Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vanghelie: Geoană s-ar putea supăra decât c-a fost puncte-puncte, dar a fost o glumă - Gândul

Miercuri, 17 Februarie 2010 (17:46:39)

Marian Vanghelie a declarat, pentru "Gândul", că a vorbit cu Mircea Geoană despre înregistrarea audio, difuzată miercuri, în care foloseşte un limbaj ireverenţios la adresa acestuia şi i-a explicat că a fost o glumă, el apreciind că preşedintele PSD "s-ar putea supăra decât c-a fost puncte-puncte".

"A fost o glumă, domn'e! Am zis şi eu acolo că are defecte, da' că-l votez, că am demnitate în viaţă, sunt un om vertical, am plecat cu el, merg cu el înainte", a susţinut liderul PSD Bucureşti.

El a adăugat că ce a spus în rest "a fost un lucru care reprezenta realitatea, că unii dintre ei vor doar funcţii".

"Ce-am spus mai mult?", a continuat Vanghelie, care a răspuns, la observaţia că l-a "cam înjurat" pe Geoană, că "a fost o formulă de glumă".

"Chiar râdeam şi am spus «Domn'e, are şi el defecte, puncte-puncte». Ce, există om fără defecte? Am spus-o şi eu... Eram într-un tete-a-tete cu două persoane. Nu mai poţi să glumeşti, că se folosesc înregistrările în anumite momente... E complicată viaţa, la noi aici. Dacă mă înregistra altcineva când vorbeam, era o chestie, dar eu chiar cu ei vorbeam, din păcate", a spus el.

Marian Vanghelie a precizat că a vorbit cu Mircea Geoană despre această înregistrare audio.

"I-am spus: «Domn'e, a fost o glumă. Explicam, ca să nu creadă lumea că visul vieţii mele e să mă gândesc numai la dumneavoastră». Am şi eu părerile mele. S-ar putea supăra decât c-a fost puncte-puncte, dar a fost o glumă, înţelegeţi?", a subliniat el.

Întrebat dacă Geoană s-a supărat, Vanghelie a răspuns: "Nu. Ei, bănuiesc, na, ca orice om... Poate nu i-a convenit. Da' acu' o făcusem, ce mai. Şi nici nu l-am înjurat. Am zis şi eu... puncte-puncte..., nu e visul vieţii mele. Şi pe urmă, mie-mi plac femeile, nu-mi plac... Cum spun eu de felul meu, cum glumesc eu".

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.

"Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i, gagică? Dă-l în p... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de cum te uiţi tu în oglindă dimineaţa, înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă «aoleo, voi sunteţi mai tari, sunt mâine cu voi!» Cum dracu, mă, frate, mă, io am fost vagabond pe bulevard, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi, pe cuvântul meu că nu au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ! Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun, ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu...", spune Vanghelie în înregistrarea postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu.

Marian Vanghelie a declarat, ulterior, că exprimarea sa din înregistrarea audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu a fost "un spirit de glumă" la adresa preşedintelui partidului, Mircea Geoană.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vanghelie: Geoană s-ar putea supăra decât c-a fost puncte-puncte, dar a fost o glumă - Gândul.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vanghelie: Geoană s-ar putea supăra decât c-a fost puncte-puncte, dar a fost o glumă - Gândul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei