Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 ianuarie

Joi, 21 ianuarie

Student Hooot Party, la Club Babylon

Program special dedicat studenţilor, la Club Babylon, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!
Petrecerea incendiară va fi întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava. Intrarea gratuită!

Seară culturală, la Music Pub

Începând cu ora 19:00, vă invităm la o nouă seară culturală organizată de
ZIDUL DE HÎRTIE, la mansarda din Music Pub, unde veţi putea viziona o serie de filme de scurt-metraj. Mai precis, videopoeme realizate de unul dintre membrii cenaclului, poetul sucevean George Serediuc.

Lichidări de stoc, la Shopping City

Odată cu deschiderea sezonului de reduceri, magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii, până pe 31 ianuarie, cu oferte speciale, discounturi la articolele de iarnă şi lichidări de stoc. Fie că doriţi o schimbare totală a garderobei, un costum pentru schi sau o ţinută elegantă pe care aţi remarcat-o de anul trecut, acum este momentul să profitaţi.
Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu reduceri de preţ de până la 80%.
Pe lângă preţuri speciale, în perioada 18 – 31 ianuarie, Shopping City Suceava a pregătit un concurs ce are ca premii vouchere de cumpărături de 100 lei. Acestea pot fi câştigate de luni până vineri, dacă urmăriţi matinalul „Dimineţi cu Plus” de pe postul de televiziune Tv Plus Suceava sau ascultaţi Impact Fm.

 

 

Vineri, 22 ianuarie

Concert de Jazz

Începând cu ora 21:00, Concert live şi neconvenţional de Jazz, în Ristorante Da Vinci Suceava, cu Marius "Mur" Vanceanu şi Daniel Dragomirescu.
Accesul este gratuit şi se face pe bază de rezervare la unul dintre numerele de telefon 0330.80.33.00 sau 0743.09.88.01

Nick Kamarera – Club Babylon

Club Babylon din Hala Centrala Suceava continuă seria petrecerilor, avându-l ca invitat pe cel mai în vogă DJ al momentului din România.
În 1995, Nick Kamarera face cunoştinţă cu pupitrul de DJ în zona de club a Timişoarei. A mixat în cele mai mari şi în vogă cluburi din ţară, printre care şi MegaDiscoteca Tineretului sau RING Discoteque Costineşti.
În ultimul timp s-a dovedit a fi şi un inspirat producător, contribuind alături de Deepside Deejays la super hiturile verii Feeling, Beautiful Days sau Sacred Ride. Intrarea este 15 lei.

„În spatele tuşelor închise”, la Iulius Mall

La ora 17:00, lângă Intersport, la Iulius Mall, se vernisează o dublă expoziţie satirică şi de fotojurnalism. Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB), în colaborare cu Iulius Mall, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Revista „Jupânu’” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina, organizează inedite expoziţii reunite sub genericul „În spatele tuşelor închise”.

Expo Art

În perioada 19 – 31 ianuarie, Shopping City Suceava vă invită la City Gallery să admiraţi expoziţia de pictură şi grafică a elevilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, elevi de clasa a X –a şi a XI-a, din grupele profesorilor şi artiştilor plastici Puşa Pîslaru şi Iulian Asimionesei.
Împreună cu aceştia, expun şi copii din grupul “Micii Picasso”. Acesta este format din copii pe care îi pregăteşte în propriul atelier artista plastică Puşa Pîslaru.


 

Sâmbătă, 23 ianuarie

Club Life by Dj Cioco!

„Raiul coboară pe pământ”, în cadrul programului Club Life by Dj Cioco, la Club Babylon. Program special de weekend, cu un show incendiar, cu cele mai sexy animatoare! Cei mai petrecăreţi vor fi recompensaţi cu premii şi băuturi din partea casei. Intrarea gratuită! Rezervări şi informaţii la 0758 536 725

“Târgul de Handmade”, la Iulius Mall

„Târgul de Handmade” va strânge în atriumul Iulius Mall Suceava, pe 23 şi 24 ianuarie, bijutieri, decoratori şi artişti plastici pasionaţi de obiecte unicat, manual confecţionate din materiale naturale, reciclabile, produse din ce în ce mai apreciate de publicul larg.

“Cupa Unirii la Patinaj”

50 de copii, cu vârsta între 4 şi 14 ani, se vor întrece sâmbătă, între 10:00 şi 12:00, pe patinoarul Ice Dream de lângă Iulius Mall. „Cupa Unirii la Patinaj” a fost organizată pentru amatorii şi profesioniştii probei de patinaj viteză, la care se va concura în şapte categorii de vârstă.

Atelier de creaţie

Copiii care se plictisesc, au părinţi fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspiraţie sunt aşteptaţi la un nou “Atelier de creaţie”. La ora 12:00, Palatul Copiilor invită micuţii să îşi manifeste talentele, să descopere altele noi şi să îşi facă noi amici.

„Hai la Cărtureşti!”

Librăria Cărtureşti continuă distractivul proiect “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!” Sâmbătă, de la ora 17:00, orice copil care povesteşte poveşti este aşteptat în ceainăria Cărtureştiului, unde se va servi un meniu complet de copilărie.


 

Duminica, 24 ianuarie

Festivalul Multicultural la Casa de Cultură

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc Festivalul Naţional Multicultural „De dragoste, de neam, de ţară”. Manifestarea va avea două secţiuni. În prima parte a zilei, începând cu ora 12:00, în foaierul instituţiei vor avea loc lansări de carte, expoziţii (pictură, grafică, caricatură, icoane pe sticlă, fotografie, tapiserie), recitaluri, concert folk.
Începând cu ora 16:00, în sala mare a Casei de Cultură va avea loc spectacolul de muzică uşoară, dans modern, muzică şi dansuri populare cu Ansamblurile Folclorice „Ca la noi”- Casa de Cultură Bacău, „Mărgineanca”- Casa de Cultură Botoşani, „Plăieşii Ceahlăului”- Casa de Cultură Piatra Neamţ, „Rarăul”- Casa de Cultură Câmpulung Moldovenesc, Grupul vocal „Răzeşii”- Casa de Cultură Suceava, solişti de la Casele de Cultură ale Sindicatelor din Oneşti, Iaşi, Tulcea Bârlad, Suceava, Orchestra de muzică populară „Plaiurile Bistriţei” condusă de Cristian Năstase. Invitaţi speciali în spectacol, vor fi artiştii profesionişti Margareta Clipa, Vasilica Tătaru – Năstase, Silvia Ene, Laura Haidău.

Spectacol folcloric

De Ziua Unirii, la ora 16:00, un spectacol de cântece populare al micilor artişti de la Palatului Copiilor Suceava, va fi susţinut pentru clienţii Iulius Mall, lângă food court-ul Almondo.


Teatru de păpuşi

Teatrul de Păpuşi “Puppet” dă o reprezentaţie şi în acest weekend, la Kidsland. La ora 12:00, prichindeii şi părinţii sunt poftiţi să descopere lumea poveştilor populare şi a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei