Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 feb 2010 - Anul XV, nr. 38 (4329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Petrecere

Valentine’s Day la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, în prag de Ziua îndrăgostiţilor, varianta americană, pe lângă petrecerile organizate la baza pârtiei Parc, în baruri, discoteci sau cluburi, peste 230 de tineri ieşeni au petrecut la restaurantul Bradul. Tinerii ieşeni au demonstrat că se poate organiza o petrecere superbă fără manele, cu muzică de discotecă din anii 80 - 90, cu muzică populară şi cu muzică rock.
După o „porţie” de muzică disco, Ansamblul „Dorna Dorului” a prezentat un program de cântece şi jocuri populare, antrenându-i şi pe tinerii ieşeni la hore sau jocuri în doi. Tot Ansamblul „Dorna Dorului”, împreună cu Dumitru Candrea, a prezentat şi un spectacol de dansuri ţigăneşti, studenţii ieşeni dovedindu-se şi de această dată buni cunoscători ai tradiţiilor minorităţilor.
După multă muzică de discotecă, rock-ul a pus stăpânire pe restaurantul Bradul. Imediat după ce au terminat concertul pe scena de la baza pârtiei Parc, membrii formaţiei Zero, ajutaţi de băieţii de la Rekord Suceava, şi-au instalat „sculele” în restaurant, unde au realizat un spectacol „de zile mari”, cum au spus tinerii iubitori de muzică rock care a durat până spre ore mici ale zilei de duminică.
Şi cum sâmbătă seara a nins ca în poveşti la Vatra Dornei, după terminarea petrecerii de la restaurant, tinerii au ieşti la o bulgăreală în parcul staţiunii.

 

Torturi şi prăjituri speciale

Tot pentru Valentine's Day, duminică, o cofetărie din Vatra Dornei a pregătit torturi în formă de inimioare sau prăjituri pe care erau aplicate inimioare din ciocolată sau din zahăr.
Aşa cum am aflat de la cumpărători, marea majoritate tineri, inimioarele dulci nu trebuie să lipsească de la cina sau prânzul romantic de Valentine's Day sau pot fi o parte din cadoul ideal dăruit prietenei sau prietenului.
Vestea că s-au pus în vânzare prăjituri şi torturi în formă de inimă s-a răspândit repede în staţiune, iar acţiunea se pare că va fi reluată de Dragobete, sărbătoarea tradiţională a dragostei la români.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Valentine’s Day la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valentine’s Day la Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei