Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Tânăr de 19 ani, mort la săniuş, după ce s-a izbit într-o căruţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a sfârşit în mod tragic, la săniuş, după ce s-a izbit într-o căruţă. Teribilul accident s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.40, pe un drum comunal din Vadu Moldovei. Dus imediat la spital, cu traumatisme grave, tânărul care nu împlinise încă 20 de ani a mai supravieţuit doar câteva ore.
Din cercetările efectuate de poliţie rezultă că victima, Constantin Tenciu, se dădea cu sania pe drumul comunal 9, care face legătura între satele Ciumuleşti şi Nigoteşti. În timp ce cobora valea, într-o curbă, tânărul a scăpat sania de sub control şi a ajuns pe sensul opus, de unde venea o căruţă condusă de Mircea Spânu, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Nigoteşti. S-a izbit violent în atelajul hipo, lovindu-se grav în zona capului. Tânărul a fost urcat într-o maşină de ocazie şi dus la Spitalul municipal Fălticeni, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a decedat.
Poliţia a fost sesizată despre caz abia în jurul orei 0.50. Oamenii legii de la Postul de Poliţie Vadu Moldovei au demarat imediat cercetări, reconstituind filmul accidentului cu ajutorul unor martori. În jurul orei 3.00, l-au găsit pe căruţaş acasă, bărbatul fiind acum cercetat pentru că şi-a continuat deplasarea şi nu a anunţat poliţia despre accident. La ora la care a fost depistat, Mircea Spânu avea alcoolemie 0.
Politia precizează că zona în care s-a produs accidentul este foarte periculoasă. Pe un drum îngheţat, în vale, şi pe întuneric, tânărul decedat s-a expus unui risc ridicat, lucru care, din păcate, i-a fost fatal.

 

Al doilea accident mortal de la începutul lunii

Accidentul de la Vadu Moldovei vine la puţină vreme după un alt caz asemănător. Pe data de 6 februarie, un copil în vârstă de numai 4 ani a murit după ce a căzut de pe sania condusă de tatăl său şi s-a lovit de un tub de beton al unei fântâni dezafectate.
Atunci, nenorocirea s-a petrecut pe „Dealu Morii”, în comuna Şcheia, pe o pârtie improvizată cu o înclinaţie de circa 45 de grade şi o lungime de 110 metri.
Cei care vor să practice săniuşul sunt sfătuiţi să meargă doar pe pârtii special amenajate, cele două accidente demonstrând cât se poate de limpede că o joacă de acest gen se poate transforma într-o tragedie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 19 ani, mort la săniuş, după ce s-a izbit într-o căruţă .
 Vizualizări articol: 3433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tânăr de 19 ani, mort la săniuş, după ce s-a izbit într-o căruţă4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei