Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 ian 2010 - Anul XV, nr. 23 (4314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

Patru asociaţii de proprietari, amendate pentru nereguli

Vineri, 29 Ianuarie 2010 (16:16:23)

Controalele efectuate de serviciul de specialitate din primărie la asociaţiile de proprietari din municipiul Suceava, în cursul anului trecut, s-au soldat cu amendarea celor de la conducerea asociaţiei şi chiar retragerea atestatului de administrator, în unul din cazuri.
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a precizat că cele mai multe amenzi au fost date la asociaţia de proprietari nr. 29 din cartierul George Enescu, unde administratorul – contabil a fost amendat cu 500 de lei, casierul cu 200 de lei iar comisia de cenzori cu 300 de lei, în vreme ce preşedintele a scăpat doar cu un avertisment, după ce au fost descoperite nereguli în registrul de casă, la modul de repartizare a cheltuielilor administrative pe listele de plată, precum şi nevirarea unor sume de bani la CASS.
Cea mai aspră decizie a fost luată la Asociaţia 75, din zona Gării Burdujeni, unde, pe lângă retragerea atestatului profesional, administratorului i-a fost imputată şi suma de 136.230 lei, care nu se regăsea în evidenţele contabile.
O amendă de 500 de lei a fost dată şi la Asociaţia de proprietari nr.52 din George Enescu, administratorului acesteia, în vreme ce preşedintele şi casierul s-au ales cu un avertisment, pentru înregistrarea în registrul de casă a unor plăţi fără documente justificative şi a unor referate fără aprobare.
Probleme au fost depistate şi la Asociaţia de proprietari nr. 35 din Burdujeni, drept urmare fiind transmise avertismente scrise preşedintelui şi administratorului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru asociaţii de proprietari, amendate pentru nereguli.
 Vizualizări articol: 2165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Patru asociaţii de proprietari, amendate pentru nereguli3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei