Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2010 - Anul XV, nr. 16 (4307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Repartizare

Jumătate din bugetul Sucevei merge la învăţământ şi subvenţii la căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toate licitaţiile, proiectele de investiţii, ba chiar şi plăţile pe care le are de făcut municipalitatea suceveană nu pot fi demarate decât după data de 5 februarie, când se speră să fie aprobat bugetul local.
Totalul veniturilor şi cheltuielilor anticipate pentru acest an în municipiul Suceava este de 389.924.211 lei, adică un buget apropiat de cel întocmit anul trecut.
“Este un buget de austeritate pe linie administrativă, dar, în acelaşi timp, un buget al dezvoltării, pe linie de investiţii”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care aşteaptă ca bugetul de stat să fie publicat cât mai curând în Monitorul Oficial, pentru a fi deblocate investiţiile şi licitaţiile la nivel local.
“În măsura în care se respectă termenele stabilite de lege, noi am putea aproba bugetul local cel mai devreme în data de 5 februarie. Sper să se întâmple acest lucru, deoarece până la aprobarea bugetului suntem blocaţi cu plăţile, cu licitaţiile, cu proiectele de investiţii şi astfel iar întârziem cu ele, iar ne apucă toamna şi iarna cu lucrările nefinalizate”, a adăugat Lungu.
Conform edilului sucevean, care a întocmit acest proiect de buget local, aproximativ 25% din fonduri vor fi alocate capitolului „învăţământ”, 25% la combustibil şi subvenţii la energie, 20% la investiţii şi restul la alte capitole.
Ion Lungu a precizat că, în măsura în care bugetul de stat va fi publicat în Monitorul Oficial, în scurt timp va apărea şi pe site-ul Primăriei Suceava o formă sintetică a proiectului bugetului local, pentru a fi consultat de cetăţeni.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate din bugetul Sucevei merge la învăţământ şi subvenţii la căldură.
 Vizualizări articol: 1819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate din bugetul Sucevei merge la învăţământ şi subvenţii la căldură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MINTE trimis de
(21 ian 2010, 12:01:35
...si anul trecut a mintit. nu a platit niciodata nici o subventie la termica. cum credeti ca a adunat 900 de miliarde datorie???nici nu are intentia sa plateasca. asa a bagat in faliment termica.acu vrea centrala noua ca gazul la e0n nu trebuie platit:)))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei