Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 ian 2010 - Anul XV, nr. 23 (4314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Referitor la articolul publicat în ediţia din 11.01.2010, cu titlul „Transporturi de ţigări de contrabandă interceptate de poliţie” doresc să precizez următoarele:
În data de 08 spre 09 ianuarie am fost oprit regulamentar de un echipaj de poliţie pe raza comunei Grăniceşti pentru control.
Am oprit şi am prezentat actele mele şi ale maşinii, după care poliţiştii s-au apucat de percheziţionarea maşinii. Le-am spus poliţiştilor că sunt taximetrist şi maşina pe care o conduc este închiriată de la o firmă de taxi din Suceava şi că în maşină mai sunt doi pasageri pe care i-am luat din Suceava şi i-am dus în Siret apoi urma să ne întoarcem la Suceava.
Le-am spus că am pe bancheta din spate (stânga) câteva cartuşe de ţigări, un nr. de 33 de cartuşe ţigări de diferite mărci pe care le-am cumpărat de la trei persoane din Siret pe care nu le cunosc şi pentru care am plătit suma de 300 euro. Dar tot pe bancheta din spate pasagerii aveau o geantă tot cu ţigări, restul până la cantitatea de 149 de cartuşe pe care şi le-au luat pentru nevoi personale, la fel precizez şi eu că cele 33 de cartuşe de ţigări le-am cumpărat pentru mine, căci sunt fumător.
Fac o mică precizare domnului poliţist: dacă o luăm legal, este vorba despre comercializarea de ţigări fără documente de provenienţă şi nicidecum de contrabandă de ţigări, pentru că eu nu am trecut vama ca să fac contrabandă şi nici cei doi pasageri din maşină.
Vă rog eu soluţionaţi alte cazuri cu ţigări de contrabandă la care se ia mită şi e vorba de cantităţi mari, nu la un om de rând care cumpără câteva cartuşe de ţigări.

Gabriel Nechifor

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Drept la replică4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei