Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ghinion

A pierdut sarcina în urma unui accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Starea precară a drumurilor din municipiul Suceava, vremea nefavorabilă şi viteza s-au combinat ieri nefericit, iar urmarea a fost un accident urât, cu şapte răniţi. Dintre aceştia, cel mai grav a fost rănită o femeie de 35 de ani, care a pierdut sarcina ajunsă în luna a şaptea.

 

Evenimentul rutier s-a produs la orele prânzului, în cartierul Iţcani, pe drumul care leagă oraşele Suceava şi Rădăuţi. Un Ford Galaxy care venea dinspre Pătrăuţi a „muşcat” dintr-o buză rămasă în urma lucrărilor efectuate pe acea stradă. Pentru că avea ceva viteză, dar şi pentru că avea pneuri de vară, Ilie Nicolae Răscol nu a mai putut să controleze volanul şi a intrat pe contrasens. Acolo, maşina a lovit o autoutilitară marca Mercedes care circula regulamentar.
Din impact a rezultat rănirea a şapte persoane, printre care doi copii şi o femeie însărcinată. Toţi cei care au suferit răni în urma accidentului au fost duşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde medicii le-au acordat îngrijiri timp de trei ore.
Cornelia Răscol, femeia însărcinată în luna a şaptea, a suferit o ruptură de bazin, iar pentru a evita apariţia unor complicaţii, medicii au decis să-i facă cezariană. Din păcate, copilul nu a supravieţuit. Mai mult, medicii au fost nevoiţi să-i extirpe şi splina, iar după operaţie au internat-o în Secţia de Reanimare.
În timp ce medicii le acordau răniţilor primul ajutor, poliţiştii încercau să finalizeze cât mai rapid cercetările la faţa locului pentru ca circulaţia să poată fi reluată cât mai rapid. Chiar şi aşa, traficul rutier a fost dat peste cap mai bine de o oră.
Tot ieri, şi tot în aceeaşi zonă, o persoană a fost lovită de o maşină în timp ce traversa prin loc nepermis, suferind mai multe leziuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pierdut sarcina în urma unui accident rutier.
 Vizualizări articol: 4619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
A pierdut sarcina în urma unui accident rutier3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamnee... trimis de
(21 ian 2010, 12:03:22
Saraca femeie...De ce oare trebuie sa sufere tot timpul oameni nevinovati?Va avea nevoie de ceva timp sa treaca peste o asa tragedie...
2.   Drumari criminali trimis de
(21 ian 2010, 14:46:22
Da chiar stau toti cu mainile in buzunare si se uita cum astia de la reparat drumuri isi bat joc? Drumarii au stiut ca asta se intampla de la buze de asfalt, a scris tot aici ca pe la Vama parca au fost 20 de accidente. Acolo nu a murit nimeni, dar dupa ce a iesit scandal au venit sa pileasca drumul, de ochii lumii. Bine ca taiem panglici la inugurari si aplaudam. Acu e bine, ca au si un prunc nenascut pe constiinta? Chiar fac ce vor si nu platesc pentru asta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei