Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2010 - Anul XV, nr. 39 (4330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Directorul Oficiului de Cadastru va acorda audienţe în cinci oraşe ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava Romică Andreica va acorda audienţe la sediile birourilor teritoriale ale acestei instituţii din cinci oraşe ale judeţului.
Această decizie a fost luată pentru a veni în sprijinul persoanelor din zonele oraşelor Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, în vederea evitării deplasării acestora în Suceava la sediul central al acestei instituţiei. Audienţele în teritoriu vor începe de la 1 martie 2010, în fiecare zi de miercuri, între orele 10:00 şi 12:00, succesiv, la sediul fiecărui birou teritorial de cadastru şi publicitate imobiliară. Înscrierile la audienţe se vor face la sediul fiecărui birou de cadastru şi publicitate imobiliară, în fiecare zi, între orele 8:00 şi 16:00.
„Am luat această decizie deoarece am constatat o problematică diferită în zonele arondate acestor birouri de carte funciară şi cadastru, unele având carte funciară veche, austro-ungară, altele fiind în zona de „regat”. Neavând carte funciară, plus distanţa, multe probleme ce ar fi putut fi rezolvate printr-o mai bună comunicare cu autorităţile locale, sau între comisii de fond funciar şi cetăţeni, au rămas suspendate. Doresc să ajut cât mai mult în definitivarea problemelor legate de retrocedări şi în aplicarea legilor funciare, mai ales că mă simt legat şi afectiv de aceste legi, având în vedere că am fost părtaş la dezbaterile şi redactarea legii 247 şi am şi votat-o, ca membru în Comisia de agricultură din Camera Deputaţilor, în perioada cât am activat ca deputat în Parlamentul României”, a declarat Romică Andreica.
Pe parcursul anului 2009, Oficiul Judeţean de Cadastru a emis 2.652 de titluri de proprietate, din care pentru terenuri agricole 2.464 - pentru o suprafaţă de 2.472 hectare şi 188 de titluri pentru terenuri cu vegetaţie forestieră - pentru o suprafaţă de 3.021 de hectare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Oficiului de Cadastru va acorda audienţe în cinci oraşe ale judeţului.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Directorul Oficiului de Cadastru va acorda audienţe în cinci oraşe ale judeţului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei