Copiii trebuie să realizeze “Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”, să o depună în urna amplasată în faţa locului de joacă „Cutezătorii” din Shopping City Suceava şi pot câştiga: o Consolă Nintendo Wii, un PlayStation portabil Sony sau premiul oferit de Librăriile Alexandria.

 

Femeile de succes ale Sucevei, omagiate la Shopping City

Începând cu ora 16:00, la Shopping City vor fi omagiate “Femeile de succes ale Sucevei” – personalităţi cunoscute din Suceava, atât prin realizările profesionale, cât şi prin cele personale. Special pentru doamne, dar şi pentru domni, Insense, Jolidon, Ani’s Lingerie şi New Yorker au pregătit o prezentare de lenjerie intimă, ce vă poate ajuta în alegerea unui cadou deosebit pentru 8 Martie. Cadoul Shopping City Suceava pentru doamne şi domnişoare – super concert Dan Balan, începând cu ora 17:00. 

 

 

Luni, 8 Martie

„D’ale carnavalului”, la Casa de Cultură

Comedia „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale se va juca de Ziua Femeii, pe scena Casei de Cultură din Suceava, începând cu ora 19:00. Distribuţia piesei este în premieră absolută, cu actori ai Teatrului Popular Bucureşti, iar regia este semnată de Dan Tudor, scenografia de Doru Zamfir şi ilustraţiile muzicale îi aparţin lui Vlad Creţu.

Biletele costă 40 sau 50 lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B - etaj I) , tel 0230 523718 ; 0330 401807.

 

Anotimpul Mărţişorului

De la ora 12:00, ŞcoalaPopulară de Artă “Ion Irimescu” sărbătoreşte la Iulius Mall Suceava “Anotimpul Mărţişorului”. De la ora 12:00, la etajul centrului comercial, se poate viziona o expoziţie de artă plastică, iar pe scena de la food court va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri de societate. La aceeaşi oră, micuţii au întâlnire, după cum s-au obişnuit deja, cu marionetele Teatrului “Puppet”, care dau viaţă personajelor preferate din poveştile populare şi din basme.

 

Şedinţe de make-up gratuit

De Ziua Internaţională a Femeii, între orele 16:00 şi 20:00, clientele Iulius Mall Suceava vor fi răsfăţate cu şedinţe de make-up gratuit oferite de Sephora, dar şi cu flori şi mărţişoare parfumate de la Avon şi Sephora.

 

Trupa „Taxi” la Iulius Mall

Ziua în care femeile speciale sunt sărbătorite cu mult fast la Iulius Mall se va încheia cu un concert al trupei Taxi. Începând cu ora 18:00, în centrul comercial vor răsuna celebrele acorduri ale melodiilor “Te văd în toate femeile” şi “Dragostea ca o pereche de pantofi”.

 

KidsLand Club te premiază!

Până pe 29 martie, “KidsLand Club te premiază!”. La cumpărături de cel puţin 40 lei din magazinele cu articole pentru copii şi jucării din Iulius Mall, prichindeii primesc o oră gratuită de joacă la KidsLand.

Mall Mania, emisiunea cu rubrici permanente de shopping & fashion, reţeta săptămânii şi o retrospectivă a principalelor evenimente de entertainment din Iulius Mall Suceava se difuzează săptămânal la două posturi locale de televiziune, Intermedia Prima TV şi Plus TV.

 

Bowling Strikers Club

Începând cu ora 21:00, Bowling Strikers Club te invită să sărbătoreşti Ziua Femeii în compania lui DJ MC Papa Jacky.

 

Un nou film german de succes

Serile Filmului German, organizate de Biroul Informaţional al Regiunii Schwaben din cadrul Casei Prieteniei în colaborare cu Departamentul de Germanistică al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, continuă cu producţia cinematografică „Knallhart”, în regia lui Detlef Buck.
Filmul va începe la ora 18:00 şi este o producţie din anul 2006, care are la bază romanul cu acelaşi nume al lui Gregor Tessnow. Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei