Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Al Capone, primarul nostru ales democratic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai cu o defilare în uniformă de ofiţer nazist pe podiumul unei prezentări de modă, mai cu o plimbare cu iahtul său bengos pe cărările pitoreşti ale mării, mai cu o croazieră pe traseele distractive ale DNA-ului, mai cu un dans din buric şi un carnaval exotic la Rio, mai cu o salbă zornăitoare de aventuri galante agăţată berbant în jurul gâtului de curcan, mai cu o repriză de sporturi extreme (extreme de stânga, având în vedere că face parte dintr-un partid de stânga), mai cu un trabuc maltratat cu trimiteri mafiote în dantura lui falsă, Radu Mazăre – cunoscut ca macho şi, în timpul liber, ca primar pe litoralul românesc - a ajuns unul dintre cei mai reprezentativi oameni politici din România.
Chiar cel mai reprezentativ, aş îndrăzni să afirm, fiindcă dacă ceilalţi colegi ai săi din staulele partidelor politice se mai îngrijesc cât de cât de aparenţe şi se mai abţin de ochii lumii când le vine chef de mondenităţi şi destrăbălări, Mazăre arată pe faţă, cu un jemanfişism epocal, cât de puternic şi definitiv i se fâlfâie de noi toţi.
Este oare de blamat pentru asta? Mai curând, cred că trebuie apreciat pentru sinceritate, o calitate rară astăzi, fiindcă măcar el nu joacă fals rolul celui care nu pune noaptea geană pe geană, de grija ţărişoarei noastre. Spre deosebire de cabotinii vieţii publice, Mazăre arată clar, citeţ şi pentru analfabeţii comportamentului uman, că din partea lui ţărişoara poate să ardă întreagă într-un incendiu, cu condiţia să nu-i pârjolească orhideea de la butoniera costumului confecţionat de croitorul lui „Al Capone”. Face parte dintr-un partid zis „social”, dar singura societate care îl interesează e a damelor de lux şi a scamatorilor ajunşi miliardari.
Dacă şi-ar pune la treabă mintea sa infantilă, Mazăre ar candida cu reale şanse la şefia PSD, că-i o funcţie sexy care l-ar prinde, iar apoi la preşedinţia ţării. Deocamdată se abţine, fiindcă mai are câteva piţipoance de ars şi unele afaceri de-un alb-murdar de încheiat la toţi nasturii.
Pe deasupra, conştient că un cusur de vorbire îl face la fel de rârâit ca Geoană, crede că doi preşedinţi PSD la rând, care graseiază de te scot din sărite, înseamnă totuşi mult prea mult pentru nervii poporului românesc.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al Capone, primarul nostru ales democratic.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Al Capone, primarul nostru ales democratic3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei